![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do szczęśliwego życia naprawdę nie trzeba dużo.
Cytat:
A pozniej to juz jakos wszystko polecialo na NFZ - i to w dosc szybkim tempie. ( no, raz tylko zrobiłam prywatnie rezonans w trakcie leczenia). Ale powiem jedno: wolalabym miec 600zl na miesiac, jesc chleb i wode ale byc zdrowa. Bo to, ze mialam kase na koncie w ogole mnie nie uszczesliwialo w trakcie choroby. W ogole tego nie widzialam, w ogole o tym nie myslalam. Nie obchodzilo mnie to. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-09-09 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo że mając wybór zdrowie-pieniądze, wybierzesz zdrowie, ale już w przypadku choroby i mając możliwość wyboru: choroba i bieda, czy choroba i zabezpieczenie finansowe - każdy wybierze to drugie. Edytowane przez GgochaA Czas edycji: 2014-09-09 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
A ja znalazłam dzisiaj na fb taką informację udostępnioną przez znajomą https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778023 założyłam nowy wątek żeby dać szczęście chłopcu, któremu nie zostało już wiele czasu. Miałam wielu studentów chorych na raka, jeden w wieku 26 lat zmarł po wielu latach walki - może gdyby miał pieniądze uratowaliby go, może.... Nie ma łatwej odpowiedzi na to pytanie. Ja uważam, że jakieś pieniądze trzeba mieć bo to daje bezpieczeństwo ale im więcej ich masz tym pragniesz więcej i nie osiągniesz szczęścia bo ktoś ma większe, droższe, lepsze. Chyba umiar we wszystkim, coś w tym stylu.
Czy nasze odpowiedzi nie są czasem materiałem do czyjejś pracy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.