Jaki dobry fryzjer w Pile - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 14:36   #31
martunia0206
Przyczajenie

Dot.: Jaki dobry fryzjer w Pile

Cooooo????? Ja bym z tym Efektem nie szalala. Mowisz babie ze chcesz tak i tak a Ona Tobie inaczej. Mowie ze chce grzywke na bok, a Ona robi mi prosta. teraz nawet nie wiem jak i co mam z nia zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez nie przykleje sobie!!!!!!!! A mowilam ze musze ja spinac!!!!!! Do tego mowie, ze chce nalozyc farbe to ta OK. Ale nawet nie zapytala sie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaki kolor robimy??????????????????? ??? Przeciez powinna pokazac mi caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la palete i chyba powinnam wybrac sobie jaki chcem. A nie taki jak Ona chce. I jaki jej sie podoba~! I to prawda!!!! baba obetnie Cie tak abys nie byla ladniejsza od niej a facet zrobi tak abys podobala sie mu. I do tego przyszlam do domu i sama musze sobie wlosy do tego prostowac!!!!!jak wychodzilam z innych salonow to mialam wlosy gladkie i jedwabiste,. A tam?????????????????????? siano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:mur ::mur :. Jak krowie na rowie......
martunia0206 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-11, 15:25   #32
dariaw89
Przyczajenie

dziewczęta a wiecie moze gdzie w Pile mogę zrobić dekoloryzację i ile mniej więcej by to kosztowało? robiła już może któraś z Was albo słyszała gdzie dobrze robią??
dariaw89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-03, 19:29   #33
MADZIUNIA85
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy poszukuje dobrego fryzjera w Pile ,który w końcu porządnie ufarbuje moje blond włosy!Co pojde to wracam z blondem w trzech różnych odcieniach na całej długości masakra....Może znacie kogoś dobrego i sprawdzonego kto potrafi doradzić(jak widze panie podające mi palte kolorów i mam sama sobie wybrać to mnie krew zalewa).Uważam ,że specjalista powinien dobrać kolor do mnie.
Pozdrawiam i proszę o podpowiedzi i porady....
MADZIUNIA85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 22:21   #34
gaja111
Przyczajenie

witam , polecam salon fryzjerski na bohaterów stalingradu ( obok sklepu z bielizną triumph) pracuje tam pani aneta ja jestem bardzo zadowolona !! wcześniej chodzilam do effektu ( też bylam zadowolona jednak nie tak bardzo jak teraz ) w rodle również bywałam jednak jest tam bardzo drogo !!!! teraz chodze to pani anetki ( poleciła mi koleżanka ) pracują tam na dobrych farbach welli ( a to dla mnie ważne bo mam świra na punkcie zdrowych i lśniących wlosów) szampony , maski wszystko z najwyższej połki !! ceny dużo niższe niż w rodle a produkty takie same
gaja111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-05, 13:53   #35
xxsloneczkoxx22
Przyczajenie

A jak farbuje i ścina pani Kasia z Efektu? ide pierwszy raz do tego salonu i nie chce sie zrazic, a słyszalam tyle pozytywnych opinii!!
xxsloneczkoxx22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 16:01   #36
ania_1984_
Przyczajenie

Też podbijam temat. Czy ktoś ma jakąś opinie o salonie fryzjerskim "ergosun" na buczka albo tym co jest w merkurym? do zrobienia włosy długie na wesele. Proszę podzielcie się jakimś info jeśli ktoś ma doświadczenie z tymi salonami.

Pozdrawiam
ania_1984_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 00:09   #37
buzka_007
Przyczajenie

Jesli chodzi o super koloryzacje,strzyzenie i fryzury ślubne to tylko Effekt,teraz dziewczyny przeniosły sie na ul.kadetów.Ja trafiłam tam z tragedią na głowie i Pani Edyta uratowala mi życie tydzien przed moim ślubem,teraz od 2 lat jestem jej stała klientką i nigdy mnie nie zawiodła bardzo polecam
buzka_007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 23:17   #38
Klaudia_pila
Przyczajenie

