Prywatny taniec na kawalerskim Waszego przyszłego męża - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 23:16   #31
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: Prywatny taniec na kawalerskim Waszego przyszłego męża

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
kobiety inaczej do tego podchodzą, serio - zazwyczaj nie podnieca ich widok tańczącego kolesia w stringach tylko rozśmiesza mnie takie rozrywki śmieszą i żenują, wizja takiego faceta w moim łóżku byłaby abstrakcją :d

natomiast ciężko mi uwierzyć, że facet nie podnieci się półnagą, wijącą się przed nim laską i nie pomyśli nawet przez chwilę, że fajnie byłoby spróbować czegoś więcej. No w takiej chwili krew mu do innego narządu napływa, więc myślenie utrudnione :d

Napisałem - jeśli nie wygląda groteskowo. Tzn. rzeczywiście jest przystojny i pociągający. Żaden ze mnie Apollo więc nie chciałbym by moja przyszła żona patrzyła z bliska czy podszczypywała faceta, którego obiektywnie można uznać za bardziej atrakcyjnego. Nie będę tu hipokrytą bo sam także nie chcę takich widoków w analogicznej sytuacji.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....AZYN/638344025 - taki artykulik znalazłem, co by nie było że kobiety takie święte.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 23:47   #32
201607010856
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
kobiety inaczej do tego podchodzą, serio - zazwyczaj nie podnieca ich widok tańczącego kolesia w stringach tylko rozśmiesza mnie takie rozrywki śmieszą i żenują, wizja takiego faceta w moim łóżku byłaby abstrakcją :d

natomiast ciężko mi uwierzyć, że facet nie podnieci się półnagą, wijącą się przed nim laską i nie pomyśli nawet przez chwilę, że fajnie byłoby spróbować czegoś więcej. No w takiej chwili krew mu do innego narządu napływa, więc myślenie utrudnione :d
Eee tam, generalizujecie Już nie róbcie z facetów takich zwierzątek
201607010856 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 23:51   #33
eyo
Zakorzenienie

powiem tak - gdyby to było wyjście do klubu "z klasą", takiego bardziej "eleganckiego" (o ile można tutaj mówić o elegancji) - gdzie panie nie biegają z gołą klatą i w stringach z bazaru za 3zł a całość ma oprawę bardziej artystyczną to by mi w zasadzie nie przeszkadzało

natomiast no w PL to rzadko to wygląda i jeżeli mowa o takich rozrywkach to ani z "klasą" ani z "elegancją" z reguły nie ma nic wspólnego także dla mnie to zwykłe prostactwo i buractwo i jestem na nie

a co do prywatnych tańców - kategorycznie nie i uważam, że skoro decydujecie się na ślub to powinniście szanować swoje poglądy - a tutaj pan cię w zasadzie olał, niefajnie - i łaskawie jeszcze Ci prawdę potem powie, wyczyn roku doprawdy
jeszcze bym zrozumiała gdybyście poszli na kompromis (typu sam klub ok, niech idzie ale żadnych prywatnych tańców i ogląda tylko to co na scenie, siedząc pod nią) a tak? no w zasadzie cię postawił przed faktem dokonanym

inna sprawa, że z reguły to koledzy panów młodych to raczej myślą o takiej atrakcji dla siebie niż dla samego zainteresowanego - na co dzień nie chodzą do takich klubów a tu masz, okazja jak nigdy żeby się wyszaleć także kumple pewnie chcą wyciągnąć z tej okazji jak najwięcej dla siebie... i tak potem pan młody tobie mówi, że głupio kumplom odmówić a kumple się swoim partnerkom tłumaczą, że to przecież tylko dla pana młodego i takie oni mają dobre serce przecież

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2014-12-01 o 23:54
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 23:59   #34
biegnaca_z_wilkami
Raczkowanie

heh... jak znam siebie to ja bym powiedziala swojemu facetowi, ze skoro taki taniec to tylko fun, to ja na swoim panieńskim zatancze taki taniec przed jakimś gosciem bo sprawia mi to tez fun, i to zdecydowanie wiekszy niz kolo w stringach.

