|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z zawistną osobą
A ja naprawde nie rozumiem dlaczego tak cisniecie Autorce. Po pierwsze czy nigdy nie mialyscie w klasie(gimnazjalnej) kogos kto ciagle kogos wysmiewal itd ? Ja mialam i strasznie bylo mi zal takiej osoby z ktorej sie wysmiewaja. Powiem wiecej, probowalam conieco z tym robic mimo ze to nie byla moja sprawa. Co prawda Autorka nie jest juz w gimnazjum lecz tam sie zaczely juz problemy z wysmiewaniem i obrazaniem tekstami o smierdzeniu, nie dziwie sie ze skoro poszla do nowej szkoly nie jest zbyt zachycona spotkaniem ze swooimi "kolezaneczkami" ktore to nie sa zbyt zyczliwe. Ja jedynie sie dziwie ze Autorka zaczela jakakolwiek rozmowe z ta dziewczyna - ja poprostu raczej zachowywalabym sie jakbym ich nie znala i tyle. Naprawde dziewczyny nie trzeba byc takimi zmijami, kazdy ma wiekszy lub mniejszy problem i jesli tutaj pyta to chcialby uslyszec co zrobil zle i porady co do tego jak sie zachowywac a nie slyszec ze jest sie mentalna gimbaza.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Tez nie rozumiem po kiego ten caly pocisk? Strach założyć wątek.
Zachowanie zarówno autorki jak i jej "koleżanki" niedojrzale. Takie osoby jak te opisane przez autorkę wystarczy olewac, nie znizac sie do ich poziomu. Same wystawiają sobie świadectwo. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli Ty jesteś to super ale ja tak jak i autorka tak samo nie byłabym zadowolona chodząc na rok z takimi dziewuchami. ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.