Jeżeli chodzi o dobrego fryzjera to mogę polecić swojego Chodzę od 5 lat do P. Małgosi. Kiedyś salon był pod nazwą Maxi obecnie nazywa się MATRIX. Dla zainteresowanych podaję stronkę: www.mojafryzjerka.pl
Klaudia_pila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 18:44   #39
Nicol721
Przyczajenie

Mam takie pytanko:
czy fryzjer "Paulina" (Paulina Witkowska) jest dobry?
Bo chciałam tam pójśc ale boję się, że fryzurka nei wyjdzie ;/
Nicol721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 11:20   #40
nicollaa88
Przyczajenie

NIKOMU NIE POLECAM SALONU FRYZJERSKIEGO ZNAJDUJĄCEGO SIĘ NA BOHATERÓW STALINGRADU "U ANITY", DOKŁADNIE MIEŚCI SIĘ ON W PODWÓRKU, OBSŁUGA JEST BARDZO NIEMIŁA, NIE OBSŁUGUJĄ NA CZAS, ODMAWIAJĄ OBSŁUŻENIA, PONADTO CENY JAKIE POBIERAJĄ ZA SWOJE USŁUGI NIJAK SIĘ MAJĄ DO ICH KWALIFIKACJI. Chciałam sobie tylko podciąć włosy a obcięto mnie tak że wstydzę się wyjść z domu, poza tym nierówno, miało być pocieniowane a są postrzępione! Już nigdy wiecej tam nie pójdę Ostrzegam, aby tam nie zaglądać!
nicollaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 16:15   #41
InMyBed
Raczkowanie

Odświeżam wątek .

Ktoś może coś powiedzieć o salonie Effekt na Kadetów? Ewentualnie o jakimś innym, godnym polecenia salonie. Mam dość długie włosy i nie chcę ich torturować trafiając na złego fryzjera
Maybe the devil took her
Or maybe she just chose to leave
Dancing with the devil?"
InMyBed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-01, 23:13   #42
mania10016
Przyczajenie

Cześć dziewczyny Mam pewien problem. Czy wie któraś z Was, gdzie będę miała możliwość przefarbować włosy na niebiesko/turkusowo ( jestem szatynką)? Proszę Was o pomoc
mania10016 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-06, 20:11   #43
Salomcia
Przyczajenie

Ponawiam temacik.
Szukam fryzjera w Pile, w Wałczu, w okolicy, który potrafiłby sam z siebie dobrać fryzurkę do twarzy itd. ... wiecie o co chodzi

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Znalazłam na necie takie salony jak:
Angelo Rivieri, Mauro Team co o nich sądzicie?
Był ktosik może?

Edytowane przez Salomcia
Czas edycji: 2013-01-06 o 20:12
Salomcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 16:46   #44
beatafit
Raczkowanie

Witam wszystkich. Właśnie też szukam usilnie dobrej kolorystki od blondów! Moje dotychczasowe próby w Pile okazały się delikatnie mówiąc tragiczne. Dzięki za info.
beatafit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 13:33   #45
empressofshadows
Raczkowanie

Ja przez kilka lat chodziłam do salonu "Paulina"na 11 listopada i byłam zadowolona,moja mama również i ona nadal korzysta z ich usług.
Myślę,że trzeba sie samemu przekonać,salonów jest pełno,każdemu pasuje co innego.
empressofshadows jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 09:32   #46
Ewkaaaaaa
Przyczajenie

Unhappy Dobry Frzyjer w Pile.

Witam.

Mam taką nietypową prośbę. Szukam fryzjera w Pile, wiem tyle, że znajdujęsię (chyba) gdzieś na początku i salon na zewnątrz jest cały zielony (ciemny). Pracuję tam sympatyczna Pani, która oferuję usługi nie tylko fryzjerskie ale także kosmetyczne np. doklejanie rzęs.
Bardzo chciałabym przedłużyć tam włoski koszt w tym salonie to około 800 zł

Bardzo proszę kogoś kto chociaż domyśla się lub ma jakieś propozycje gdzie to może być.

