![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: neandertalski ideał piekna obecnych czasów
wargi a nie wary jak już coś, ordynarny to jest post autora wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie od jakiegos czasu siwiec ma twarz jak malpa, nie czaje tego
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Przesadziła z wypełniaczami, najgorsze jest, ze przez babki bez umiaru, osoby z dużymi ustami są notorycznie podejrzewane o majstrowanie przy nich botoxem, gdzie wg mnie na oko widać kto ma usta sztucznie robione a kto naturalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyslane przez tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ![]() Tak i już samo pisanie o tym, że ktoś wygląda jak neandertalka jest bardzo słabe. Ja jako, że prezentuje niektóre z tych cech mogłam się poczuć urażona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Biała Dama
|
Nie pisałam o krzaczastych, tylko o naturalnych, jakie by nie były. Parę ładnych lat mi zajęło nie uważać ich za coś wielkiego i dziwnego noszonego na twarzy. Po latach 90 gdzie ideałem były brwi Pameli Anderson było ciężko. I tak szczerze, zupełnie naturalne też mało kto nosi, bo naturalnie pojedyncze włoski rosną poza główną linią, obecnie widzę raczej trend na szerokie, ale idealnie wyrysowane brwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Czekam na Ragnarok
|
100% sztuczny. Przed operacjami Minaj była anorektycznie chuda z płaskim tyłkiem. Nie wiem ile kilogramów musieli jej tam wszczepić, żeby miała teraz taki kuper.
Co do brwi to się zgodzę, bo co druga blogerka ma brwi na pół twarzy. Osobiście mi się to nie podoba, bo wolę normalne, estetycznie wyrwane. Na duże pupy mody w Polsce nie ma - wciąż popularne jest wychudzone ciało. Na sztuczny biust, tipsy i opaleniznę także moda już przeszła. Teraz dobrze jest mieć jasną karnację i naturalne paznokcie. Obstawiam, że skoro wszystko idzie w naturalność (przesadnie grube brwi) to niedługo będzie moda na włosy pod pachami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Z tym,że wszystko musi pasować do twarzy ![]() Wyglądałybyśmy śmiesznie,gdybym ja miała jej usta,a ona moje.
![]() |
![]() |
#40 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Natalia Siwiec nie kojarzy mi się z neandertalczykiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.