![]() |
#31 | |
Wredny kotecek
|
Dot.: Strój świadkowej - pomocy :(
Cytat:
Co do ostatniego zdania to prawie się udławiłam obiadem, serio masz problemy z dupy i chyba problem z psychiką.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
A dlaczego miała by nie dostać połowy działki... jako dziecku i siostrze twojego męża należy jej się a ona może sobie kwiatki tam zasadzić i patrzeć jak rosną. a jakbyś się ty poczuła jakby to ona dostała całość działki bo kiedyś się chce budować i może jej dzieci?? ja zawsze staram się patrzeć na sytuacje z dwóch stron, każdy ma soją i każdy uważa że jego jest ważna.
a co do stroju... strój jak strój. jeden dobrze się czuje w sukience a inny w spodniach. ja bym raczej pomyślała tak jak napisała jedna z dziewczyn - powinnaś się cieszyć że nie ma strojniejszej i większej sukni od ciebie i że będziesz (najprawdopodobniej ) jedyna księżniczką na uroczystości. A jakby zakomunikowała że zakłada olbrzymią jak beza suknie na kole w kolorze bladego różu... kolejna afera. wrzuć na luz, nie denerwuj i nie nakręcaj się dodatkowo
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Life is a drink ...
|
Pewnie, że dobry bo sama zamierzam tak zrobić
![]()
![]() |
#35 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Sama do ślubu jechałam nowym samochodem szwagra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Life is a drink ...
|
Ten temat będzie się nadawał na odcinek do Trudnych Spraw.... :P
![]() |
#37 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() umarłam ze śmiechu. no tak, bo do ciebie należy ustalanie co i kiedy dostanie od swoich rodziców ![]() przecież to co "jej niepotrzebne" to powinni natychmiast tobie oddać, hmmm...? ![]() garnitur jest świetnym, eleganckim, wygodnym strojem na uroczyste okazje. to że tobie się nie podoba, to tylko i wyłącznie twój problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4835800 1]
![]() choć mam nadzieję, że to troll ![]() ![]() Pisze jak troll, ale kto wie. ![]() ![]() ![]() Według mnie to wygląda tak, że panna uważa, że skoro jej przyszła bratowa ma więcej kasy niż oni, to powinna zrzec się działki na rzecz przyszłych dzieci brata. Bo po co komu działka budowlana o znacznej wartości? Przecież nie powinna nawet myśleć o tym, żeby o przyszłość swoich (ewentualnych ) dzieci dbać bardziej niż o dzieci brata. Powinna też pożyczyć od kogoś samochód, w końcu nie może przyjechać własnym, jeśli jest zbyt luksusowy. To nie uchodzi. Najlepiej, gdyby ubrała się w tandetną satynową suknię, podkreśliła mankamenty wyglądu, przyjechała starym maluchem, a do koperty napchała mnóstwo kasy dla PM. Wtedy może by ją przyszła bratowa polubiła. Już sobie wyobrażam jazgot panny, gdyby przyszła bratowa chciała iść w pięknej, drogiej sukni, która przyćmiłaby PM-kę ![]() Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-10-01 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Subskrybuję, czekam na ciąg dalszy. Wątek ma zadatki na wizażową perełkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Nie umiem uwierzyć, że dorośli ludzie mają w sobie tyle jadu, tyle zazdrości.
Dla mnie para młoda może przyjechać na swój ślub nawet na rowerze. Skoro to do nich pasuje, to niech pokażą się z takiej strony. Wtedy goście musieliby przyjść pieszo, żeby nie było, że mają lepszy transport od pary młodej ![]() Co za beznadziejny sposób myślenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jako zabezpieczenie? Wlozyla pieniadze, to czego mialaby nie byc wspolwlascicielem? O i znowu o pieniazkach? Nie swoich, tylko cudzych oczywiscie. ![]() Ogolnie o stroju. Tez bym nie zyczyla sobie, zeby mi ktos mowil w co mam sie ubrac. Ona bedzie swiadkiem na twoim slubie, nie panem mlodym. Nie rozumiem o co szum. Garnitur bardzo elegancki. ![]() ![]() ![]() Co za pannica z pretensjami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Nie chcę od niej brać samochodu bo potem każdy będzie mówił: "Jaki świetny samochód na ślubie mieliście. To od Magdy i Piotra, tak? Jak to fajnie, że Wam pożyczyli."
