![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Prywatny taniec na kawalerskim Waszego przyszłego męża
Cytat:
Napisałem - jeśli nie wygląda groteskowo. ![]() http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....AZYN/638344025 - taki artykulik znalazłem, co by nie było że kobiety takie święte. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
powiem tak - gdyby to było wyjście do klubu "z klasą", takiego bardziej "eleganckiego" (o ile można tutaj mówić o elegancji) - gdzie panie nie biegają z gołą klatą i w stringach z bazaru za 3zł a całość ma oprawę bardziej artystyczną to by mi w zasadzie nie przeszkadzało
natomiast no w PL to rzadko to wygląda i jeżeli mowa o takich rozrywkach to ani z "klasą" ani z "elegancją" z reguły nie ma nic wspólnego także dla mnie to zwykłe prostactwo i buractwo i jestem na nie a co do prywatnych tańców - kategorycznie nie i uważam, że skoro decydujecie się na ślub to powinniście szanować swoje poglądy - a tutaj pan cię w zasadzie olał, niefajnie - i łaskawie jeszcze Ci prawdę potem powie, wyczyn roku doprawdy jeszcze bym zrozumiała gdybyście poszli na kompromis (typu sam klub ok, niech idzie ale żadnych prywatnych tańców i ogląda tylko to co na scenie, siedząc pod nią) a tak? no w zasadzie cię postawił przed faktem dokonanym inna sprawa, że z reguły to koledzy panów młodych to raczej myślą o takiej atrakcji dla siebie niż dla samego zainteresowanego - na co dzień nie chodzą do takich klubów a tu masz, okazja jak nigdy żeby się wyszaleć także kumple pewnie chcą wyciągnąć z tej okazji jak najwięcej dla siebie... i tak potem pan młody tobie mówi, że głupio kumplom odmówić a kumple się swoim partnerkom tłumaczą, że to przecież tylko dla pana młodego i takie oni mają dobre serce przecież
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2014-12-01 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
heh... jak znam siebie to ja bym powiedziala swojemu facetowi, ze skoro taki taniec to tylko fun, to ja na swoim panieńskim zatancze taki taniec przed jakimś gosciem bo sprawia mi to tez fun, i to zdecydowanie wiekszy niz kolo w stringach.
No co???! przecież ocieranie się, półnagim/nagim ciałem ,w tancu , o obcą osobę jest zupeeeeełnie w porządkuuuuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Problem jest dużo głębszy niż striptiz dla beki.
1.Twój facet ma gdzieś to, że zrani Cie przed samym ślubem. Cudownie 2.Zdanie jego kumpli jest dla niego ważniejsze niż Twoje. 3. W ogóle się z Tobą nie liczy i nie jest w stanie zrezygnować nawet z takiego "byleczego" jak ten "nic nie znaczący striptiz", mimo, że wie, jaki sprzeciw to w Tobie budzi i że to Ciebie zaboli. Taka miłość. Ty masz mu nie truć dupy i nie wracać do tematu. Ja na Twoim miejscu w ogóle bym tego ślubu i związku nie widziała, ale Twoje życie. Skoro już rozmawiałaś, to nie ma innego rozwiązania niż: zerwać, postawić ultimatum (ale wtedy może po prostu nie dowiesz się o tańcu), albo wziąć z nim ślub. I wcale większość facetów nie spędza wieczorów kawalerskich w klubie gogo, po prostu Twój facet ma takich kumpli jacy mu pasują. Edytowane przez kiciun Czas edycji: 2014-12-02 o 01:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym była bardzo zła, jakbym wyraziła swoje zdanie w kwestii takiego prywatnego tańca, a mój facet postawił mnie przed faktem, że i tak z niego skorzysta. Dla mnie takie coś po ślubie jest zdradą, więc i przed jest ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
Powodzenia w małżeństwie. Przyda się. Tak, jak wysoko usytuowane sufity. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Nie moge zrozumiec dlaczego Twoj Tz tak sie uparl na ten striptiz. Chce beztrosko sobie kobiete poogladac czy jak? Taniej go wyjdzie wlaczyc striptiz na internecie
![]() Moj maz nie mial typowego kawalerskiego, nie chcial. Jedynie pare jego kolegow zjechalo do domu, zrobilam kolacje i postawilam piwo i tyle. A ja bylam na karaoke z przyjaciolka. We dwie. Mozna? A tak przy okazji juz ktos wyzej wspomnial. SKoro bierzecie slub koscielny to on chyba bardzo wierzacy nie jest jak sie zgadza na takie imprezy.
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Smutne to.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Mnie by to wisiało. Całkowicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pal licho już konkretny kawalerski, bo można striptizu nie mieć, ale tak duża różnica w podejściu do seksualności i intymności w związku w którymś momencie życia może się okazać bardzo, bardzo problematyczna. Koniecznie porozmawiaj na ten temat z partnerem. Ustal, czy różnice w Waszych poglądach nie stanowią podstawy do zakończenia związku. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A oglądanie striptizu innej osoby niż małżonek nie jest sprzeczny z katolicyzmem? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Porażka, jak niektórzy mężczyźni traktują wejście w związek małżeński - jak wyjazd do Iraku, do kraju ogarniętego ebolą, jakby jutro miało nie nadejść
![]() ![]() Autorko, zapytaj swojego faceta (jeśli z nim jeszcze jesteś ![]() To święto pary - kobiety i faceta, którzy zdecydowali się razem iść przez życie. Mają świętować, cieszyć się, a nie ,,łapać ostatnie dni wolności" jakby został im tydzień życia w mękach ![]() Oglądanie dla podniety cudzych gołych dup i klat na żywo, ''bo zmieniam stan cywilny'' jest oznaką, jak dana osoba postrzega małżeństwo - jak kierat, karę. Jeśli tak mu żal tych gołych, wijących się dup, to niech pozostanie ,,na wolności". Ja bym jej mu nie zabierała...
