|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Piżama
Powiedz, że zapomniałaś piżamy i śpij w samych majtkach
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Sexy a niewyzywające są też luźne t-shirty z głębszym dekoltem, takim, że np. koszulka opada i odsłania ramię. Plus są wygodne.
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zależy od tego, kim dla niego jesteś. Jak mu się podobasz, to nie będzie miało dla niego znaczenia w czym śpisz (wiem z doświadczenia, bo wszystkie moje najlepsze znajomości z mężczyznami zaczęły się od totalnie nieogarnietego wyglądu we wręcz ekstremalnych warunkach). A jak jesteś dla niego tylko kumpela, to sam boski wygląd podczas snu nie wystarczy.
Ale tak ogólnie - ja bym wybrała szorty + top lub jakaś bokserka. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
W pepco czasami są fajne ciuchy do spania. Tanie, bawełniane, fajne wzory. Ostatnio kupiłam granatowe spodnie w różowe kropki i dobrałam koszulke. Zestaw do spania jak marzenie. :-P
Można spać dniami i nocami.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi, bardzo pozytywny wątek, Gwiazdko. Jak już wrócisz z tych gór, musimy się wreszcie umówić na grzańca. A w kwestii piżam, polecam wizytę w oysho.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Tak tak, przejrzałyście mnie na wylot :P ochh zawsze wiedziałam że na Wizazu nic sie nie ukryje :P mysle ze nic sie dziac nie bedzie,ale piżamka fajna musi być. Satyna odpada i tez tak mysle. Dzięki Wam mam teraz tyle pomysłów że na pewno coś znajdę. Getry jednak odpadają - chyba że wersja piżamowa, bo na co dzień lubię w nich chodzić. Dresy pozbawiają mnie kształtów :P poza tym bedziemy spali w hotelu wiec dres odpada. Podoba mi się wersja koszulki z lekkim dekoltem i długim rękawem plus krótkie spodenki. Dla mnie stanik obowiązkowo ! biust znacznie lepiej wyglada, najwyżej ściągnę i włoże pod poduche jak bedzie mega niewygodnie. Takie materiałowe,bez sztywnej miseczki powinny byc ok. Ale tez przyznam Wam racje, kupię i pośpie troche w nim w domu
![]() ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Rilla82 koniecznie jakiś wspolny grzaniec !!! a oysho odwiedze Piżama dla mnie to dość intymna częśc jak ma być stricte piżamą. Bo forma getry plus koszulka to raczej taki udający piżame zestaw. No nic,bedę szukać i jak znajdę to się pochwale ! Dziękuje Wam
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Niby nic, ale jednak wyjazd z kolegą do hotelu... No no Gwiazdko
Na co sie zdecydowałaś w kwestii piżamy? I jak tam było, opowiadaj Miałam się kiedyś z Wami spotkać ale nie udało się, może tym razem na grzańca na pięknym wrocławskim Rynku
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie było ! Przełożyliśmy wyjazd na Andrzejki (z powodu mojej pracy ;( ), i nawet lepiej bo pizamy jak nie było tak nie ma :P Patrzyłam w Oysho i jedną rzecz znalazłam reszta to niestety same pieski,misie,kotki i Bóg wie co. Rzeczy milutkie w dotyku acz sztuczne ;/ choć jest cześć bawełnianych. Póki co tylko tam byłam bo w jakimś pędzie jestem i nie mam kiedy pójść do Galerii 'na spokojnie'.
Och..Dziewczęta życie jest takie ciężkie czasem ...muszę jeszcze znaleźć bikini co o tej porze roku będzie nie lada sztuką !
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
A może poprostu Calzedonia dla piżamy i bikini w jednym? Szukalam nie raz stroju kapielowego zimą, jeśli jedziesz gdzieś w cieple kraje to chyba już lepiej tam na miejscu coś kupić bo sezon trwa cały rok. U nas teraz wyciągają modele z sezonu 2013, 2012 itd....
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Byłam z Calzedoni i niestety nie maja nic z asortymentu letniego. Poszukam w outletach tzn jakie Factory czy cos, tam powinno coś być. Niestety nie jade do cieplych krajow,zostaje w PL. Jak cos znajde (a bede szukac w nastepnym tyg) to pochwale sie
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaskakująco przyjemną i szeroką w swej różnorodności ofertę piżam- całych kompletów lub pojedynczych elementów do skompletowania, ma FF z TESCO. Zwłaszcza przed świętami mają rzuty towaru w szerokim asortymencie od piżam w kotki, przez szorty, koszulki, topy po satynowo-koronkowe haleczki. Tak samo lubię piżamy z Reservta i H&M
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
zdecydowanie sie zgadzam! f&f ma stosunkowo niedrogie śliczne doły od pizam, te spodnie z tasiemkami i kokardami <3
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku jeszcze nie patrzyłam, ale teraz to chyba polecę z prosto z pracy po piżamę ![]() Góry też mają fajne. I można też szlafroczek do kompletu często dokupić. Jak nie przepadam za ich ciuchami, tak piżamy, skarpety i ciuchy dla dzieci mają super.
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Te spodnie w krate niebieska są fajne! W nastepnym tyg zrobie szturm na sklepy i na pewno cos sie znajdzie
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Ja kupuje podobne piżamy w Primarku, na lato jak ktoś nie lubi krótkich spodni, wystarczy do takich długich portek dokupić koszulkę na ramiączkach i też jest fajna piżama
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() męskie szorty za dyszkę były na wyprzedaży i też obkupiłam faceta
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam autorko, bo już jest po Andrzejkach
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Po Andrzejkach baaardzo dobrze, były też już nawet Mikołajki :P hehe
Powiem Wam tak....kupiłam w Oysho w końcu długie spodnie i bluzke z długim rękawem z kilkoma guziczkami z przodu. Bardzo niewinny i 'koleżeński' look a przy tym naprawdę ładnie wyglądała. Co do stanika do spania to zrezygnowałam i w ogóle zapomniałam o tej kwestii (ale kupiłam go :P tak na weszelki wypadek hehe )
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
Fajne piżamy mają w Croppie (kupiłam ostatnio z My little pony
). Widziałam też, że przecenili takie z krótkimi spodenkami w jakieś fajne niedziecinne wzory |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze wiedzieć ! Ostatnio jak robiłam przegląd piżam stwierdziłam że większość powinnam wywalić :P
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
ja wgl nie mam pidżam..nie licząc tych uroczych koszul do kostek z motywem słonia od babci... wole spac na golasa
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, najlepiej spi sie w starych, wyciagnietych pizamach. :-D
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Albo w starych podkoszulkach
![]() No, ale jakąś jedną przynajmniej porządną trzeba mieć. Tak na wszelki wypadek
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Nie można wyglądać jak "lump" :-D
Baaardzo podobają mi się piżamy w pastelowych kolorach, w jakieś groszki, kwiatki, kotki. Ale co stara piżama, to stara piżama (najlepiej z postaciami z kreskowki, totalnie dziecinna wersja dla doroslych - przewaznie prezent od babci ). Chcę też dodać, że niezwykle pobudzająco wygląda facet w kraciastych spodniach od piżamy, niedbale naciągniętych na tyłek (no chyba że jest to spowodowane posiadaniem ogromnego brzucha). ![]()
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraz bez chłopa jestem... ech
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, czekamy na konkrety!
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
co do pizam do fajne sa h&m. Choc w gory to leginsy i fajny dluzszy tshirt.
Ale oni chyba juz pewnie wrocili z gor, watek jest sprzed miesiaca. Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.