![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: dziecko - opętanie i psychiatryk.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja już rozdałam wszystkie palce czarownicy. Dzieciaki były fajnie poprzebierane, dwoje dorosłych grzecznie stało na półpietrze i pilnowało spokoju i bezpieczeństwa halloweenowej akcji. Dzieciaki wyglądały na nieźle obłowione w słodycze
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pani Mizantrop
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48754520]Albo mocno niewierzącą
![]() Każda skrajność jest zła - i katolicy chcący nawracać dzieci zbierające cukierki i zagorzali ateiści dla których każda osoba wierząca ma wyprany mózg, bo ich prawda jest jedyną słuszną. Ja akurat takich "ateistów" osobiście nie znam (albo się dobrze maskują, choć generalnie nie rozmawiam z ludźmi o wierze), za to poznałam dość dobrze trzy czy cztery fanatycznie wręcz wierzące osoby i były to jedne z najbardziej zawistnych osób, które w życiu spotkałam. Urządzanie w grudniu krucjat przeciwko Owsiakowi i WOŚP na facebooku ("Nie dawajcie na to pieniędzy! Te pieniądze nie idą dla dzieci, tylko do kieszeni Owsiaka i na Woodstock!" itepe) było na porządku dziennym, takie przykłady można mnożyć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.