Edytowane przez Ewkaaaaaa
Czas edycji: 2013-03-13 o 09:36
Ewkaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-26, 17:26   #47
martynka729
Raczkowanie

Cześć dziewczyny w Efekcie jaka jest cena za koloryzację włosów do ramion jednym kolorem ?? wszyscy polecają ten salon... może się wybiorę )
martynka729 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-01, 11:33   #48
milennna1987
Przyczajenie

ombre w Pile -gdzie?

Dziewczyny szukam dobrego fryzjera w Pile który umie przyciemnić bardzo rozjaśnione włosy i zrobić ombre. Czy możecie kogoś polecić?
milennna1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-04, 13:03   #49
Trylka
Przyczajenie

Dot.: ombre w Pile -gdzie?

Jezeli chodzi o fryzjera w Pile to moge polecic moja kolezanke ktora jest szefowa na srodmiejskiej (deptak)za niko .Na budynku pisze u Ani.Rowniez jezeli ktoras z pan ma problemy finansowe to moga zrobic fryzure za darmo jako model .Ale to wykonuje za darmo wtedy praktykantka.Oczywiscie jest przy tym szefowa czy inna z pracownic chocby Pani Krysia.Bardzo mila osoba.Sama jestem tego zywym przykladem i jak chcialam tak mialam i wcale sie nie zawiodlam ani razu.Chyba ze nie chcecie jako model to trzeba zaplacic.Ale czy w jednej czy w drugiej kwestii z czystym sumieniem moge polecic wlasnie ten salon fryzjerski ,,u Ani,,

Edytowane przez Trylka
Czas edycji: 2013-07-04 o 13:05
Trylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-04, 19:01   #50
AmyBlueRose
Przyczajenie

A czy w którymkolwiek Salonie Fryzjerskim w Pile robią kolorowe ombre? Bo pojęcia nie mam,proszę was o odpowiedź.
AmyBlueRose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 11:15   #51
MADZIUNIA85
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Jaki dobry fryzjer w Pile

Myślę, że w tych renomowanych salonach gdzie stosują nowoczesne metody z pewnością by Ci zrobili Może spróbuj do Effektu, Mauro czy widziałam nowy salon na Facebooku i fajnie robią włoski sądząc po zdjęciach Pracownia Piękna na Kolbego
Ja odradzam wszystkim wizytę w Angelo Rivieri! Byłam w salonie na początku grudnia i mimo zdjęć jakie pokazałam oraz tego co powiedziałam jak bym chciała mieć zrobione włosy został mi zrobiony kolor totalnie bez wyrazu i zdecydowanie lepiej wyglądałam przed wizytą! Zgłosiłam problem właścicielowi, a on zaproponował mi poprawkę na koszt salonu tak żebym była w pełni zadowolona. Byłam po nowym roku na owej poprawce i co się okazało na koniec....muszę zapłacić za całą wizytę 280 zł ( + amupłka była za 50zł ), a wcześniej zapłaciłam 190 zł no, ale obiecano mi poprawkę na koszt salonu, a tu taki klops Po rozmowie i wyjaśnieniu Panu właścicielowi że umawialiśmy się zupełnie inaczej łaskawie zgodził się żebym zapłaciła za połowę usługi czyli razem wyszło 160 zł...Widać człowiek jedno mówi, a później i tak co innego robi! Poczułam się jak jakaś naciągaczka, która przyszła sobie zrobić za darmo włosy, a ta propozycja padła ze strony właściciela...Jeśli nie chcecie problemów i wydawania ogromu kasy to nie idźcie do Angelo! Jedynie co to szkoda mi trochę Pani, która robiła mi tą poprawkę, bo się bardzo postarała i jestem zadowolona z tego co mi zrobiła no, ale niesmak po wizycie chyba wygra i więcej tam nie pójdę! Szukam dalej!
MADZIUNIA85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-22, 14:48   #52
AmyBlueRose
Przyczajenie

Dzięki za podpowiedź, do Mauro pisałam mail i niestety ale tam nie zrobią mi takiego ombre jakie bym chciała. Spróbuję gdzie indziej się dowiedzieć.

Edytowane przez AmyBlueRose
Czas edycji: 2016-01-28 o 11:55
AmyBlueRose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości