|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziecinne zachowanie tż-a
Ja się nie dziwię, że się facet wkurzył. Zwłaszcza,że on na początku normalnie Ci to powiedział, a nie od razu sceny z wychodzeniem.
Olałaś jego uczucia, a potem wielkie żale, blablabla. Temat wątku powinien brzmieć "nasze dziecinne zachowania". |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Nie, to nie jest normalne. Z byłymi się nie utrzymuje kontaktu, ba, tym bardziej nie powinni być przyjaciółmi. To doprowadza tylko do chorych sytuacji i jedyne co może zrobić to w jakiś sposób zaszkodzić związkowi. Utrzymywanie kontaktu z byłym to brak szacunku dla obecnego partnera. Tańczenie to kwestia indywidualna ale kontakt z byłym a co dopiero tańczenie z nim to już jakieś głupoty. Żaden normalny mężczyzna z tego zadowolony nie będzie.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za brednie piszesz !
Utrzymywanie kontaktu z byłym to brak szacunku do obecnego partnera !? Kto ci takich bzdur naopowiadał ? Ja utrzymuje kontakt z byłym , bo mamy wspólnych znajomych, nie rozstalismy sie jakoś w złych warunkach , wiec czemu miałabym udawać ze nie istnieje ? To ze wyskocze na piwo z nim i z naszymi wspólnymi znajomymi oznacza , ze nie szanuje mojego faceta ?? Wyjasnij skąd u Ciebie takie zdanie bo pojąć nie moge ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Utrzymuję z byłym kontakty przyjacielskie, pomagamy sobie w różnych sytuacjach. W sensie: my-jemu, on nam. Nam, czylki mnie i mojemu narzeczonemu. Wódkę też zdarza nam się wspólnie wypić i być na jednej imprezie, na której, o zgrozo zdarza się mi z byłym zatańczyć. Mój normalny mężczyzna jest bowiem naprawdę normalny i do paranoi mu daleko. Nie oceniaj więc normalności innych na swojej podstawie, bo to błąd logiczny. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalincia , brawo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Dobra dziewczyny, ale nie ma jednego uniwersalnego sposobu na relacje z byłym, jest to kwestia DOGADANIA między partnerami i ICH UCZUĆ. Autorce jej tż jasno zakomunikował, że źle się z tym czuje, a ona to olała i to jest złe. Olanie komfortu psychicznego partnera i ignorowanie go. Nie to, że tańczyła z byłym.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Taniec z byłym to nie zbrodnia, ale każdy inaczej do tego podchodzi. Jednym to przeszkadza, drugim - wcale. Jeśli chłopak zakomunikował Ci, że denerwuje go, że tańczysz z byłym chłopakiem to powinnaś to uszanować. Poza tym, bardzo niedojrzałe jest takie szantażowanie w stylu - rozstaniemy się, jak wyjdziesz. Można było fajnie się pobawić i uniknąć niepotrzebnego nieporozumienia o niepotrzebną rzecz
Edytowane przez _alivia_ Czas edycji: 2014-11-18 o 11:20 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale....
Gdyby mój facet tańczył z byłą, okej. Gdyby tańczył z nią dalej w momencie jak jasno powiedziałam, że mi to nie pasuję, no to przepraszam bardzo, kto jest ważniejszy? Ja czy ona? Wiadomo, każdy ma inne podejście itd, tylko tutaj autorka nie przejęła się w ogóle swoim partnerem. |
|
|
|
|
#39 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chodzi o to, że taniec z byłym to coś złego, ale o to - jak juz Ci prawie wszystkie dziewczyny napisały - że skoro Twój mężczyzna jasno i wyraźnie komunikuje, że ma z tym problem, to powinnas wziąc to pod uwagę. A Ty miałas to gdzieś. Potem on do Ciebie dzwoni i Cię przeprasza - musi Cię bardzo kochać. Ogólnie uważam, że to Ty zachowałaś się dziecinnie, a nie Twój chłopak. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
No, macie racje...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Oboje zle sie zachowaliscie. Ty dlatego, ze olalas to ze nie podoba mu sie ze tanczylas z bylym. Ciekawe czy gdyby on tanczyl z byla nie przeszkadzaloby ci to? A on ma minus za to, ze nie zadbal o to, zebys bezpiecznie wrocila do domu.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Autorka chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, że bycie w związku oznacza także bardzo często umiejętność pójścia na kompromis
Jakbyś była sama to mogłabyś tańczyć z kim tylko chcesz, ale skoro już masz tego faceta, kochasz go, to naprawdę tak trudno wziąć pod uwagę jego uczucia i zrezygnować z tego jednego tańca z byłym? Przecież mogłaś zamiast tego zatańczyć z jakimś kolegą, w czym problem?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

.

Przecież mogłaś zamiast tego zatańczyć z jakimś kolegą, w czym problem?