![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tż- proszę o poradę
Oprócz tego, że pojawiła się przemoc (i to wcale nie tylko ten jeden raz, gdy Cię uderzył, tylko również agresja słowna, ogólnie w zachowaniu!), obstawiam, że masz rogi do sufitu, a pan chodzi taki nerwowy i WYŻYWA SIĘ NA TOBIE za swoje własne grzeszki. Bo nagła zmiana, to często "problem" w postaci innej pani: zmiana w łóżku, zmiana w zachowaniu, zmiana w stosunku do Ciebie. Więc pan nie tylko jest damskim bokserem, ale i pewnie puszczalskim ch... Ale czemu Ty z nim jeszcze nie zerwałaś, to ja nie rozumiem. Szkoda, że musiałaś czekać na uderzenie w brzuch. Już za samo krzyczenie na Ciebie, za to, że się go boisz do tego stopnia, że przy nim praktycznie mdlejesz, powinnaś go była dawno opuścić. Będziesz po prostu głupia, jeżeli z nim zostaniesz. Zgotujesz sobie piekło.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-10-26 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie wyzwiska są już stanem alarmowym, że coś nie gra. Dla mnie to brak szacunku ze strony osoby, która niby mnie kocha, a co dopiero uderzenie....
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to dziwne. Nie potraficie zalatwiac swoich spraw miedzy soba? Moze dorosnijcie oboje
![]() |
#34 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jest dla mnie czyms zupelnie innym niz zwierzenie sie przyjaciolce z problemow.
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() autorka nie poszła się wyżalić, tylko naskarżyć, a następnie konsekwencje dosięgły niegrzecznego chłopca: mamusia opierniczyła synka jak wychowawczyni uczniaka, a tatuś dziewczynę przepraszał jak dyrektor podstawówki matkę poszkodowanego ucznia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-10-26 o 11:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny które piszą''rzuć go!'' mają racje bo przecież Cię uderzył ale łatwej powiedzieć trudniej zrobić...
Wiadomo ,że ciężko Ci przekreślić 2 lata związku w którym do tej pory jak piszesz nic złego się nie działo. Na pewno nie możesz tego tak zostawić ,nie wolno Ci ! dobrze że porozmawiałaś z jego rodzicami, a teraz porozmawiaj z nim. Zachowuje się wobec Ciebie jak dupek, uderzył Cię więc jeżeli teraz nic z tym nie zrobisz to to sie powtórzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmiana zachowania faceta. Wyzwiska wobec swojej dziewczyny. Uderzenie. I to wszystko na pewno nie zdarzyło się w ciągu jednego dnia, tylko jakiegoś czasu. Nie umiałabym być z kims, kto wyciągnął na mnie rękę. To by znaczyło, ze sama siebie nie szanuję.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oddalacie się? To ty powinnaś się teraz oddalać z drugą prędkością kosmiczną, a nie filozofować o niuansach pożycia pciowego z bokserem damskim wagi zegarkowej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Uciekaj ! Jak najszybciej,bo później będzie gorzej, widzę po sobie.
Szczerze ? Płacz nic nie znaczy, "lekkie" załagodzenie sytuacji... mój ex też płakał za pierwszym razem, za drugim i trzecim już nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja na Twoim miejscu bym pakowała walizki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Autorko? Jesteś? co myślisz o tym, co napisałyśmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny dziękuję za każdą radę.
Powiem tak miałam okropny week biłam się z myślami,z uczuciem,ze wszystkim. Z pomocą przyjaciółki spakowałam jego rzeczy i pożegnałam. Zrobiłam może to w najmniej odpowiedni sposób,przez telefon.ale po prostu bałam się jego reakcji:-( Wyjechałam do rodziców,tak możecie powiedzieć uciekłam. Ale tam czuje się bezpiecznie. Dziekuje za wszystkie rady. Teraz muszę poradzić sobie sama z sobą:-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Noo! Mądra dziewczyna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To było jedyne wyjście żeby nie zniszczyć życia sobie, a kiedyś pewnie dzieciom. Ty jesteś wypisz wymaluj jak moja matka, a ex-psychol- jak ojciec. Każdy kto się urodził w podobnym domu wie jakie to jest piekło. Matka już przechodziła załamanie, widać że nie chce jej się żyć, ale ojca w życiu nie zostawi. Kiedyś to taka wielka miłość, walka z przeciwnościami losu, teraz to zwykła wegetacja, którą ojciec skutecznie ubarwia awanturami i wyzwiskami od czasu do czasu. Ostatnio zdałam sobie sprawę z tego jak wielką egoistką była moja matka, która skazała nas na takie dzieciństwo. Swego czasu poważnie zachorowała, więc zostaliśmy na jakiś czas sami z ojcem. Horror. Gdy jej nie było, w ogóle się nie hamował. Niedawno dotarło do mnie co by się stało, gdyby mama jednak nie wyszła z choroby i aż mi się wszystko w żołądku przewróciło. Ty dałaś radę, wyszłaś z tej chorej relacji. Ale uważam że nic nie usprawiedliwia świadomego rozmnażania się z takimi psycholami. Jak ktoś chce sobie niszczyć życie- droga wolna, ale dla dzieci lepiej będzie żeby nigdy nie przyszły na świat w takiej rodzinie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Sam fakt, że bałaś się mu o tym powiedzieć wprost już jest dowodem na to, że dobrze zrobiłaś. Nie wyobrażam sobie żadnej sytuacji w życiu, kiedy bałabym się swojego faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dobra decyzja, trzymaj się dzielnie
![]() Pewnie pierwsze dni będą koszmarne, ale myślę, że lepsze to niż życie z kimś, kto podnosi rękę, ubliża itp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Gratulacje! Bądź silna i nie waż się nawet pomyśleć o zmianie zdania.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Kochanie zycze Ci zebys znalazla pana,ktory bedzie twoim mezczyzna a nie mezczyzny,ktory bedzie Twoim PANEM.
Wartosciowi mezczyzni naprawde sa! Mozesz byc z siebie dumna i zycze powodzenia. Edytowane przez wiekanka Czas edycji: 2014-10-28 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Oczy otwarte dobrze zrobiłaś. To ewidentnie psychol, teraz cie uderzył to wyobraź sobie co mogło być w przyszłości. Mój ex TZ też miał takie odruchy. Dzięki Bogu że w porę się opamietalam!
Mając niska samoocenę powinnaś iść do psychologa. Gwarantuję Ci, że bardzo by Ci taka wizyta pomogła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze powtarzam: lepiej być samej, niż z byle kim. Szkoda, że tak wiele dziewczyn tego nie rozumie, bo co drugi wątek na tym podforum to właśnie o takich bucach, w życiu realnym też mam w najbliższym otoczeniu co najmniej 2 toksyczne związki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.