|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić
Cytat:
Nie analizuj tego az tak mocno W kazdym zwazku sa kryzysy a u nich jest to ewidentne na co wskazuje wejscie na czat i kontynuowanie rozmow z Toba. Z uwagi na powyzsze on rownie dobrze z rozmow z Toba mogl sobie uczynic odskocznie i ucieczke od swoich problemow. POnadto wie, ze znajomosc z Toba nie stanowi dla niego az takiego zagrozenia chociazby z uwagi na odleglosc. Wiec nie dorabiaj ideologii typu, ze ma kogos kolo siebie i ze chce z Toba rozmawiac, bo tak naprawde nie wiesz jak wyglada sprawa miedzy nimi. Kryzysy maja to do siebie, ze sie rozwiazuja albo ludzie docieraja sie i jest dobrze albo sie rozstaja. Druga opcja nie jest taka czesta. Wiec na Twoim miejscu ja bym sobie dala spokoj.
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
autorko wątku i jak rozwiązałaś sprawę?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

W kazdym zwazku sa kryzysy a u nich jest to ewidentne na co wskazuje wejscie na czat i kontynuowanie rozmow z Toba. Z uwagi na powyzsze on rownie dobrze z rozmow z Toba mogl sobie uczynic odskocznie i ucieczke od swoich problemow. POnadto wie, ze znajomosc z Toba nie stanowi dla niego az takiego zagrozenia chociazby z uwagi na odleglosc.