|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa linia Dove Oxygen & Moisture
dajcie odnośnik gdzie są wyniki
dzięki
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Były dwie akcje z tymi zestawami - konkurs i aktualny test.
![]() Ja jestem kosmiczną fanką tych kosmetyków. Póki co to najlepsza linia, jaką kiedykolwiek stosowałam. No i ten zapach...
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Jak czytam wypowiedzi na temat tej linii Dove to tym bardziej nie mogę sie doczekać testowania- tylko gdzie ten kurier?
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Też czekam na zestaw Dove, niestety jeszcze nie otrzymałam a bardzo chciałabym już rozpocząć testowanie!
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Ja również znalazłam się w szczęśliwym gronie wizażanek, które będą miały okazję przetestować zestaw kosmetyków do włosów Dove. Zapewne kurier pojawi się w poniedziałek, więc pozostaje tylko cierpliwie czekać, a potem przystąpić do dzieła
Jestem bardzo ciekawa, czy moje włosy polubią nową serię, a zapewnienia producenta okażą się miłą prawdą
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, uspokoiłyście mnie, że nie tylko ja nie mam jeszcze paczki. Już się martwiłam, że coś źle uzupełniłam albo, że to w ogóle jakaś wielka pomyłka.
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
a ja się niestety nie dostałam
bardzo żałuję. może kiedy indziej się uda. nie mam szczęścia do testów tutaj na wizażu.
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja również jestem w szczęśliwym gronie testerek. Ciekawe czy jutra zawita do mnie kurier z paczuszką
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że dzisiaj kurier do mnie zawita
Dziewczyny jak dostaniecie paczkę to piszcie
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
ojj ja również nie mogę się doczekać paczuszki,ciekawa jestem czy będzie kurierem czy paczką pocztową
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Nie mogę doczekać się mojej przesyłki, od razu jak przyjdzie biorę się do testowania
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Oj obawiam się ze dziś nie ma co liczyc na to gdyż czesc z was już by dostala paczuszke
pewnie dopiero jutro przyjdą, szkoda bo nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Ja dalej czekam na kuriera....
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
może przyjdzie paczuszka dziś
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Jestem po kilku tygodniach testowania nowej linii Dove Oxygen & Moisture i powiem szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Mam naprawdę trudne włosy (puszące się, suche) i kosmetyki do nich przeznaczone sprawiają, że włosy są oklapnięte, wyglądają na tłuste. Po nowej linii Dove Oxygen & Moisture moje włosy są sprężyste, wyglądają świetnie, bardzo dobrze się układają -właściwie to wystarczy je wysuszyć i fryzura wygląda bardzo fajnie. Efekt utrzymuje się długo, nawet rano, po przespanej nocy, włosy wyglądają tak samo. Jedyny minus to cena kosmetyków, trzeba liczyć na dobre promocje w drogeriach. Szczerze polecam !
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#49 | |
|
Przyczajenie
|
widzę że jedne osoby już paczuszki otrzymały, trzeba wypatrywać kuriera
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
żeby i u mnie był takie efekty ![]() |
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
paczka jest już u mnie,kosmetyki czekają na wieczorne testowanie
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Hej
a do mnie dziś z samego rana dotarła paczka, fajnie że mamy możliwość przetestowania wszystkie 4 produkty. Oczywiście :P od razu umyłam włosy, zastosowałam suflet i odżywkę i jak włosy już trochę same podeschły (przed suszeniem) użyłam sprayu dodającego objętość. Moje pierwsze wrażenia są takie:objętość? jest! nawilżenie? jest! gładkość? jest! Czyli, jeśli w ogóle można to oceniać już po jednym użyciu, to jestem zadowolona i polecam. Szczególnie dużo objętości dodaje ten spray, tak myślę. Fajnie, że można go stosować też na suche włosy - muszę to wypróbować, np przed wieczornym wyjściem. Czuję też, że włosy są lekkie i delikatnie ładnie pachną. Bardzo się cieszę Przyznam szczerze, że bardzo chętnie przetestowałabym wersję złotą, z olejkiem... czytałam, że za oceanem ma bardzo dobre opinie. Edytowane przez pyszniusia Czas edycji: 2014-11-04 o 11:50 Powód: baner |
