|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zakupy spożywcze przez Internet
Regularnie zamawiam jedzenie przez internet - w godzinach, w których mogłabym robić zakupy w tradycyjnych sklepach najczęściej są ogromne tłumy, a mi szkoda czasu na stanie w kolejkach. Do tego nie mam samochodu, więc noszenie zgrzewek wody czy innych ciężkich rzeczy sprawia, że zwykłe zakupy są koszmarem.
Online zamawiam praktycznie wszystko oprócz pieczywa, świeżych ryb i mięsa (kupuję je w sprawdzonej piekarni, sklepie rybnym i sklepie mięsnym, aby mieć 100% pewności, że są świeże). Owoce i warzywa zawsze przychodzą ładne, świeże. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby dostarczono produkty z krótką datą ważności lub przeterminowane. Kupuję najczęściej we Fris co (celowa spacja, wizaż to cenzuruje), czasem w Tesco. |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Robiłam i to nie raz
to super wygoda! Ostatnio najczęściej we ☠☠☠☠☠☠, bo wydaje mi się, że mają największy asortyment i jakoś często udawało mi się trafić na promocję produktów które chciałam kupić .
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, alma ma ostatnio coś duże obłożenie.
Do ich zalet można zaliczyć to, że zakupy można zamówić z min. 4 godzinnym wyprzedzeniem, czyli tego samego dnia do 16, a o 20 je już przywiozą. Ale od jakiegoś czasu maja terminy zajęte na 2 dni wprzód Dlatego znowu częściej korzystam z tesco, jest wymóg zamówienia do 23 dnia poprzedniego, ale terminy są właściwie zawsze/
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz zrobiłam zakupy w Auchan Direct. Akurat trafiłam wtedy na darmową przesyłkę, normalnie kosztuje chyba ok. 20 zł. Przy dużych zakupach na pewno się opłaca, szczególnie że nie mam swojego samochodu w Warszawie i trudno mi zrobić na raz duże zakupy. Wszystko ładnie zapakowane w kilka pudeł - chemia osobno, mrożonki osobno, etc. Pan przyniósł mi wszystkie pudła pod drzwi mieszkania.
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
U mnie w domu robimy zakupy w Carrefourze, dobra jakość i dobra cena, mają przepyszny dżem marki własnej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

to super wygoda! Ostatnio najczęściej we ☠☠☠☠☠☠, bo wydaje mi się, że mają największy asortyment i jakoś często udawało mi się trafić na promocję produktów które chciałam kupić
.
Dlatego znowu częściej korzystam z tesco, jest wymóg zamówienia do 23 dnia poprzedniego, ale terminy są właściwie zawsze/