|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: piękne zapachy w brzydkich flakonach.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, dobra, już nic nie powiem ![]() No a płomienny przedmiot pożądania faktycznie plastik jak się patrzy, alem taka zaślepiona, że uważam za jeden z najpiękniejszych na świecie ![]() ![]() Buziaki dla was, dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Piękny zapach w straszydle.
Ostatnio byłam z koleżanką w Sephorze i rytualnie wąchałyśmy to co nowe. W pewnym momencie wzięła Escadę, stwierdzając że zapach piękny, ale ona w takiej paskudnej butelce to go napewno nie kupi, bo wygląda bazarowoi tandetnie (z czym się zgadzam) i mimo tego,że go strasznie lubi to butelka ja skutecznie odstraszyła. Zdziwiłamsię, ale po przemyśeniach doszłam do wniosku, że chyba jednak ta butelka to więcej niż 50% sukcesu. Bo gdy zachwycę się butelką, kupię perfumy, które średnio mi siępodobaują, ale jak flakon jest kiepski to nawet najlepszy zapach traci na atrakcyjności. Znacie jakieś zapachy, które same w sobie są cudne, upajające, ale opakowanie odstraszające, lub na odwrót?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękny zapach w straszydle.
Byl juz podobny watek, ale jakos nie moge znalezc...
Zgadzam sie, ze butelka to polowa sukcesu. Ale jak wiemy, to czesto rzecz gustu. Mysle, ze niektorym sie spodoba ta Escada, np. mlodym dzieczynom, ktore lubia cukierkowe kolorki. Mam kilka swoich typow, ktore odstraszaja mnie opakowaniem: My Torrente, Rush (tu akurat zapach tez jest brzydki wg mnie), Kingdom i My Queenn. Preferuje klasyczne opakowania, czyli butelki po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
PIĘKNE ZAPACHY W BRZYDKICH FLAKONACH Przed chwila znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi, to tak, na pewno piękny flakon zwiększa przyjemność z używania perfum, jednak gdy zapach bardzo mi się podoba może być zamknięty nawet w nieciekawej butleczce, wtedy wyszukuję (staram się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
może nie straszydło, ale wyjątkowo nieatrakcyjny jest dla mnie flakon Angel, natomiast do zapachu się powoli przekonuję.
I jeszcze Galtier klasyk i zapach i flakonik - brrr. nie podobają mi się taż flaszki Kezno, z wyjątkiem Le Monde Est Beau. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Sztyfty Lacoste Style in Play - wyglądają jak preparat owadobójczy czy środek na gryzonie. Stwierdzenie nie moje ale koleżanki. Inna ciekawostka to zielony Hugo Man, sam zapach w miarę ok - ale ten "aluminiowy" plastikowy korek wygląda jak jakaś część od samochodzika dla dzieci, z tego powodu flakon wydaje mi się własną karykaturą
![]() Najwspanialsze są jednak dodatki "biżuteryjne" do zestawów. Oprócz gwiadki Innocenta, tłoczonej na srebrnej blaszce z niebieską gumką (obroża niewinności), najbardziej przypadł mi do gustu swoją bezpretensjonalnością Guerlain wypuszczając na rynek zestawy Champs-Elysees z serduszkiem. Serduszko - cudne po prostu. Różowe, na nim piękne logo Guerlain. Nie pamiętam na czym wisiało, czy na sznureczku, czy jakiejś gumce, w każdym razie nie jestem sobie w stanie wyobrazić kobiety, do której byłoby ono przytroczone ![]() Edytowane przez Dolce Czas edycji: 2006-02-24 o 21:34 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
To ja :)
|
Fatalny flakon ma teraz Innocent... Ktos trafnie go porownal do opakowania taniego dezodorantu z kiosku RUCHu
![]() Kenzo Amour z kolei przypomina mi... stylizowane udko korczaka ![]()
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a w temacie - nie ma dla mnie znaczenia flakon, najważniejsza jest zawartość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Niezły zapach, brzydki w moim odbiorze flakon to na pewno:
- Lacoste pour femme - Amethyst Lalique (z wyjątkiem flakonika z limitowanki) Ładny flakonik, w środku paskudztwo: ![]() - Miss Dior Cherie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.