|
|
#31 |
|
Marszałkini II RP
|
Dot.: Zbigniew Stonoga - nowy 'zbawiciel' narodu?
Co do wyborów prezydenckich to akurat wyjątkowo nie zagłosuję na JKM ani na Stonogę, choć na tego pierwszego zawsze głosowałam. Uważam, że Andrzej Duda, mimo iż jest z PiSu, a mam do tej partii wiele zastrzeżeń, jest osobą, która najbardziej godnie będzie pełniła obowiązki głowy państwa.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Duda nie jest zły, lecz to dalej będzie człowiek który będzie sterowany przez kogoś innego.
szkoda że wybory prezydenckie będą przed parlamentarnymi, bo wtedy byłoby łatwiej podjąć decyzję. |
|
|
|
|
#33 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
przecież Duda jest tak przestraszony, że mam wrażenie jak prezio mu powiedział, że będzie startował to bał się odmówić. Moim zdaniem on się nie nadaje. Według mnie wygląda tak: młody, żona dzieci, sylwetka wyprostowana, z nerwowym uśmiechem spoglądający na JK.
Coś więcej o nim? Poglądy? NIC. Już widzę, że hasłem wyborczym będzie: stawiamy na młodość! JKM i Stonoga otwarcie mówią co myślą i raczej wiemy czego się po nich spodziewać. A jakby Duda był w Platfomie? dokładnie to samo....
|
|
#35 | |
|
Marszałkini II RP
|
Cytat:
Widzę, że jak zwykle wyjeżdżasz z pouczaniem jak ktoś nie ma takich poglądów jak Ty. Ale do rzeczy. JKM miał rozwalać Europarlament, zrobić rewolucję i co? I nic. Najzwyczajniej w świecie się wypalił, może to jest też kwestia wieku. Uważam, że JKM JUŻ się nie nadaje. A Stonoga powinien zostać raczej premierem, prezydent to ozdobnik - ma godnie reprezentować kraj, a Duda jest do tego idealny. Poza tym poznałam go kiedyś i nie ukrywam, że ma ogromny urok osobisty
|
|
|
|
|
|
#36 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pan Stonoga przynajmniej ze swoich zapowiedzi wydaje się kandydatem, z którym nie będzie kompromisów. Fakt, że nie będzie prezydentem całego narodu polskiego, bo już zapowiada próbę zrobienia porządku z postkomuną, ale wolę kogoś takiego niż jakąś marionetkę. A jeśli chodzi o opinię zagranicą, to akurat mam to gdzieś. Chce Polski niezależnej, a nie wasala Brukseli/Berlina (PO) czy Waszyngtonu (PiS). Dlaczego polska ulega naciskom z Brukseli i Berlina w sprawie emisji dwutlenku węgla? Dlaczego nikt jeszcze nie zrobił wiz dla Amerykanów? Nie mówiąc już o sprawie Ukrainy. |
|||
|
|
|
|
#37 | |
|
Marszałkini II RP
|
Cytat:
Mimo to nadal nie rozumiem dlaczego mnie pouczasz. Nie uważam siebie, tylko po prostu jestem prawicowa i śmiem twierdzić, że w swoim życiu więcej zrobiłam dla Polski niż Ty, który często kompromitujesz prawicowe poglądy choćby właśnie na wizażu przez swoje agresywne wypowiedzi. Na JKM nie zagłosuję, bo się już do tego zwyczajnie nie nadaje, a pan Stonoga powinien najpierw dostać się do parlamentu i otrzaskać się w polskiej polityce. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
a może Stonoga powinien być rzecznikiem praw obywatelskich?
Myślę, że szybko zrobiłby porządek ze wszystkimi absurdami
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą fajny pomysł do unieważnienia wyborów - https://www.youtube.com/watch?v=HKgg...ature=youtu.be może warto zerknąć i podać dalej? ruszcie się z domów, bo tak to nigdy nic się nie zmieni
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Głosując na Dudę przynajmniej można liczyć na 2 turę. Głosując na Stonogę lub JKM nie ma na to żadnych szans. Mój głos na Prezydenta wolę oddać na osobę,która zrobi dwucyfrowy wynik a nie będzie mieć % w granicach błędu statystycznego.
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Myślenie typu: głosuje na kandydata, który ma szanse wygrać jest kiepskie.
Kiedyś oglądałam jakiś dokument o tym, że ludzie nie głosują na kandydatów, którzy maja sondaże jednoprocentowe - po prostu nikt nie lubi przegrywać. i jeśli mój kandydat przegra, to ja się czuje jak przegrana. A to jest błędne koło.