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
No to ja też cierpliwie czekam na przesyłkę! Oby doszła dzisiaj bo już nie mogę się doczekać testów, a tym bardziej po tych opiniach które tutaj czytałam
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj otrzymałam paczkę, pierwsze co mnie zaskoczyło to perfekcyjne pakowanie. Często dostaję produkty do testowania, ale rzadko producenci dbają o to żeby ładnie wyglądały, a tu takie miłe zaskoczenie
Fajne jest opakowanie szamponu i odżywki - tubki są o wiele wygodniejsze w użyciu. No i ten suflet - genialna nazwa, o wiele bardziej chwytliwa od maski czy serum Biorę się za testowanie!
|
|
|
|
#54 |
|
PółCegły
|
Ja też dziś dostałam przesyłeczkę w gustownej torebeczce
Aknemontecalfi - masz rację suflet chwyta za serce a jak cudownie pachnie!! Cała linia brzmi niezwykle obiecująco. Zobaczymy co potrafi i jak sie spisuje - testujemy od dziś
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
I mnie dzisiaj po przyjściu z pracy czekała bardzo miła niespodzianka - paczka z kosmetykami do włosów Dove z linii Oxygen&Moisture.
Bardzo cieszą mnie zwłaszcza dwie rzeczy: odżywka i suflet bo kosmetyków do "odżywiania" włosów używam w ogromnych ilościach. Ciekawi mnie działanie Spayu i czy łatwo będzie się go używać - chociaż myślę, że to kwestia wprawy. No to lecę pod prysznic
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Mam za sobą pierwszy test i powiem tak:
szampon - transparentny żel, ładny delikatny orzeźwiający zapach, jak dla mnie trochę za mało się pieni jestem fanką pieniaczy, ale gdy dołożyłam trochę więcej szamponu już było ok odżywka - kremowo-perłowa, zapach głębszy, bardziej wyczuwalny, obłędny, dla osób lubiących świeże zapachy, po wmasowaniu we włosy, były wyraźnie miększe, wchłonęly ją dobrze (chyba były spragnione )mgiełka - ładny zapach, poręczna, dobrze rozczesywały sie po niej włosy, porobiło mi się parę kołtunów nie wiem z czego to wynika, ale ostatnio mam problem z włosami, więc może to nie być wina kosmetyków. ogólnie po wysuszeniu jestem mile zaskoczona, w trakcie użytkowania nie spodziewałam się aż tak dobrych efektów, raczej zwyczajnych, nie olśniewających, a tu miła niespodzianka - włosy miękkie, nie puszą się, ładnie się układają i tworzą ładną taflę. Zapowiada się obiecująco, zobaczymy jak będzie po dłuższym stosowaniu. Edytowane przez precel89 Czas edycji: 2014-11-04 o 21:01 |
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
I ja dostałam dzisiaj swój zestaw. Szkoda, ze wcześniej już umyłam włosy i testowanie Dove zostawiłam sobie na jutro. Jedyne co mogę na chwilę obecną powiedzieć to, że cała linia cudnie pachnie. Delikatnie, zmysłowo... mogłabym używać takich perfum
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
I ja jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu Dove Oxygen & Moisture
Wrażenie zestaw zrobił na mnie ogromne! A zapach: magia! od dziś zaczynam testy
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Wrażenia po pierwszym myciu:
Szampon - ładny zapach, fajna lekka konsystencja, mam długie włosy więc nałożyłam sporo szamponu i bardzo dobrze się pienił ( lubię pianę). Po spłukaniu włosy były w dotyku takie hmm"trzeszczące", sprawiały wrażenie dobrze umytych. Odżywka - jak dla mnie trochę powinna być gęstsza konsystencja ( ale ja lubię odżywki z gęstą konsystencją), ale taka konsystencja też okazała się dobra. Nałożyłam dość sporo odżywki, odczekałam ok 10-15 min (zawsze tak robię) i spłukałam włosy. Po spłukaniu włosy były bardzo miękkie i tworzyły fajną taflę. Włosy wyschły naturalnie. Są w miarę miękkie w dotyku i ładnie pachną. Zobaczymy co będzie po kilku użyciach. |
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

dzięki

Jestem bardzo ciekawa, czy moje włosy polubią nową serię, a zapewnienia producenta okażą się miłą prawdą 

bardzo żałuję. może kiedy indziej się uda. nie mam szczęścia do testów tutaj na wizażu.
Dziewczyny jak dostaniecie paczkę to piszcie