No co???! przecież ocieranie się, półnagim/nagim ciałem ,w tancu , o obcą osobę jest zupeeeeełnie w porządkuuuuu
biegnaca_z_wilkami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 00:57   #35
kiciun
Rozeznanie

Problem jest dużo głębszy niż striptiz dla beki.
1.Twój facet ma gdzieś to, że zrani Cie przed samym ślubem. Cudownie
2.Zdanie jego kumpli jest dla niego ważniejsze niż Twoje.
3. W ogóle się z Tobą nie liczy i nie jest w stanie zrezygnować nawet z takiego "byleczego" jak ten "nic nie znaczący striptiz", mimo, że wie, jaki sprzeciw to w Tobie budzi i że to Ciebie zaboli. Taka miłość.

Ty masz mu nie truć dupy i nie wracać do tematu.

Ja na Twoim miejscu w ogóle bym tego ślubu i związku nie widziała, ale Twoje życie. Skoro już rozmawiałaś, to nie ma innego rozwiązania niż: zerwać, postawić ultimatum (ale wtedy może po prostu nie dowiesz się o tańcu), albo wziąć z nim ślub.

I wcale większość facetów nie spędza wieczorów kawalerskich w klubie gogo, po prostu Twój facet ma takich kumpli jacy mu pasują.

Edytowane przez kiciun
Czas edycji: 2014-12-02 o 01:05
kiciun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 01:23   #36
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciun Pokaż wiadomość

I wcale większość facetów nie spędza wieczorów kawalerskich w klubie gogo, po prostu Twój facet ma takich kumpli jacy mu pasują.
Zgadzam się. U mnie najczęściej są to wychodne do normalnego klubu przeważnie po to, by się napić albo wyjazd męski w góry. Jeszcze mi się nie zdarzyło odkryć, by towarzyszyła im tańcząca panienka - może cholera dobrze się kryją Aczkolwiek już kilka razy było tak, że po prostu rezygnowali z pomysłu klubu gogo/striptizerek ze względu na sympatię wobec przyszłej panny młodej.

Ja bym była bardzo zła, jakbym wyraziła swoje zdanie w kwestii takiego prywatnego tańca, a mój facet postawił mnie przed faktem, że i tak z niego skorzysta. Dla mnie takie coś po ślubie jest zdradą, więc i przed jest
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 06:16   #37
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
w życiu bym nie chciała, żeby jakaś laska machała cyckami przed moim facetem. Na szczęście mamy na ten temat takie samo zdanie.
Jak wyżej.

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kiciun Pokaż wiadomość
Problem jest dużo głębszy niż striptiz dla beki.
1.Twój facet ma gdzieś to, że zrani Cie przed samym ślubem. Cudownie
2.Zdanie jego kumpli jest dla niego ważniejsze niż Twoje.
3. W ogóle się z Tobą nie liczy i nie jest w stanie zrezygnować nawet z takiego "byleczego" jak ten "nic nie znaczący striptiz", mimo, że wie, jaki sprzeciw to w Tobie budzi i że to Ciebie zaboli. Taka miłość.

Ty masz mu nie truć dupy i nie wracać do tematu.

Ja na Twoim miejscu w ogóle bym tego ślubu i związku nie widziała, ale Twoje życie. Skoro już rozmawiałaś, to nie ma innego rozwiązania niż: zerwać, postawić ultimatum (ale wtedy może po prostu nie dowiesz się o tańcu), albo wziąć z nim ślub.

Również jak wyżej.

Powodzenia w małżeństwie. Przyda się. Tak, jak wysoko usytuowane sufity.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 07:00   #38
paulinika
Zakorzenienie

Nie moge zrozumiec dlaczego Twoj Tz tak sie uparl na ten striptiz. Chce beztrosko sobie kobiete poogladac czy jak? Taniej go wyjdzie wlaczyc striptiz na internecie . Ja bym nie wziela slubu z kims kto nie umie uszanowac mojego zdania.
Moj maz nie mial typowego kawalerskiego, nie chcial. Jedynie pare jego kolegow zjechalo do domu, zrobilam kolacje i postawilam piwo i tyle. A ja bylam na karaoke z przyjaciolka. We dwie. Mozna? A tak przy okazji juz ktos wyzej wspomnial. SKoro bierzecie slub koscielny to on chyba bardzo wierzacy nie jest jak sie zgadza na takie imprezy.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 07:38   #39
LuckyJane
Rozeznanie

