![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Apropo naszych buszów to jak się ostatnio przebierałam to mąż widząc mój busz mówi do mnie "ty irokezie mój"
![]()
#32 |
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś ogarniam sprawę maszynką, ale nie ukrywam że korci mnie spróbować kremem (ale czy to faktycznie daje efekt?) lub woskiem...
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas na obiad schab, buraki i ziemniaki. Potem może upiekę ciastka z mirabelką, bo jeszcze trochę dżemu mi zostało. Chociaż jak napisałam do małża, że zjadłabym jakieś ciastko z kremem, galaretką lub owocami, przywiózł mi kilka, bo 'nie było połączenia jakie bym chciała' ![]() ![]()
![]() |
#34 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Martha ale śliczny tort! Podziel się!!! Ja też mam następną wizytę 2.10 ![]() Dzięki za uwagi co do ubranek ![]() Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2014-09-15 o 14:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
witam się i ja w nowym wątku
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku
![]() Goniaaas uuuu to zamawiaj szybciutko wyprawke ![]() ![]() Aleksandretta no my mielismy duzo pralek, ale duzo ciuszkow, a wlasciwie wiekszosc dostalam, woec wzielam ![]() ![]() ![]() Przyszla mi dzis czapka zimowa 36-38, mysle ze bedzie ok ![]() Tiera ale ja wlasnie daje plyn, ale.drugie plukanie na samej wodzie robilam to moze byl blad ![]() ![]() Agatus to dobrze, ze juz w domku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#37 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja w nowym wątku.
Goniaa ![]() Do mnie dzisiaj kurierzy przywieźli materacyk, wanienke, przewijak, pościel, ochraniacz i rożek. Jjutro może pojedziemy jeszcze obejrzeć wózek i przymierzyć fotelik do naszego samochodu, potem tylko zamowię i już będzie prawie wszystko. Ja właśnie zaczęłam pranie na porządnie.
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() szykuję się i idziemy na SR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie ogolona chodze ;p gole golarką, na razie duzych problemów nie mam, ale jak bede tak daleko jak wy, to juz tez tylko na oślep bede jechac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Potrzebne ciasto na tartę albo gotowe albo trzeba samemu zagnieść. Przepisów na takie ciasto sporo w necie.
![]() Ciasto wykładasz na formę od tarty i przekłuwasz widelcem na powierzchni dna. Można to podpiec przez parę minut w piekarniku, bądź nie. Jak podpiekać to tak 10-15 minut w 180 stopniach. Przygotowujesz farsz. Wrzucasz jedną cebulę pokrojoną w kostkę na patelnię i podsmażasz. Dodajesz ten rozmrożony i odsączony szpinak. Smaży się to gdzieś z 10 minut. Wykładasz na ciasto. Posypujesz fetą, ja zużywam całą kostkę. Skrajasz do tego suszone pomidory w ilości jaka Ci pasuje. Śmietanę, jajko, sól i pieprz mieszasz razem i wylewasz na farsz. Zapiekasz 30-40 minut w 180 stopniach do zarumienienia i zapieczenia. I zajadasz. :P Ot i cała filozofia. ![]() ![]()
Pozdrawiam, happywoman Edytowane przez happywoman Czas edycji: 2014-09-15 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Gaduły już kolejna część.
Witam sie w kolejnej ![]() zaraz 3 pranie wstawiam ale to nasze bo sie nazbierało.
#43 |
Zakorzenienie
|
Bylam z corka na placu zabaw jak wracalysmy z przedszkola i wsadzila szlapki do kaluzy przy karuzeli, cale adidaski zamoczone , skarpetki plywaly, to musialam uprac buty i schna na dworze ale pewnie do jutra nie wyschna
![]() mlodej sie zachcialo isc do babci i mowie ze butow nie ma a ona cwana ze przeciez balerinki ma, no to zadzwonilam do tesciowej ze przyjdziemy, chociaz nie wiem czy to dobry pomysl bo brzuch mam jakis twardy.... no ale tesciowa odrazu zapytala czy kupie jej chleb po drodze wiec jakos sie doturlam
#44 |
Zakorzenienie
|
No wiadomo, że jak się dostaje to co innego. Nawet z grzeczności człowiek weźmie kolejny kombinezon.
