![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: proszę o radę, nie wiem co robić...
Facet po 30 rozmawia z Tobą godzinami przez telefon, a na uczelni tylko wymienia spojrzenia? Coś mi tutaj nie gra... a nie wymienia tych spojrzeń z 3 innymi równocześnie? a ile takich rozmów już przeprowadziliście? 1-2, 30? od jak dawna tak rozmawiacie? i skąd mial Twój numer telefonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
carolina662 nie zaprzeczam, że może tak być. Niestety nie znam go aż tak dobrze, żeby wiedzieć wszystko, on mnie też i prawdopodobnie mój jedyny obraz jaki ma, to ten z uczelni. Gdzie poza nią mam mnóstwo innych oblicz i odsłon osobowości, uczelnia to jedno z najnudniejszych i on tylko to kojarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-09-29 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, to skoro Ty sama nie wyjdziesz inicjatywy z rozmową przy kawie poza uczelnią, to sama do niego nie dzwoń, a jeśli już muszisz to ani słowa o niczym innym niż temat z którym musiałaś zadzwonić. Telefon do Ciebie ma, jak bedzie chciał to zadzwoni. Tylko mała uwaga, nawet jak zadzwoni to byłabym nadal ostrożna. A swoją drogą co to za sprawa uczelniania skoro zajęć już razem nie macie? Nie szukasz na siłę pretekstu a on nie chce być niemiły? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
figa84 wszystko być może, ale w takim wypadku nawet wolałabym żeby był niemiły, miałabym jasną sytuację. On jak mówiłam, też jest nieśmiały, na pewno bardziej od facetów w jego wieku których znam, są wręcz zbyt śmiali.
carolina662 jeszcze pomyślę nad tym ale postaram się szybko podjąć decyzję. Uważam, że dalsze czekanie w niepewności nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Jest, stresują go wystąpienia publiczne, potrafi się zaczerwienić jak ja-ale dla mnie to wszystko akurat zalety, bo świadczą tylko o czyjejś wrażliwości. Chyba mam dość buców bezpośrednio zaczepiających dziewczyny, a na takich trafiam masowo (chociaż omijam patolkę szerokim łukiem).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, widzę, że jesteś nakręcona na Pana Adonisa, opinię masz już ukształtowaną i jesteś idealnym materiałem na to, żeby Cię urobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Naczelna Nastolatka
|
przepraszam, ale na serio facet po 30, który się czerwień bo taki nieśmiały, jest pożądanym obiektem??
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
carolina662 teksty od razu nawiązujące do spraw wyglądu, np. niezła laska nie są dla mnie kulturalne, tym bardziej do kwestii łóżkowych itp. Niestety nie tylko tzw. karki ich używają, przeciętni studenci także a naprawdę nie ubieram się wyzywająco, całkowicie normalnie. Nie znoszę seksistowskich komentarzy, dwuznaczności, mlaskania, gwizdania, tym bardziej dotykania bez pozwolenia (obejmowania także). Nie mam żadnego problemu ze sobą, po prostu uważam że od takich rzeczy jest tylko mój chłopak, a nie jakieś randomy raz widziane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-09-29 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W naszym interesie jest dowiedzieć się o danej osobie jak najwięcej (dlatego nie uznaję portali bo tam często wypisują o sobie bzdury do kwadratu, życie pokazuje kto zaś). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyjechałam z tym niepotrzebnie, przyznaję. Ale tak nawiasem-niektóre dziewczyny mają początki z jakimś poznanym dziś na imprezie i nie narzekają, więc to nie jest jakiś pomysł z kosmosu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Widocznie im to odpowiada. Tobie, jak zrozumiałam, nie. Chciałabyś to zrobić będąc pewną faceta, prawda? Wiec po co te porównania z tyłka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zresztą nie o tym jest wątek, to temat całkowicie poboczny i nie wpływający bezpośrednio na rozwiązanie sytuacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak więc spytam raz jeszcze - zdajesz sobie sprawę z tego, że ów Adonis może wcale nie być tak idealny, jak w Twoich wyobrażeniach? Mam wrażenie, że nie. Co Ty w ogóle studiujesz? Na którym roku? Wydajesz się być tak odrealniona, że aż mnie to ciekawi ![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-09-29 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Zdaję sobie sprawę, to że ktoś kogoś zauroczy nie oznacza ślepoty na wszystko. Co do studiów nie chcę się dzielić informacjami z oczywistych względów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Dokładnie. Robisz z niego jakąś doskonałą istotę, a to człowiek z krwi i kości. Masz ochotę go poderwać, to to zrób, ale w tej sytuacji przestań traktować go jak mistrza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Wiesz co, ja na Twoim miejscu już wolałabym wziąć sprawy w swoje ręcę niż wzdychać do niego jeszcze nie wiadomo ile. Jeżeli myślisz, że on się domyśli to Cię wyprowadzę z błędu - On się nie domyśli, że Ci się podoba.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jest szansa, że oprócz kojarzenia Twojej twarzy z imieniem i nazwiskiem zupełnie go nie interesujesz. Niech nawet będzie 20 studentów na roku, pomnóż to razy ilość lat, którą wykłada i wyjdzie liczba dziewczyn takich jak Ty, z którymi facet ma/miał do czynienia.
Zaprosił Cię chociaż do swojego koła naukowego? Podrzucił artykuł, swoją sztukę do przeczytania? Zaproponował, żebyś napisała artykuł/pracę licencjacką lub magisterską z jego przedmiotu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Prawda jest taka, że nic nie wiadomo. Intuicję mam bardzo rozwiniętą i niezwykle rzadko się mylę kierując nią (ona mówi "tak, macie szansę"), ale jeszcze nie jestem wróżką aby zgadnąć co ktoś myśli (niestety bo przydałaby się taka umiejętność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Ale ja mam świadomość, że różnie może być. Po prostu lepiej wiedzieć niż nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tak czytam o tym facecie to na myśl przychodzi mi taka sugestia, że może dopóki jesteś studentką to nie wypada mu w jakikolwiek sposób wychodzić z inicjatywą, czy wręcz Cię podrywać. Zakładając wersję optymistyczną, że również nie jesteś mu obojętna. Ale podkreślam zakładając. Nie wiemy i nie wiesz na 100% jak jest w rzeczywistości. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.