Smutne to. Naprawdę będzie się tak super bawić mając świadomość, że w ten sposób rani ukochaną osobę? To kim dla niego jesteś? Może tak naprawdę nie ukochaną, a wygodnym dodatkiem w życiu?
LuckyJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 07:42   #40
kalincia
BAN stały

Mnie by to wisiało. Całkowicie.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 07:50   #41
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez biegnaca_z_wilkami Pokaż wiadomość
heh... jak znam siebie to ja bym powiedziala swojemu facetowi, ze skoro taki taniec to tylko fun, to ja na swoim panieńskim zatancze taki taniec przed jakimś gosciem bo sprawia mi to tez fun, i to zdecydowanie wiekszy niz kolo w stringach.

No co???! przecież ocieranie się, półnagim/nagim ciałem ,w tancu , o obcą osobę jest zupeeeeełnie w porządkuuuuu
fajna odpowiedź, podoba mi się
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 08:10   #42
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eyo
inna sprawa, że z reguły to koledzy panów młodych to raczej myślą o takiej atrakcji dla siebie niż dla samego zainteresowanego - na co dzień nie chodzą do takich klubów a tu masz, okazja jak nigdy żeby się wyszaleć także kumple pewnie chcą wyciągnąć z tej okazji jak najwięcej dla siebie... i tak potem pan młody tobie mówi, że głupio kumplom odmówić a kumple się swoim partnerkom tłumaczą, że to przecież tylko dla pana młodego i takie oni mają dobre serce przecież
na codzień to niektórzy gołej baby nigdy nie widzieli.............
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 08:26   #43
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez karambaa14 Pokaż wiadomość
hej, pytanie kieruję do wszystkich Panien Młodych, które tak jak ja za kilka miesięcy staną na ślubnym kobiercu, ale wiadomo, że przed tym wielkim dniem będzie panieński i kawalerski....
Nie musi być ani panieńskiego, ani kawalerskiego To kwestia decyzji konkretnych ludzi. Jest sporo osób, które nie widzą sensu w takich zabawach i je sobie zwyczajnie odpuszczają.

Cytat:
no i wlaśnie o ten kawalerski chodzi. Niedawno mój TŻ był na kawalerskim kumpla i wiem, że zapłacili mu prywatny taniec w klubie go go. Rozmawiałam i nie raz kłóciłam się o to z moim TŻ czy on by odmówił jeśli kumple by mu zapłacili taką "atrakcję" i powiedział, że nie, bo on to trakuje jako tzw "zje*y" i że dla niego to nic nie będzie znaczyć i że gdybym ja miała mieć striptiz sam na sam na panieńskim to absolutnie zły by nie był, bo mi ufa.
Czyli tak naprawdę macie tutaj zupełnie inne podejście do samego striptizu. Dla Ciebie to – jak rozumiem – zdrada sama w sobie, a dla Twojego partnera to normalna zabawa, która w żaden sposób nie narusza intymnej przestrzeni partnerów.
Pal licho już konkretny kawalerski, bo można striptizu nie mieć, ale tak duża różnica w podejściu do seksualności i intymności w związku w którymś momencie życia może się okazać bardzo, bardzo problematyczna.
Koniecznie porozmawiaj na ten temat z partnerem. Ustal, czy różnice w Waszych poglądach nie stanowią podstawy do zakończenia związku.

Cytat:
Czy dla Was byłby to powód do stresu czy olałybyście to i nie przejmowałybyście się tym?
Dla mnie striptiz, zwłaszcza ten sam na sam, przekracza już granice intymności i czynności zarezerwowanych w związku jedynie dla partnera. Nie akceptowałabym korzystania z usług striptizerów. Zresztą nie wyobrażam sobie bycia z osobą, która z ich usług korzysta.

Cytat:
Po wielu kłótniach w tym temacie ustąpiłam, tzn powiedziałam, że jeśli będzie taka sytuacja na jego kawalerskim to trudno - przeżyję, ale chcę wiedzieć po tym wieczorze, czy taki taniec był czy nie.
A serio przeżyjesz to? Czy przez cały wieczór kawalerski będziesz się trzęsła ze strachu, a potem przez tydzień martwiła się tym, co się stało, jeśli okaże się, że koledzy zapłacili za prywatny występ striptizerki?