Chciałybyście słuchać takich komentarzy? Że to jej zasługa? Dobrze wiedziała jaki zarezerwowaliśmy, więc mogła wziąć drugi. Edytowane przez Tropix Czas edycji: 2014-10-01 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic, pozostaje wam kupić sobie jakąś wypasioną brykę. Nikt wam wtedy nic nie zarzuci.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Co niektórym nieźle odwala przez te śluby
![]() Brak sukienki u świadkowej, katastrofa. Czasami świadkami są tylko mężczyźni i wtedy też nie ma żadnej sukienki, do dupy taki ślub... współczuję. Z ciekawości, swojemu świadkowi co kazałaś ubrać? A co do auta proponuję, nakaz przyjazdu tylko tymi z rocznika 2005 i niżej, albo niech przyjdą piechotą dla bezpieczeństwa, co by ktoś starego mustanga nie wytrzasnął. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Co do garnituru/kostiumu - każdemu będizesz dyktować w co się ma ubrać, jakie szpilki, jaka biżuteria itp.? No bez przesady, ubierze się w to w co jej wygodnie i tak jak się będzie dobrze czuła. Edytowane przez bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 Czas edycji: 2014-10-01 o 16:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
A tak z innej beczki: Ty bierzesz na świadka kogoś, kogo nie lubi Twój narzeczony, on bierze siostrę, której Ty nie lubisz... Chyba lubicie sobie na złość robić. Żeby tylko było po równo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48362023]A tak z innej beczki: Ty bierzesz na świadka kogoś, kogo nie lubi Twój narzeczony, on bierze siostrę, której Ty nie lubisz... Chyba lubicie sobie na złość robić. Żeby tylko było po równo!
![]() Po rozwodzie również będzie po równo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
and cigarettes
|
Tropix, Ty bierzesz ślub z tym kolesiem, który na pierwszym spotkaniu Cię wykorzystał, gdy byłaś pijana, uprawiał z Tobą seks bez gumki, a Ty zastanawiałaś się czy to był gwałt, czy z kimś innym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Naczelna Nastolatka
|
jesu, musze se zapisać ten śliczny wątek
![]()
![]() |
#54 |
Wredny kotecek
|
Że wy wpadacie na to żeby pogrzebać komuś w postach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ciągu ostatnich kilku lat byłam na wielu ślubach, kilka par młodych wykorzystywało samochód, który był w rodzinie i nigdy nie słyszałam na ten temat komentarzy. Ja bym się poważnie zastanowiła czy jesteś gotowa na małżeństwo, sprawiasz wrażenie bardzo niedojrzałej i zawistnej osoby, nie możesz się pogodzić z tym, że ktoś może mieć w życiu lepiej. Czy to jakiś problem że fajny samochód byłby "zasługą" od rodziny? Jestem ciekawa jaką sukienkę proponowałaś swojej świadkowej, bo o ile rozumiem, że panna młoda może mieć jakieś sugestie co do wyglądu świadkowej, to narzucanie jej ubioru z góry i strzelanie fochów o to, że chce przyjść w czymś innym, jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe. Goście świadkowie to nie tło i oprawa dla pary młodej, a żywi ludzie, którzy też mają się dobrze czuć podczas uroczystości. Sprawy z ziemią nawet nie skomentuję. A tak na koniec, to wiem że jako gość nie wypada przyjść w białej sukience, (chociaż osobiście na własnym ślubie byłoby mi to totalnie obojętne), to nie rozumiem dlaczego mając nowy i wygodny samochód, na ślub mam przyjechać starym, żeby tylko nie przyćmić blasku samochodu pary młodej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja wiem, że ona ma więcej kasy niż my, ale czy musi się tym tak chwalić? Tak podkreślać swój status majątkowy? Nie wiem dlaczego uważacie, że jestem niedojrzała ![]() Co do świadka - po moich wskazówkach zamienił muszkę na krawat w kolorze jaki zasugerowałam bez problemu. Chce żeby ten dzień był jak z bajki. Tak trudno to zrozumieć? Dlatego nazywacie mnie trollem? I owszem uważam, że stroje świadków powinny być spójne z strojami młodych. Nie, to już jest dawno skończone. Nie jestem głupia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Konto usunięte
|
jakie chwalić? jakie chwalić?
Cytat:
b) bardzo dobrze że w końcu ktoś wziął byka za rogi i zaczął z tym robić porzadek c) no przekichane, teściowa powinna siedzieć w domu i ściany gryźć a nie na wycieczki jeździć ![]() za grosz cię nie rozumiem. naprawdę. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() jakby nie pożyczyła twojemu tż kasy na samochód to byłoby obsmarowywanie, że ma tyyyyle siana, a skąpi własnemu bratu. ![]() żółć ci się uszami wylewa, ciężko ci dogodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.