|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Spotkanie w realu po ponad roku wirtualnej znajomości
strasznie się nakręcasz i chyba nikogo, a zwłaszcza siebie nie przekonasz, że jest inaczej.
Nie analizuj tego tak, nie rozkminiaj co koleś miał na myśli, bo wtedy rzeczywistość jaka by nie była i tak nie sprosta Twoim wyobrażeniom. Po prostu jedź i tyle. i czasem nie próbuj Ty zabiegac o spotkanie i organizować czasu - niech chociaż raz kiwnie palcem i coś zrobi bez twojej inicjatywy. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie na moje oko to wyglada tak, ze facetowi na Tobie AZ TAK nie zalezy. Nie dorabiaj ideologii do tego, ze Ci tak pomaga - byc moze on jest juz taka osoba, ze lubi organizowac, pomagac, doradzac i do kazdej innej osoby mialby taki stosunek. Po trzecie zastanawia mnie jego wycofanie w sytuacji, gdy zaproponowalas spotkanie. Koncepcji tez jest kilka ale pierwsza jest taka , ze nie chcial sie bardziej angazowac w znajomosc z Toba, minelo troche czasu, emocje opadly, nabral dystansu i stad ta chec do spotkania (teraz). Po czwarte koncepcja jest taka, ze byc moze na miejscu kogos poznal, kto mu odpowiada. Nie chcial Ci o tym mowic zeby Ci nie skrzywdzic ( bo widzial, ze sie zaangazowalas), ale tez po to zeby byc moze zostawic sobie furtke. Czesto faceci przepadaja bez powodu jak gdyby nigdy nic, by za jakis czas wrocic z podkulonym ogonem, z poczuciem skruchy, ze niby taki zalatnay, zabiegany, ze tyle problemow etc. Na sam koniec ciezko powiedziec czy sa jakies szanse. Na pewno wiele zalezy od spotkania, od jego przebiegu. I przede wszystkim od checi dwoch stron. Zawsze mozna sprobowac, ale wez pod uwage tez to , ze jest z drugiego konca kraju.
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Znam dziewczynę, która zawsze mocno się angażuje w wirtualne relacje i na tym się dla niej sprawa kończy. Ona zwyczajnie nie chce przenieść tego w real.Czemu? Nie wiem, taka wirtualna relacja w pełni zaspokaja jej potrzeby
Może ten facet też tak ma
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj z nim chwilę pisałam, powiedziałam mu że mam problemy z laptopem. On zobowiązał się obejrzeć go na naszym spotkaniu.
Ta sytuacja i Wasze odpowiedzi jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu, że dla niego będzie to spotkanie tylko koleżeńskie. W tej sytuacji podejdę do tego dokładnie tak samo, tzn. jak do spotkania z kolegą. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

. On odpowiedział, że w tym momencie niestety nie jest gotowy na rozpoczynanie związku, ale docenia moją szczerość. Po moim wyznaniu kontakt z jego strony niemal zupełnie się skończył. Owszem odpisywał mi na moje wiadomości, raz na długi czas coś pierwszy napisał ale bardzo mało.
.
Może ten facet też tak ma
I tak najlepsze, jak pojechałam składać papiery na studia do miasta odległego od moich rodzinnych stron ponad 600km i przy okazji spotkałam mojego "kolegę" internetowego... O ludu!