![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wyglądam aż tak źle ?
Mysle,ze nie jest zle, a jak dodasz dobry stanik plus ramiaczka to biust powinien pojsc w gore, a cala sylwetka wyda sie lzejsza
![]() Jesli jest jeszcze troche czasu do slubu to moze warto podejsc do krawcowej z sukienka? Mysle,ze jesli sukienka pod tym gorsetowym pasem bylaby puszczona,a nie przymarszczona to wygladalabys korzystniej. Moze u znajacej sie na swoim fachu krawcowej da sie to zmienic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Całkiem ładnie wygladasz chociaż sukienka nie do końca pasuje do Twojej figury. Tylko nie zakładaj do niej czarnego zakietu! Takie połączenie kolorów bedzie wyglądało cieżko, tak weselno-tandetnie. Na szyje jak ktos juz wspomniał lepiej załóż coś ze złota. I rozprasuj te rozyczki zeby lepiej sie układaly bo sa fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nie jest źle.
![]() Wydaje mi się, że jakby udało się ją trochę zwęzić w talii, to wyglądałaby na Tobie świetnie. ![]() No i tak jak dziewczyny mówiły: dobry stanik, ramiączka i szpilki poprawią ten look. ![]()
![]() |
#34 |
♪♫♪♪♫♪
|
Zgadzam się z osobami, piszącymi, że prosty krój byłby lepszy. Ale skoro już kupiłaś taką a nie inną sukienkę, to idź w niej i dobrze się baw.
![]() Wysłane przy użyciu Tapatalk
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, co tam się dzieje w miejscu łączenia góry z dołem. Ja zrujnowałabym się na wyszczuplające majtki takie do biustu wysokie i może jakiś pasek w kontrastowym kolorze, bo w tym fasonie talia wygląda tak sobie.
Generalnie takie draperie paradoksalnie mogą dobrze podziałać przy figurze jabłka. Sama mam takie kostium kąpielowy i jest spoko. Już chyba byłoby lepiej, gdyby draperie były dłuższe i potem jakiś rozszerzony dół albo i nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.