|
|
#31 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w październiku kilka kosmetyków
Never,nie ma nic na siłę,dobrze,że przetestowałaś przed zakupem/wymianą.
Tutli,miałam Clarinsa w tym odcieniu i jest za jasny ale jeśli Ci pasuje,to ja bym poznała to Shiseido.Evo, Sowo, Becco, dziękuję,nic nie znalazłam.
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
To w takim razie chętnie przygarnę YSL za Shiseido
![]() Czy coś jeszcze Cię zainteresowało, mogę dołożyć jakiś lakier albo mini Bare Minerals? Zapraszam na priv
|
|
#33 |
|
niecnotliwa dziewica
|
YSL znalazło nową właścicielkę, nadal zapraszam po Max Factora.
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
podkład Max Factor Skin Luminizer, odcień nr 47 Nude ? ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- wpadł mi w oko jeszcze olejek arganowy ![]() Co byś chciała za niego i za ten podkład ? )---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Te, tak? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1416049814 ![]() Mój podkład już na wykończeniu, olejek też w deficycie także z chęcią wymienię kolczyki ![]() Zapraszam na prv w celu ustalenia szczegółów |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu sobie odpiszę . W sumie nie wiem...ale najwygodniej byłoby mi oddać je w komplecie. W wątku niestety niczego nie znalazłam. Co może mnie zainteresować? Szampony bez SLS do włosów, suche szampony Batiste, książki Np. Tsatsyki i Retzina (młodemu brakuje do kolekcji), książki dla nastolatków plci męskiej , mangi, książki o kulturze Japonii , jakakolwiek książka A.Maciąg, Link "Obserwator", przewodnik Wiedzy i Życie Praga lub Maroko, jakieś czytadło może
|
|
#38 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję, ze odpisałaś
Piszę z pracy, zrobię wieczorem listę "czytadeł" to coś może wybierzesz. Jakiego gatunku szukać? Bo z tych, co wymieniłaś, to zdecydowanie nie moja bajka... A wątku stale zapominam usunąć, mimo, ze pusty
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Kryminały, thrilery, podróżnicze, jakiś obyczaj też może być. Też mam do uporządkowania książki, więc do końca tygodnia powinnam coś dołożyć. Zapraszam
|
|
#40 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie zajrzałam oczywiście do książek, ale tak z pamięci: Lód Dukaja (fantastyka), Król kłamstw Johna Harta, z obyczaja na pewno Marion Keyes, Marininej większość. Podróżniczych nie posiadam, bo to całkiem nie mój klimat... Zdaje się, ze będę dopisywać na bieżąco, co tam przegrzebię po półkach
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

ale jeśli Ci pasuje,to ja bym poznała to Shiseido.

. W sumie nie wiem...ale najwygodniej byłoby mi oddać je w komplecie. W wątku niestety niczego nie znalazłam. Co może mnie zainteresować? Szampony bez SLS do włosów, suche szampony Batiste, książki Np. Tsatsyki i Retzina (młodemu brakuje do kolekcji), książki dla nastolatków plci męskiej
, mangi, książki o kulturze Japonii
, jakakolwiek książka A.Maciąg, Link "Obserwator", przewodnik Wiedzy i Życie Praga lub Maroko, jakieś czytadło może