|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kradziez psa
Cytat:
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co za mendy! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Pies psem, ale mojemu sąsiadowi dwa razy pszczoły ukradli,
Edytowane przez Aniula_xD Czas edycji: 2014-11-18 o 13:28 |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
co? pasieki mu ukradli?
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Pszczoły łakomy kąsek, zbudowanie pasieki (w sensie pszczół, nie uli, nie wiem jak to się tam profesjonalnie nazywa, ale chodzi mi o pszczelą rodzinę) trwa długo. Tak mówili pszczelarze przy okazji padnięcia na raz kilku pasiek na mazurach czy gdzieś.
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Lol, to lubuskie było O http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...44979,1,0.htmlCytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Btw, jakby ktoś chciał pomóc http://adoptujpszczole.pl/ |
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Bądź co bądź
Jak się zostawi otwarty samochód, to nic nie powinno z niego znikąć. Jak się postawi na chwilę rower pod sklepem, to nie powinien zniknąć. Jak się zostawi psa przed sklepem, nie powinien zniknąć. I nikt mi nie wmówi, że inne zachowania są wporządku.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie powinno się nic stać, jasne. Ale jak ktoś ryzykuje rowerem, że jednak się stanie, no to bywa. Samochodem? Bywa. Ale życiem i zdrowiem psa? Dla mnie to duża nieodpowiedzialność i bezmyślność.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Nie podoba mi się świadome (oczywiście, że tak!) narażanie żywej istoty na niebezpieczeństwo.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Żadnego zostawienie pod sklepem. Jeśli już muszę to na kilka minut i zawsze patrzę przez szybę na moje psy. Ale generalnie to robię tak raz na rok.
|
|
#41 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jasne, można zostawiać samochód otwarty z torebką w środku, a potem się oburzać, że przecież wedle prawa nic nie powinno z samochodu zniknąć. A można samochód zamknąć i nie mieć potem problemu z utratą rzeczy i dokumentów... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

O
Jak się zostawi otwarty samochód, to nic nie powinno z niego znikąć. Jak się postawi na chwilę rower pod sklepem, to nie powinien zniknąć. Jak się zostawi psa przed sklepem, nie powinien zniknąć.