|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pogrzeb babci.
Cytat:
Ciocia mojej mamy, czyli siostra babci, z którą nie miała praktycznie kontaktu. ---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Dziękuję bardzo osobom, które nie oceniają i nie krytykują w takiej chwili, tylko pomagają. Reszta sprawiła, że w ciężkim momencie dla mnie jest jeszcze gorzej. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Z otwarta trumna to Cie rozumiem. Jak zmarl brat mojej tesciowej oni tutaj oplacaja sobie ubezpieczenie i gdy czlowiek umiera wtedy w tanatorium (nie wiem jak to sie po polsku nazywa) klada cialo w witryne szklana i czlowiek lezy...gdy ukleklam przy tesciowej i sie odwrocilam zobaczylam go myslalam ze zawalu dostane...2 dni wczesniej go poznalam i on mnie...okropne przezycie jak dla mnie. Jednak skoro babcia chciala byc tak pochowana musisz uszanowac jej zdanie. W koncu to jej ostatnia wola. Nie podchodz do trumny i tyle, na stype powinnas isc. Wspierac mame i reszte rodziny.
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Na pogrzebie Dziadka również nie podeszłam do trumny. Nikt nie miał mi tego za złe i nie zwrócił mi uwagi. Ja akurat ze stypą nie miałam problemu
-poszłam,ale byłam w takim stanie,zawieszeniu,że niewiele pamiętam.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.