|
|
#31 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Nie chce mi się mieć dzieci (?)
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam tekst, który oczywiście już tu się pojawił "a może za parę lat Ci się odmieni". Dlaczego jak ktoś mówi, że chce mieć dzieci to nikt mu nie mówi, że może mu się odmieni?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Może dlatego, że na wizażu nie widziałam jeszcze wątku 'chcemy z partnerem dziecka, czy to normalne?'
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
A co to ma do odmieniania? Mnóstwo ludzi mówi, że chce mieć dzieci a jakoś nikt nigdy nie gdyba, że jeszcze się odmieni. Gdy ktoś mówi, że nie chce, ZAWSZE ktoś to powie. I m.in. dlatego powstają wątki jak ten bo dla dużej liczby ludzi bezdzietnosc z wyboru serio nie jest normalne. Przypominam nawet wizazowa krucjate na takie osoby.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-09-06 o 11:33 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Posiadanie potomstwa jest jednak bardziej wpisane w nasz gatunek niż nie posiadanie.Natomiast wytykanie komuś tego, że nie ma ochoty na dzieci albo może że ma ochotę na kolejne dziecko jest zwyczajną dziecinadą.
Edytowane przez Feeleep Czas edycji: 2014-09-06 o 12:02 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Niektorym naprawde sie zmienia. Ile 16stek marzy o brzuchu ? A wiekszosc potem chce rodzine. Spokojnie moga poczekac i jak rodzina naciska to nieladnie z ich strony.
|
|
|
|
|
#37 |
|
zuy mod
|
Gdy ktos zarzuca mi egoistka, bo nie chce miec dzieci, pytam dlaczego on chce. Zwykle odpowiedz zaczyna sie od "ja chcę...".
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
W nasz gatunek wpisany jest rozum i wolna wola. Nie mamy odgornie zakodowanej w dna potrzeby rozmnazania, nie mamy cieczki czy rui. Nie wiem skąd wzielas co jest bardziej wpisane, a co mniej.
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cyrk. Całkowity brak argumentów i jeszcze ogromne zdumienie, dlaczego pytam o tak oczywistą oczywistość.
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Do Harleyka:
Tyż prawda. Generalnie myślę, że jest to kwestia, której lepiej nie rozstrzygać "zero-jedynkowo".
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

)
Posiadanie potomstwa jest jednak bardziej wpisane w nasz gatunek niż nie posiadanie.