![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachowy Listopad
hej hoł
![]() w sumie, to i Tom Ford i Tresor brzmią smakowicie ![]() co do kurtałki, to zmierzę rękawy i dam znać. a to małż niedobry z długimi łapciami. w razie czego można przyciąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
hej, pomierzyłam i długość rękawa to 68 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Bizuteri prawie nie noszę, jedynie bransoletki modułowe i z bydziubeka. Perfumy są dużo więcej warte niż Torebka, chyba że masz jakieś poza wątkiem o mniejszej wartosci
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Perfumy zupełnie nie moje klimaty, paznokci prawie nie maluje bo mam bardzo malo czasu ostatnio ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Perfumy zupełnie nie moje klimaty, paznokci prawie nie maluje bo mam bardzo malo czasu ostatnio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Musze poczytać o tym zapachu bo nie miałam z nim stycznosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Witaj,
mogę ci dać odpowiedź na początku stycznia, ponieważ na razie jestem za granicą i nie mam możliwości "obwąchania" wszystkich zapachów. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Witaj,
ile jesteś w stanie dać za mój netbook, to znaczy ile złoty w przeliczeniu na produkty, które oferujesz w swoich wątkach. Chodzi mi o to, aby wiedzieć za ile bym mogła szukać produktów lub żebym mogła powiedzieć, przepraszam ale jednak za taką sumę rezygnuję z wymianki. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Też mam laptopa, który ma 6lat i jet sprawny, a znam też osobę, której laptop ma 10 lat i dalej działa, po prostu wczesniej byly laptopy, moim zdaniem lepiej robione. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Czas nie goni nas
![]() Mnie by wstępnie interesowało so elixir, pióro parkera, dwie książki i nie wiem co jeszcze, możesz sama zaproponować ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez asdf123 Czas edycji: 2014-11-14 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za
![]() Lempicka Lolita Si edp ok. 47-48/50ml, kartonik ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Cześć, niestety za PI nic nie wypatrzylam - nie moje klimaty niestety
![]() ![]()
![]() |
#55 |
JESTEM ONA
|
Hej Nan
![]() ![]() Za resztę szukam Hypnose Senses i tak jak powyżej ![]()
![]() |
#56 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Mam nadzieję, że się nie zbłaźnię
![]() ![]() http://www.fragrantica.com/member/715276/
![]() |
#57 |
JESTEM ONA
|
Próbować zawsze można, a nawet trzeba
![]() Przybliżyłam w #1 czego plus minus szukam, a frag. przejrzę już jutro ( właściwie już dziś ![]() Daj znać proszę , gdy dojdzie moja paczka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
JESTEM ONA
|
Przejrzałam frag. i albo mam , albo miałam i poleciały, albo nie bardzo mi po drodze z innymi. No przykro mi, za BC nic nie wypatrzyłam, niestety
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.