![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Popęd seksualny=seks bez zobowiązań?
Cytat:
No i myślę, że jak Ty być miała być z jakimś partnerem to też byście się przebadali wspólnie przed jakimkolwiek ryzykownym współżyciem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Hrodebert
|
Znacie ,jak nie wygląda jak facet i jest zadbana to czemu nie ,rach ciach i na drugi dzień się nawet nie pamięta o epizodzie to tylko seks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Prezerwatywa o ile pamiętam chroni tylko w 80% przypadków. Przed HIV. Przed innymi rzeczami niekoniecznie chroni, a na przykład opryszki też wolałabym uniknąć - prezerwatywa chroni tylko w 30%. Opryszczka jest nieuleczalna. Poza tym czytałam kiedyś statystyki, w ogromnej większości przypadków przy one-night standach prezerwatyw się nie używa. Ale tak jak piszę, ty możesz robić co chcesz, tylko bądź szczera z partnerami. A co zrobi taki partner, który nie potrafi albo nie lubi się kontrolować jak będę chora albo w połogu? Pójdzie do prostytutki? Zadzwoni do swojej wcześniejszej ff? Ja szukam czegoś innego. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-11-03 o 10:29 Powód: zle slowo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie każdy chce się wiązać, a potrzeby seksualne można mieć duże i można chcieć je zaspokajać. Rozumiem podejście do seksu takie, a nie inne, ale taki argument to mi się kojarzy z dyskusją, którą kiedyś widziałam na wątku o NPR - że skoro na co dzień używa się antykoncepcji hormonalnej albo prezerwatyw, to facet jest przyzwyczajony, że zawsze ma i w razie choroby/połogu pójdzie się puszczać po kątach. No to jest niepoważne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie nie odpowiedziałaś mi na pytanie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciekawe co w takim razie powiesz o mnie. Co ja zrobię, jak będę w połogu i nie będe mogła się kochać z partnerem? Popełnię seppuku czy dostanę wścieku macicy? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Naczelna Nastolatka
|
Miał seks dla seksu zanim mnie poznal. l ja miałam też. Nic zdroznego w tym nie widzę. Na pewno nie było to związane z brakiem kontroli nad sobą.
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cóż znam takie sytuacje ,wiem że układy tego typu są w dzisiejszych czasach często spotykane . Nie rozumiem zbytnio tego i nigdy nie praktykowałam takich urozmaiceń seksualnych a tym bardziej nie zamierzam tego zmieniać. Ja raczej nie chciałabym być z facetem który ma takie doświadczenia ,za pewne również by mi to przeszkadzało.Nie czułabym się źle z myślą że kochał się z inną ( czy ją dotykał ,pieścił ) chodzi mi bardziej o fakt że brał w czymś takim udział - dla mnie to trochę obrzydliwością zajeżdża. Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2014-10-31 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
zuy mod
|
Cytat:
Moj TZ zanim mnie poznal nie raz i nie dwa uprawial seks bez zobowiazan, takze na jedna noc. Jestesmy razem 3,5 roku i niestety, ale wiekszosc tego czasu jestesmy w celibacie bo mam problemy ginekologiczne utrudniające mi wspolzycie. Owszem, istnieje minimum szansy, ze mnie zdradza, ale absolutnie nic na to nie wskazuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]() Oczywiscie, masz swoja racje i kazdy argument przeciw zbijesz jako malo wazny/nieadekwatny.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Buc
|
Cytat:
jest jakiś limit czasu ustalony po który - tadddddda mój związek jest trwały? ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nie drazni mnie to.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Osobiście, nie widzę absolutnie nic złego w sekcie bez zobowiązań.
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, a co do głównego tematu - nie jestem zwolenniczką układów ff. Jeśli komuś to pasuje to ok. Nie chciałabym tez, aby mój facet miał takie coś na koncie. Jakoś bym się z tym dziwnie czuła. Aktualnie jestem z kimś, kto ma podobne spojrzenie na to jak ja, więc najważniejsze to chyba kwestia zgrania się.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() Edytowane przez niebieskie_oczko Czas edycji: 2014-11-01 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Przeszlosc to przeszlosc, nie ma co rozgrzebywać
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
oj to niestety czesto sie zdarza :/ faceci juz tacy sa. jak im pokazesz dziewczyne jakas to mowia o Boze masakra jaka swinia itp.a jak co do czego i ich przycisnie to sie dupca z ta wlasnie swinia :/ to juz jest chyba ostatecznosc jak dla nich byleby wsadzic zadowolic sie i w koncu spuscic z krzyza jak to oni mowia. nie jest to mile dla dziewczyn ktore potem z nimi sa ale coz poradzic. czasami lepiej nie wiedziec ale jednak lepiej wiedziec bo takto wiesz z kim on ma prawo np gadac i sie spotkac a z kim nie. wyobraz sobie ze chlopak to robil z kolezanka z klasy a ty o tym nie wiesz i idzie na spotkanie klasowe pije i <cenzura> co na nim moze sie stac...a po drugie jakby ona was spotkala to wiesz ze masz jej reki nie podawac np. gorzej jesli ta ów swinia wypieknieje schudnie itd i nasz chlopak sie jej uczepi. wiec uwazam ze lepiej wiedziec
![]()
ANGELA ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-11-03 o 07:10 Powód: usunięcie wulgaryzmu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem w jakim środowisku ale chyba ograniczonych karków takie zwyczaje panują. W życiu się z czymś takim nie spotkałam, z takim traktowaniem kobiet. A żyję 40 lat.
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Myślę, że przedmówczyni jakaś ta ów świnia, która schudła i wypiękniała zaszkodziła bardzo w życiu i stąd takie skrajne i "mądre inaczej" poglądy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Naczelna Nastolatka
|
Ów świnia 😅 padlam. Czy po tamtym wątku doktorantki to będzie teraz wizaz owe hasło? ??? Bo mnie bolały zęby, oczy i mózg jak czytałam tamte posty.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.