![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: przetestuj podkład w sztyfcie z wkładem pudrującym FITME 2w1 - TEST
jest 2.11 i ja dalej nie mam ankiety. Czy Wy również?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam :/ odpowiedzi na maila również.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
u mnie też nadal cisza. w ogóle nie mogę do nic wysłać maila, wyskakuje mi ciągle "błąd serwera"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Wdocznie jest jakieś opóźnienie skoro wszystkie dostałyśmy podkład później niż przewiduje to regulamin.
Nie ma co zasypywać organizatorów mailami! Za kilka dni na pewno dostaniemy PW z linkiem do ankiety. Nie panikujcie... ![]()
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
U mnie to samo. Jakiś czas temu wysłałam maila, ale nie dostałam ani odpowiedzi ani ankiety. Myślę, że nie ma co panikować skoro żadna z nas nie dostała jeszcze ankiety. Problem by był jakby pojedyncze osoby jej nie miały. Pozostaje nam czekać na ankietę i w spokoju testować produkt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dobra w takim razie czekam i spokojnie testuje podklad
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dostałam już ankietę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Chyba juz wszystkie otrzymalyśmy wiadomość z linkiem. No i przedłużyli test do 9.11
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
i jest ankieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Więc testujemy podkład do 09.11
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Czyli zrozumiałam,że Wizaż wysyła na email ankiete aby wyrazić swoją opinie tego produktu co dostaliście ? Ja dostałam wczoraj emoliu i też dostanę email
![]()
![]() |
#42 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() Ciebie zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=779926 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hej, czy któraś z Was otrzymała drugą wiadomość prywatną z prośbą o umieszczenie opinii na KWC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
ja nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Zastanawia mnie opinia o tym podkładzie: a mianowicie jeżeli jest taki cudowny, że kryje i matuje to po co mu kompaktowa wielkość aby zmieścił się w kosmetyczce lub torebce??? Jeżeli jest taki cudowny to rozumiem, że robię makijaż rano i 8 godzin nie zajmuję się nim bo jest idealny???!!!!
To po co mam go nosić w torebce???? Jeżeli jest taki idealny to znaczy, że nie muszę go poprawiać w ciągu dnia??? No chyba, że nie jet taki super i muszę go poprawiać????!!!! To wolę zostać przy zestawie podkład Clinique Anti Blemisch Solution + puder Max Faxtor Creme Puff bo wtedy przez 8 godzin nie muszę go poprawiać mimo, że mam skórę tłustą w kierunku bardzo tłustej! Poproszę którąś z recenzentek, która ma skórę bardzo tłustą o odpowiedź czy w trakcie 8 godzin musiała poprawiać makijaż używając tego super podkładu FitMe Maybeline? Parę razy nabrałam sie na te reklamowe chwyty typu 12 godzin trwałości, bez ścierania, bez świecenia się, bez poprawek !!!! Guzik prawda!!!! Kupiłam te <cenzura> produkty, wydałam pieniądze po czym je wyrzuciłam, bo jeszcze dobrze nie wyszłam z domu a już świeciłam się jak <cenzura>! Wiec proszę o prawdziwą odpowiedź, bo jak znów kupię to i okaże się, że jest to kolejny szajs to odeślę to do Maybeline z prośbą o zwrot kosztów za kłamstwo które rozpowszechniają podpierając się opiniami Pań Wisażanek, które wyraziły swoje opinie! Edytowane przez czuszka82 Czas edycji: 2014-12-08 o 08:37 Powód: cenzura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
z pazurem
|
Bardzo proszę o bardziej stonowane wypowiedzi. Nie używamy słów zwyczajowo uznawanych za obraźliwe. Poza tym taka ilość wykrzykników i znaków zapytania sprawia że post mocno krzyczy i wręcz od siebie odpycha.
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Proponuję przeczytać ze zrozumieniem. Mój post miał krzyczeć, gdyż szukam odpowiedzi, ale prawdziwej, ale nikt mi jej nie udziela. Chyba, że fora do tego nie służą???? Chyba nie, jak widzę! Służą do czepiania się dwóch słów, które miały wyrazić moje oburzenie na inne produkty, których nazw ani marek nie wymieniłam! A poza tym "psu jajca" jest powiedzonkiem, a nie obraźliwym stwierdzeniem ( ciekawe kogo lub co obraża?????) - proponuję poczytać słownik lub encyklopedię w celu poszerzenia horyzontów. Dziękuję za bardzo wnikliwą odpowiedź na moje zapytanie, która niczego nie wnosi. A nie, przepraszam wnosi, to że należy się stąd szybko wypisać, bo to towarzystwo wzajemnej adoracji a ja jako odmieniec do niego nie pasuję! Raz jeszcze dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Administrator
|
Cytat:
Szukasz na złym forum - tutaj rozmawiamy o konkursach od strony technicznej ![]() Prawidłowe forum do : Makijaż - Pytania do wizażystki Tutaj pytaj o: wizaż, stylizację, typy kolorystyczne, kosmetyki kolorowe... https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=11 Forum Katalogu Wszech Czasów - kwestie techniczne: https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=56 aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-12-09 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
z pazurem
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Ja chętnię udzielę odpowiedzi na Twoje pytania i ewentualne "wątpliwości"
1> "jeżeli jest taki cudowny, że kryje i matuje to po co mu kompaktowa wielkość aby zmieścił się w kosmetyczce lub torebce??? " Nie wiem, czy zdarzyło Ci się chodzić na basen lub na siłownie, ale Ja zazwyczaj zmywam wtedy makijaż. Nie wyorbażam sobie noszenia ciężkiego szklanego słoiczka z podkładem. Przy czy nikt oczywiście nie karze Ci się malować. 2>"Jeżeli jest taki cudowny to rozumiem, że robię makijaż rano i 8 godzin nie zajmuję się nim bo jest idealny???!!!!" Wszystko zależy od Twojej cery. Jak Ktoś ma cerę tłustą lub bardzo tłustą to doskonale wie, że prędzej czy później straci buzia "świezość", poza tym takie osoby powinny jak najmniej nosić makijażu aby dodatkowo nie zapychać porów. 3> proszę o prawdziwą odpowiedź, bo jak znów kupię to i okaże się, że jest to kolejny szajs to odeślę to do Maybeline z prośbą o zwrot kosztów za kłamstwo które rozpowszechniają podpierając się opiniami Pań Wisażanek, które wyraziły swoje opinie! Prawdziwa odpowiedź: Moja cera jest mieszana, raz sucha jak wiór, raz tłusta jakbym wysała na siebie olej. Stosując podkład twarz wyglądała NATURALNIE tzn, nie była matowa jak maska, ale nie tłusta. Osobiście preferuję naturalny makijaż a nie grube warstwy tapety, więc Mi to odpowiada. Twoja wypowiedź była oskarżycielska wg Mnie, ale jeżeli masz takie problemy z cerą to faktycznie możesz mieć dość "złych produktów". Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.