![]() |
#31 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Wierzyć czy nie wierzyć?
Jeśli związek umiera śmiercią naturalną to nie jest niczyja wina i nie da się tego rozpatrywać w kategorii winy. Po prostu- coś się kończy. Martwi mnie natomiast to, że postrzegasz i oceniasz samą siebie poprzez pryzmat związku. Tak się nie da ("bo mi się przytyło i nie jestem już tak rozrywkowa i szalona jak kiedyś"). Ludzie się zmieniają, poważnieją, zmienia się ich podejście do zycia i to jest normalne. Związki też ewoluują.
Nie mam pojęcia, czy coś między Twoim facetem a tamtą dziewczyną było ale to chyba nie jest głównym problemem w Waszym związku. Nie chcę też zgadywać bo to bez sensu. Raczej przychylam się do tego, co napisała Doris. Było fajnie, ale teraz jest inaczej. Wiem jednak, że jeśli musisz aż zabiegać o kontakt to nie jest dobry znak. W moim związku to był początek końca, co zresztą podpowiadala mi moja intuicja. Jednak nie traktuj tego jako miernik, bo każdy związek jest inny. Mi intuicja podpowiedziała dobrze i sama zdecydowałam, że nie chcę elektrowstrząsać czegoś, co się skończyło, przynajmniej z jego strony (choć u mnie zaczęło się tak naprawde na dobre w chwili, gdy jemu zaczynało mijać). Tak, czy inaczej- nie było sensu tkwić na siłę w tym układzie, który obojgu nam nie dawał szczęścia.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Tym bardziej , że takie ograniczenie zawsze wychodzi przeciw osobie ograniczającej. I zwykle ogranicza się/jest ograniczona tylko jedna strona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.