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to kwestia do rozważenia, ale uważam że głosując na tych co mają szansę (czyli co, znowu Pis/PO?) nie ma szans nic zmienić. Trzeba oddać głos na kogoś nowego, kto jednocześnie będzie na to stanowisko odpowiedni, a nie tylko kogoś nowego, kto przejdzie dalej, a i tak będzie marionetką...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Czy to będzie pan Stonoga,pan JKM,czy pan Duda to wiadomo,że wśród nich nie ma osób niezależnych.To jest polityka tu się liczy koalicja.A pan Stonoga trzyma teraz z ostrą prawicą,bo go tamci wydymali,a nie dlatego,że on chce zbawiać świat.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
Mi najbardziej się w Stonodze podoba to, że chyba jako jedyny głośno mówi o nadreprezentacji pewnej mniejszości narodowej w lewicowych środowiskach ("Żydokomuna"). I ostatni hit "PiSowski Beria"!
Stonoga mi się podoba, ma już na pieńku z SLD i PiS. Zapewne o PO i PSL też ma trochę do powiedzenia |
|
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W podziękowaniu Emigracja przed 30-ką z Polski. Walcz se dalej,ale bez NAS bo NAS interesuje tylko godne życie! |
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Za to co teraz zrobił Stonoga powinien dostać najwyższe cywilne odznaczenie państwowe.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Marszałkini II RP
|
Cała sprawa pewnie zostanie tak rozmyta, że po wakacjach mało kto już będzie wiedział co i jak było dokładnie. Ale może jakoś uda mu się dostać do parlamentu.
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
z wczoraj:
Cytat:
http://www.superstacja.tv/Wiadomosc/...,1451723/Kraj/ http: // www. cda. pl / video/227679c9/Zbigniew-Stonoga-_quot_prokurator-Renata-Mazur-jest-powiazana-z-mafia_quot_-09062015 Coś czuję jak się to skończy ![]()
Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2015-06-10 o 07:45 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak Stonogi nie lubię, w zachowaniu taki typowy chłop w drogim garniturze z niego, taka bogatsza wersja Sawickiego (choć kto wie ile ten minister ma po kontach pochowane), ale ta akcja z zatrzymaniem to jakiś ponury żart, tyle czasu trwa śledztwo, a tu jakiś Stonoga dostaje materiały i standardowo nikt nie wie jakim cudem, pewnie we śnie mu się przyśniły, albo na wycieraczce je znalazł jak Antoni jakiś dowód w sprawie Smoleńska znalazł.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby to powiedzieć : facetowi odwaliło kiedy poczuł się oszukany przez państwo. To mnie nie dziwi.
Dziwi mnie za to popieranie tego pieniacza, chama i prostaka. Facet jest burakiem w 100%. |
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Do więzienia go nie wsadzą, bo będzie dym na pół kraju. Powinien wynająć jakąś ochronę narodowo-kibicowską, zrobić badania psychiatryczne i pilnować tego co je, bo oni mu tego nie podarują.
Cytat:
Tutaj chodzi o zasób jego słownictwa czy to co robi dla społeczeństwa? Ośmieszył Platformersów tak, że na jesień będą na nich głosowali urzędnicy i ich rodziny. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam fakt ujawnienia dobry, ale jednak pewne dane jak pesel itd można było ocenzurować, zbyt wielu s☠☠☠☠ieli tylko czeka aby dorwać cudzy numer pesel. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie trawie gościa.A co do całej sprawy - IMO to się znowu rozejdzie po kosciach i tyle z tego bedzie |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To zdjęcie mnie rozwala, Zbigniew S Co za popieprzony kraj, gdzie zamiast podawać pełne dane, pokazywać twarz to takie coś mamy. Każdy dobrze akurat wie o kogo chodzi więc jaki sens ma zakrywanie oczu? Godzinę temu Zbigniew Stonoga, a teraz Zbigniew S. Mam nadzieję że w końcu ktoś z tym porządek zrobi i nie będzie dochodziło do takich absurdów. |
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Muszą tak robić dopóki Stonoga oficjalnie nie potwierdzi, że chce aby jego sprawę podano do publicznej wiadomości. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Też nie rozumiem tego fenomenu. Bo publikacja nagrań swoją drogą - to jest potrzebne w tym sensie, że otwiera np. moje oczy na "jakość" polskiego rządu. Ale żeby od razu popierać i głosować w wyborach na faceta, który jest strasznie cwany i zły w gruncie rzeczy? Tego nie rozumiem.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;51699348]Też nie rozumiem tego fenomenu. Bo publikacja nagrań swoją drogą - to jest potrzebne w tym sensie, że otwiera np. moje oczy na "jakość" polskiego rządu. Ale żeby od razu popierać i głosować w wyborach na faceta, który jest strasznie cwany i zły w gruncie rzeczy? Tego nie rozumiem.[/QUOTE]
dokladnie o to mi chodzi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.