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Przed ślubem powiedziałam szczerze facetowi, że jak chce striptiz to go on, dla mnie to ok, niech poszaleje.
On mi odpowiedział 'a po co mi to?' i zaproponował wspólny panieńsko-kawalerski - i tak się stało. Pobawiliśmy się razem ze znajomymi w klubie i tyle. Myślę, że nie mógł lepiej zareagować. Chociaż serio jakby skorzystał to raczej nie byłoby problemu z mojej strony. Natomiast Twój powinien odmówić, skoro wyraźnie widzi, że Cię to gnębi. Ale nie ma jaj oraz chce pokorzystać. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
No widzisz, a on tak robi.
Cytat:
![]() Rewelacyjny klimat wprowadza taki striptiz przed ślubem. Kwasy, zazdrość, przykrości. Tobie to przeszkadza. Jest ci przykro. Facet ma to gdzieś. Facet ma gdzieś, że sprawia ci przykrość. Super kandydat na męża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś zapytałam faceta o striptiz. Odpowiedział, że mężczyzna, który jest szczęśliwy z związku nie potrzebuje takich rozrywek. Dla mnie jest to zdrada. Dla tych co mówią, że nie: gdyby to nie była obca kobieta w klubie, to niech pomyślą, że to nie jest klub, ale mieszkanie jednego z kolegów. I to nie jest obca kobieta, ale koleżanka. Sytuacja robi się inna nie?
A dla faceta, który mnie zdradza nie ma miejsca w moim zyciu. Ważniejsze jest, że nie liczy się z Twoim zdaniem. Ale znając życie autorka to przełknie i stanie na tym ślubnym kobiercu, powyrzuca mi to a potem będzie dobrze.
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z własnego doświadczenia wiem, że towarzystwo jednopłciowe automatycznie rodzi pewne patologie w zachowaniu. Nie wiem, skąd to się bierze, ale w towarzystwie samych dziewczyn zawsze czuję się bardziej skrępowana i mam wrażenie, że ich zachowanie też jest wtedy nienaturalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Bo prawda jest taka, że tu nie chodzi o to, czy taki prywatny striptiz jest zdradą czy nie - ile głosów tyle opinii. Tu chodzi o to, czy jest zdradą dla Ciebie autorko. A wydaje się, że tak, skoro masz obiekcje.
Nadal sądzę, że problemem jest fakt, że facet nie liczy się z Twoim zdaniem i uczuciami. A to może mieć o wiele większy wpływ na jakość Waszego małżeństwa, niż goła panna na kawalerskim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Mi to by było obojętne... ale to mi.. jak masz inne odczucia no to wiadomo, że tż powinien to uszanować no i vice versa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
A znasz jego kumpli? Może dogadaj się z nimi i umówcie się że zrobią mu kawalerski w mieszkaniu któregoś z kolegów a tancerką którą mu załatwią będziesz Ty?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
no cóż wygląda t tak że koledzy dają stówe i laska idzie z kawalerem na taniec do pokoiku. Jak juz facet jest nagrzany. A praktycznie na wszystkich działa widok cycków i cipki 3 cm przed oczami facet wyciąga kolejna stówe za loda i na tym sie konczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
W 80% sponsorem tańca prywatnego jest Algida.
tyle w temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Mnie TZ denerowowal przed kawalerskim że pojdzie na striptiz ale robil to tylko dlatego ze zawinilam pewna akcja zazdrosci i chcial mnie podenerwowac troszke
![]() Jezeli natomiast chodzi o Twoja sytuacje autorko to wydaje mi sie ze nie powinnas sie na to godzic jezeli jestes temu przeciwna. Sprobuj jeszcze raz porozmawiac z TZ i wytlumaczyc mu na spokojnie ze najzwyczajniej w swiecie tego nie tolerujesz. Jezeli ja bym powiedziala TZ ze dla mnie striptiz to zdrada i nie chce zeby to robil a on mimo to by poszedl to niewiem czy zostalby moim mezem. Stracilabym do niego zaufanie, a zwiazek bez zaufania nie ma zadnego sensu.
![]() |
#59 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
póki co odpuszczam, chciałam się wygadać i dowiedzieć czy faktycznie jestem dziwna i mało liberalna czy mam rację i każda dziewczyna miałaby z tym problem. Do ślubu jeszcze kilka miesiecy, do kawalerskiego tak samo, 2-3tygodnie przed kawalerskim powiem i mojemu TŻ i świadkowi (ale jemu mniej dosadnie), że nie życzę sobie sytuacji sam na sam w go-go, a jeśli tego nie szanuje to do widzenia. Niech sobie idą na piwo i popatrzą na sali jak już muszą, ale jeśli się dowiem, że był taniec sam na sam to po weselu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.