![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: głównie Oriflame
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hi
![]() jesli wolne to rezerwuje Lolita Lempicka Givenchy - Organza first light Dior - Higher energy Lanvin Fendi life essence Fendi theorema L’Arte di Gucci jutro wysle liste na PW bo dzis juz padam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Hosenka* wybieraj sobie spokojnie, mamy czas
![]() a krem jest nowiutki nieużywany, wszystko co było używane, zawiera w opisie informacje o zużyciu Kasiulek ![]() interesują mnie:23 Bell - lakier bezbarwny z kolorowym brokatem nr 171, 8 ml, 1/3 zużyta 26 srebrny sypki brokat w pudełeczku 28 olejek aromatyczny o zapachu poziomki (ok 10 ml) 33 Gazety: Uroda z wrezsnia 2005 + dodatek makijaże 36 kolczyki wiszące czarne a także biały brokat ![]() Mariankaoj, nie mam pojęcia ile może być warta jedna próbka ![]() jak ming-shu to woda toaletowa to ja nie będę ryzykować. Może masz Davidoffa... Cool Water? na to bym się skusiła ![]() czekam na fotki cieni ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
i tester pomadki maybelline kolor naturalno-bezowo-złotawo-koralowo-sama nie wiem jaki odcienginger
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Cmoksia nia mam tych fotek,ale nie wiem czy te cienie w słupkach by Cię interesowały-bo to są tam pomieszane różne kolorki:i szary i biel,i braz i bordo i róz,mam na razie ten ALMAYA i szukam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
mam cienie Miss of paris-brąz,beżi rudy,ale one są błyszczące i delikatne,naturalne
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
MagJa
kadzidełka i świeczki pachną cudownie ![]() ![]() ![]() Misia7 czekam na liste ![]() Mirianka kolor zimnej kawy z mlekiem? piszę się na to ![]() pomadkę sobie chyba odpuszczę chyba zdecyduję się na te cienie... dla brązu i bordo ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle najlepiej określ mi wartość każdej z tych rzeczy. Co do kominka - sama szukam, bo kupiłam niedawno cudny olejek cynamonowy i nawet nie mam jak go użyć ![]() A tak w ogóle, to zrobiłam małą dokładkę - możesz jeszcze rzucić okiem ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2005-10-28 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Mirianka kolor zimnej kawy z mlekiem? piszę się na to ![]() pomadkę sobie chyba odpuszczę chyba zdecyduję się na te cienie... dla brązu i bordo ![]() ![]() więc tak, masz tusz,róż,cien Almay i te potrójne to są te miss paris:beżo-wanilia,rudawy i brąz ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Cmoksiu podoba mi sie jeszcze u Ciebie mydełkaswiateczkne,deo delice i milk and honey do kapieli
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
To ja bym była bardzo chetna na wymiankę
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
cmoksia - jakbyś tak dała radę odpowiedzieć jeszcze dziś to by fajnie było, bo ja jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w środę, a jak się dziś dogadamy, to spakuję paczuszkę i może komuś zlecę wysyłkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadza się ![]() ![]() ![]() Hosenka* nie mam peelingu z mango i papają, a kokosowy z solą jest do ciała, nie do twarzy. nadal jesteś nim zainteresowana? Kasiulek ![]() kolorowy brokat bardzo chętnie ![]() ![]() a pazurkami się zajmuję... zdobieniem jako hobby ![]() MagJa trudne zadanie mi dałaś ![]() uff... przetrzepałam prawie wszystkie faktury i znalazłam ![]() zestaw indulgence 23 zl błyszczyk Giordani Gold 8,10zł maseczka Swedish Care 12,11zł a próbki nie mam pojęcia jaką mogą mieć wartość a interesowałby mnie jeszcze komplet pędzelków ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
do ciała? taki malutki 75ml??
jestem nadal zainteresowana - mam co prawda do ciała z granatem Avonu i szykuje sie na Waniliowobrzoskiwniowy Lirene, ale ten chętnie wypróbuje ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Cmoksiu oki,sa Twoje
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2005-10-29 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hosenka*
też się dziwię, że do ciała nie zrobili większego, no ale cieszę się, że go chcesz ![]() hmm... 17. Schwarzkopf - Taft - Zel do włosów Totalny Chaos, zostało ok 55-60 % ![]() ![]() Mirianka chyba możemy się już wymieniać adresami, co? ![]() tylko ostrzegam, ja mogę wysłać wszystko dopiero w poniedziałek
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
mnie u Ciebie intersuje tak:próbki zaznaczone w 1 poście,woreczek świąteczny,oleje GG,krem elvie,mydełka świąteczne,deo delice,różana mgiełka do ciała,+jeszcze próbka paco energy
![]() dla Ciebie mam:tusz,róż,cień almay,cienie trio,lakier i lakier ![]() ![]() czekam na info ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No chyba, że coś jeszcze by Cię interesowało (oprócz pędzelków)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.