![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki dobry fryzjer w Pile
Cooooo????? Ja bym z tym Efektem nie szalala. Mowisz babie ze chcesz tak i tak a Ona Tobie inaczej. Mowie ze chce grzywke na bok, a Ona robi mi prosta. teraz nawet nie wiem jak i co mam z nia zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez nie przykleje sobie!!!!!!!! A mowilam ze musze ja spinac!!!!!! Do tego mowie, ze chce nalozyc farbe to ta OK. Ale nawet nie zapytala sie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaki kolor robimy??????????????????? ??? Przeciez powinna pokazac mi caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la palete i chyba powinnam wybrac sobie jaki chcem. A nie taki jak Ona chce. I jaki jej sie podoba~! I to prawda!!!! baba obetnie Cie tak abys nie byla ladniejsza od niej a facet zrobi tak abys podobala sie mu. I do tego przyszlam do domu i sama musze sobie wlosy do tego prostowac!!!!!jak wychodzilam z innych salonow to mialam wlosy gladkie i jedwabiste,. A tam?????????????????????? siano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
dziewczęta a wiecie moze gdzie w Pile mogę zrobić dekoloryzację i ile mniej więcej by to kosztowało? robiła już może któraś z Was albo słyszała gdzie dobrze robią??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy
![]() ![]() Pozdrawiam i proszę o podpowiedzi i porady.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
witam , polecam salon fryzjerski na bohaterów stalingradu ( obok sklepu z bielizną triumph) pracuje tam pani aneta ja jestem bardzo zadowolona !! wcześniej chodzilam do effektu ( też bylam zadowolona jednak nie tak bardzo jak teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
A jak farbuje i ścina pani Kasia z Efektu? ide pierwszy raz do tego salonu i nie chce sie zrazic, a słyszalam tyle pozytywnych opinii!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Też podbijam temat. Czy ktoś ma jakąś opinie o salonie fryzjerskim "ergosun" na buczka albo tym co jest w merkurym? do zrobienia włosy długie na wesele. Proszę podzielcie się jakimś info jeśli ktoś ma doświadczenie z tymi salonami.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o super koloryzacje,strzyzenie i fryzury ślubne to tylko Effekt,teraz dziewczyny przeniosły sie na ul.kadetów.Ja trafiłam tam z tragedią na głowie i Pani Edyta uratowala mi życie tydzien przed moim ślubem,teraz od 2 lat jestem jej stała klientką i nigdy mnie nie zawiodła bardzo polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o dobrego fryzjera to mogę polecić swojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Mam takie pytanko:
czy fryzjer "Paulina" (Paulina Witkowska) jest dobry? Bo chciałam tam pójśc ale boję się, że fryzurka nei wyjdzie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
NIKOMU NIE POLECAM SALONU FRYZJERSKIEGO ZNAJDUJĄCEGO SIĘ NA BOHATERÓW STALINGRADU "U ANITY", DOKŁADNIE MIEŚCI SIĘ ON W PODWÓRKU, OBSŁUGA JEST BARDZO NIEMIŁA, NIE OBSŁUGUJĄ NA CZAS, ODMAWIAJĄ OBSŁUŻENIA, PONADTO CENY JAKIE POBIERAJĄ ZA SWOJE USŁUGI NIJAK SIĘ MAJĄ DO ICH KWALIFIKACJI. Chciałam sobie tylko podciąć włosy a obcięto mnie tak że wstydzę się wyjść z domu, poza tym nierówno, miało być pocieniowane a są postrzępione! Już nigdy wiecej tam nie pójdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek
![]() Ktoś może coś powiedzieć o salonie Effekt na Kadetów? Ewentualnie o jakimś innym, godnym polecenia salonie. Mam dość długie włosy i nie chcę ich torturować trafiając na złego fryzjera ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Ponawiam temacik.
Szukam fryzjera w Pile, w Wałczu, w okolicy, który potrafiłby sam z siebie dobrać fryzurkę do twarzy itd. ... wiecie o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Znalazłam na necie takie salony jak: Angelo Rivieri, Mauro Team co o nich sądzicie? Był ktosik może? Edytowane przez Salomcia Czas edycji: 2013-01-06 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Właśnie też szukam usilnie dobrej kolorystki od blondów! Moje dotychczasowe próby w Pile okazały się delikatnie mówiąc tragiczne. Dzięki za info.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja przez kilka lat chodziłam do salonu "Paulina"na 11 listopada i byłam zadowolona,moja mama również i ona nadal korzysta z ich usług.
Myślę,że trzeba sie samemu przekonać,salonów jest pełno,każdemu pasuje co innego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.
![]() Mam taką nietypową prośbę. Szukam fryzjera w Pile, wiem tyle, że znajdujęsię (chyba) gdzieś na początku i salon na zewnątrz jest cały zielony (ciemny). Pracuję tam sympatyczna Pani, która oferuję usługi nie tylko fryzjerskie ale także kosmetyczne np. doklejanie rzęs. Bardzo chciałabym przedłużyć tam włoski koszt w tym salonie to około 800 zł ![]() Bardzo proszę kogoś kto chociaż domyśla się lub ma jakieś propozycje gdzie to może być. ![]() ![]() Edytowane przez Ewkaaaaaa Czas edycji: 2013-03-13 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
ombre w Pile -gdzie?
Dziewczyny szukam dobrego fryzjera w Pile który umie przyciemnić bardzo rozjaśnione włosy i zrobić ombre. Czy możecie kogoś polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Dot.: ombre w Pile -gdzie?
Jezeli chodzi o fryzjera w Pile to moge polecic moja kolezanke ktora jest szefowa na srodmiejskiej (deptak)za niko .Na budynku pisze u Ani.Rowniez jezeli ktoras z pan ma problemy finansowe to moga zrobic fryzure za darmo jako model .Ale to wykonuje za darmo wtedy praktykantka.Oczywiscie jest przy tym szefowa czy inna z pracownic chocby Pani Krysia.Bardzo mila osoba.Sama jestem tego zywym przykladem i jak chcialam tak mialam i wcale sie nie zawiodlam ani razu.Chyba ze nie chcecie jako model to trzeba zaplacic.Ale czy w jednej czy w drugiej kwestii z czystym sumieniem moge polecic wlasnie ten salon fryzjerski ,,u Ani,,
Edytowane przez Trylka Czas edycji: 2013-07-04 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
A czy w którymkolwiek Salonie Fryzjerskim w Pile robią kolorowe ombre? Bo pojęcia nie mam,proszę was o odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
![]()
Myślę, że w tych renomowanych salonach gdzie stosują nowoczesne metody z pewnością by Ci zrobili
![]() ![]() Ja odradzam wszystkim wizytę w Angelo Rivieri! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Dzięki za podpowiedź, do Mauro pisałam mail i niestety ale tam nie zrobią mi takiego ombre jakie bym chciała. Spróbuję gdzie indziej się dowiedzieć.
Edytowane przez AmyBlueRose Czas edycji: 2016-01-28 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.