|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ja, ona i jej rodzina
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest wiele, ale jest wystarczająco, żeby spokojnie pomyśleć o wyprowadzce. nie wiem, w jakim wy mieście mieszkacie (albo na jakim świecie żyjecie...), ale moje miasto też tanie nie jest, też wynajmujemy mieszkanie i na dodatek mamy dziecko w drodze i też mamy 3-3,5tys i, wierz mi, wszystko się da. tylko trzeba chcieć. najwyraźniej Twoja dziewczyna nie chce, a to pewnie ma niewiele wspólnego z kasą.wcześniej dobrze Ci pisano. macie tak naprawdę 2 wyjścia: albo tkwić w tej chorej sytuacji, albo się dziewczyna wyprowadzi z domu, odetnie od rodziny na tyle, żeby był w miarę spokój. innego wyjścia nie ma. ja sobie nie wyobrażam w czymś takim tkwić i jeszcze w ogóle przychodzić do domu, gdzie jetem obrażana. nie wyobrażam sobie też, żeby druga osoba (w Twojej sytuacji Twoja dziewczyna) nie tupnęła nogą i nie wyraziła protestu przeciwko takiemu zachowaniu. na jej miejscu sama bym się wyprowadziła, gdyby moja rodzina tak się zachowywała. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi autorze, skończ wymyślać te farmazony z pieniędzmi, bo nie wydaję mi się, aby to był Twój jedyny powód dla którego nie decydujesz się na mieszkanie z nią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

to nie jest wiele, ale jest wystarczająco, żeby spokojnie pomyśleć o wyprowadzce. nie wiem, w jakim wy mieście mieszkacie (albo na jakim świecie żyjecie...), ale moje miasto też tanie nie jest, też wynajmujemy mieszkanie i na dodatek mamy dziecko w drodze i też mamy 3-3,5tys i, wierz mi, wszystko się da. tylko trzeba chcieć. najwyraźniej Twoja dziewczyna nie chce, a to pewnie ma niewiele wspólnego z kasą.