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
ja tez na oslep jade i nawet sobie radze, probowalam z lusterkiem pod prysznicem ale paruje i nic nie widac
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Czekoladka, widzialam w poprzednim watku okrzyknelas mnie najwieksza gadula ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki
![]() Indra ![]() ![]() ![]() A co do upławów po pessarze i jeszcze do tego luteina to jakaś masakra chyba z 10x już chciałam wpadać w panikę, że wody mi odchodzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny siedze na sali 10 min do warsztatow i okazlalo sie ze jestem najgrubsza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Indta siedze tu posrod innych bab i nie moge przestac sie smiac, pomysla ze szurnieta jestem ![]()
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() Zastanawialam sie czy nie beda chcieli mniebadac by potwierdzic ze jestem w ciazy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Zanet rzeczywiscie w poprzednim watku bylas najwieksza gadula ale jak to mowia przyganial kocioł garnkowi... Czekoladka tak?
![]() Oto statystyki https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=773809
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Wami mi tak jakos razniej ![]() Bo maz to nigdy nie zrozumie tak dobrze jak inne kobiety ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-15 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
A ja się umówiłam dzisiaj na wizytę bo cholerka znowu mi infekcja wróciła....
![]()
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo...bylo 3 tyg spokoju, moze nawet mniej i znow biore globulki..... I tak od 13 tc chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
bedzie kupowac / korzystac z pasów poporodowych ?
jak tak to jakich ?;P ![]() ![]()
#56 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Dziewczyny dajecie czadu z tymi postami! Ledwo wyrabiam z czytaniem, a co dopiero z pisaniem ![]() Goniaa trzymam kciuki za kolejne tygodnie! Indra hahaha ![]() Ja dziś miałam dzień załatwień, byłam u gin o indywidualne ale coś źle wypełniła i jutro nie dość, że z papierami muszę jechać do szkoły to jeszcze muszę później zahaczyć o nią, ale jest plus, jak odbiorę jutro wypis to od razu dopadnie mnie usg i zobaczymy ile mały urósł od 1 września ![]() Aaaa i pochwalę się, syn wreszcie ma imię i będzie Wojtuś ![]()
#57 |
Wtajemniczenie
|
Marta, jadłabym twoje dzieło
![]() Rosalie, mi masaż w wodzie nic nie dał, techniki relaksacyjne to przy bólach krzyżowych niespecjalnie pomogły, znalazłam sobie pozycję leżacą, w której nie było tak źle i tak leżałam, nawet jak mi nogi ścierpły, a zzo chyba jednak nie jest takie złe, bo nie wymęczona bólem mama rodzi sprawniej jednak, byle położna była ogarnięta babka i dobrze nią pokierowała, ja bym chciała, ale u mnie w szpitalu raczej nie wchodzi w grę zzo, jest gaz, o nim słyszałam,że róznie, raz pomaga, raz tylko osłabia kobietę a boli dalej,ale i zdenerwowany tatuś może sobie pociągnąć i sie trochę zrelaksować Dziś w mojej parafii są obchody 25lecia i na TV Trwam relacja na żywo, wszystkie sąsiadki wypacykowane jak kukły poszły ![]()
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Ja to was podziwiam ze sie same umiecie ogolić!!
![]() Ja nie daje rady ![]() ![]() Martha- ja nie moge jaki tort !!!! jaki smak ? ![]() ![]()
#60 |
Wtajemniczenie
|
Zanet a co już brałaś? Ja najlepszą poprawę widziałam po gyno-femidazol... ale czemu to wraca to nie wiem... nie bzykam się od 8 miesięcy, podmywam się 3-4 razy dziennie i wycieram ręcznikiem papierowym, no nie mam pojęcia co robię źle...
Aleaa śliczne imię ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.