przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-02, 21:23   #31
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić

Cytat:
Napisane przez rudaata Pokaż wiadomość
Tak o tym co facet w związku robi godzinami rozmawiając z inną dziewczyną też. To nie tak, że mi to nie robi różnicy, że on kogoś ma. Rozmowy to tylko rozmowy- zaznaczę, że ani razu nie rozmawialiśmy o czymś o czym nie wypada gadać facetowi w związku. Odnośnie jego kobiety - faktycznie nie znam Go, jej tym bardziej a na temat ich związku wiem tyle ile mi powiedział. Z Jego opowieści wynika, że nie układa im się za dobrze, ona jest zaborcza, nie docenia Go - czyli standard. :P
I właśnie to jest jedna z kwestii która mnie zastanawia : ja jestem wolna, więc mogę sobie myśleć co chce o tych naszych rozmowach, a nawet wyobrażać Bóg wie co. A On? ma kogoś, zaraz obok siebie i woli rozmawiać załóżmy 7h(zdarzyło się parę razy) z kimś przez gg... to trochę dziwne prawda? Ta relacja raczej nie jest zbyt...normalna?

Nie analizuj tego az tak mocno W kazdym zwazku sa kryzysy a u nich jest to ewidentne na co wskazuje wejscie na czat i kontynuowanie rozmow z Toba. Z uwagi na powyzsze on rownie dobrze z rozmow z Toba mogl sobie uczynic odskocznie i ucieczke od swoich problemow. POnadto wie, ze znajomosc z Toba nie stanowi dla niego az takiego zagrozenia chociazby z uwagi na odleglosc.

Wiec nie dorabiaj ideologii typu, ze ma kogos kolo siebie i ze chce z Toba rozmawiac, bo tak naprawde nie wiesz jak wyglada sprawa miedzy nimi. Kryzysy maja to do siebie, ze sie rozwiazuja albo ludzie docieraja sie i jest dobrze albo sie rozstaja. Druga opcja nie jest taka czesta. Wiec na Twoim miejscu ja bym sobie dala spokoj.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-02, 21:36   #32
rudaata
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez topdong Pokaż wiadomość
Weź pod uwagę jeszcze inną sprawę, która pewnie Ci nawet nie przeszła przez myśl - to, że znakomicie się z kimś dogadujesz przez internet wcale nie musi mieć przełożenia na to, jak będziesz się z kimś dogadywała na żywo.

Przykładowo kiedyś miałem takiego dobrego kolegę, z którym potrafiłem pisać godzinami o wszystkim, włącznie z bardziej prywatnymi sprawami. Później on przyjechał na wakacje ze swoją ekipą w pobliże mojego miejsca zamieszkania, więc postanowiliśmy się spotkać. Momenty niezręcznej ciszy, inna mowa ciała, tonacja głosu, elokwencja, etc. - to wszystko ma wpływ na to, jak odbierasz danego człowieka. Po tej sytuacji zaczynam rozumieć, dlaczego ok. 70% przekazywanych informacji to mowa ciała.

W końcu chcesz mieć prawdziwego chłopaka, a nie takiego internetowego, prawda?
Ale ja o tym wiem, ze tak różowo może być tylko przez internet bo przecież to nie to samo co na żywo
rudaata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-08, 13:01   #33
ruby000
Zakorzenienie

autorko wątku i jak rozwiązałaś sprawę?

kosmetyki
książki
nowa bielizna i odzież

Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top!
ruby000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości