![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z obsesyjnym myśleniem
Wiesz opcja z peruką i dopinkami clip in nie jest zła, choć rozumiem cię, że czułabyś się dziwnie. Ja mam perukę i sporo tresek, po prostu lubię się stylizować bez mocnej zmiany koloru naturalnych włosów. Kiedy pierwszy raz wyszłam w peruce na ulicę, czułam się jak w reality show, jakby wszyscy na mnie patrzyli i WIEDZIELI. A noszenie peruki nie jest niczym dziwnym, zwłaszcza w społeczeństwach gdzie jest dużo ciemnoskórych kobiet (jak się przyjrzeć wiele z nich ma sztuczne włosy).
Pamiętam, że nawet mnie ktoś podrywał w tej peruce. Mówię ci spróbuj kiedyś, może się przekonasz. Widziałam twoję fotę, zwykłe clip in włosy wystarczą, poza tym - twoja fryzura jest zupełnie normalna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U Ciebie dużą rolę odegrały reakcje ludzi, zauważ, że nie zwracałaś uwagi na włosy zanim inni nie zaczęli... Ja mam teraz nadal cienkie, ale już mi się trochę zagęściły w porównaniu z dzieciństwem... Kilka razy byłam u naprawdę dobrego fryzjera, miałam bardzo krótkie fryzury, nawet część głowy wygoloną (miałam potem wrażenie, że te wygolone odrastają gęstsze), w tym momencie jestem na etapie zapuszczania i używam systematycznie masek, olejków, łykam np. skrzyp polny. Tobie też polecam. Naprawdę widać różnicę na włosach. Poczytaj wątki o włosomaniaczkach, jest dużo wskazówek, co robić z włosami. Zdecydowanie odradzam Ci farbowanie na jasno - to niszczy włosy. Kolor masz super teraz ![]() Na pocieszenie wrzucę swoje zdjęcie zanim zaczęłam stosować maski. Teraz jest naprawdę lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trwala niszczy bardzo wlosy niestety, ale jesli sa podatne na skret to wystarczy pianka/zel i lekkie ugniatanie wlosow, ewentualnie lokowka/walki/loki robione prostownica ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Jesli delikatnie rozjasni wlosy np o 1 ton to nie zniszcza sie. Oczywiscie nie za pomoca rozjasniacza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pianka + suszenie włosów głową w dół u mnie się sprawdza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie, ze nie musi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.