Cytat:
Macie też takie obawy przed wieczorem kaawalerskim swoich TŻ?
Nie mam obaw przed żadną imprezą, na której będzie mój TŻ beze mnie, bo wiem, że mamy wspólne poglądy między innymi na kwestię intymności w związku.

Cytat:
tak, mam ślub kościelny...
A oglądanie striptizu innej osoby niż małżonek nie jest sprzeczny z katolicyzmem?

Cytat:
ale i tak dla mnie tj chore, że większość facetów nie widzi w tym nic złego i traktuje to jak pożegnanie z życiem kawalera
I to jest właśnie to, czego ja zupełnie nie rozumiem w samej idei wieczorów kawalerskich czy panieńskich. Jeśli ktoś z własnej i nieprzymuszonej woli bierze ślub, to dlaczego ma się w tak huczny sposób rozstawać z kawalerstwem/panieństwem?

Cytat:
Było wiele kłótni na ten temat, nie chcę stawiać na szali swojego związku przez jakąś striptizerkę (…)
Weź tylko pod uwagę, że tu wcale nie chodzi o „jakąś striptizerkę”. Problem jest zdecydowanie głębszy – oboje macie inny stosunek do stiptizu oraz – co ważniejsze – gdzie indziej stawiacie granicę intymności w związku i co innego uznajecie za zarezerwowane jedynie dla partnera. To są naprawdę gigantyczne różnice, które potrafią w którymś momencie mieć naprawdę duże znaczenie dla komfortu całego wspólnego życia z drugą osobą.

Cytat:
wychodzę z założenia, że jeśli facet ma zdradzić to i tak zdradzi czy to z koleżanką z sąsiedztwa czy z jakąś pustą d*pą z go-go.
Owszem, ale jeśli dla Ciebie oglądanie striptizu to zdrada, to de facto w swoich wcześniejszych wypowiedziach zgodziłaś się na to, że Twój przyszły mąż Cię zdradzi.
Stary 2014-12-02, 08:35   #44
Ineczka33
Wtajemniczenie

Porażka, jak niektórzy mężczyźni traktują wejście w związek małżeński - jak wyjazd do Iraku, do kraju ogarniętego ebolą, jakby jutro miało nie nadejść No życie się kończy

Autorko, zapytaj swojego faceta (jeśli z nim jeszcze jesteś ), czy związanie z Tobą jest dla niego jakimś końcem świata, czy włożysz mu po ślubie jutowy worek na głowę, żeby nie mógł oglądać innych ludzi, w tym kobiet?

To święto pary - kobiety i faceta, którzy zdecydowali się razem iść przez życie. Mają świętować, cieszyć się, a nie ,,łapać ostatnie dni wolności" jakby został im tydzień życia w mękach

Oglądanie dla podniety cudzych gołych dup i klat na żywo, ''bo zmieniam stan cywilny'' jest oznaką, jak dana osoba postrzega małżeństwo - jak kierat, karę.

Jeśli tak mu żal tych gołych, wijących się dup, to niech pozostanie ,,na wolności". Ja bym jej mu nie zabierała...
Stary 2014-12-02, 08:47   #45
_ema_
Zakorzenienie

Przed ślubem powiedziałam szczerze facetowi, że jak chce striptiz to go on, dla mnie to ok, niech poszaleje.
On mi odpowiedział 'a po co mi to?' i zaproponował wspólny panieńsko-kawalerski - i tak się stało. Pobawiliśmy się razem ze znajomymi w klubie i tyle.
Myślę, że nie mógł lepiej zareagować. Chociaż serio jakby skorzystał to raczej nie byłoby problemu z mojej strony.

Natomiast Twój powinien odmówić, skoro wyraźnie widzi, że Cię to gnębi. Ale nie ma jaj oraz chce pokorzystać.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 08:54   #46
barbarossan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Dokładnie, to samo napisałam ostatnio w tym temacie z tym "rosyjskim weselem"
dobrze utkwiło mi w pamięci!

zamykam kolekcję półmaratonów czas na ...
barbarossan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 09:14   #47
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
nie chcę stawiać na szali swojego związku przez jakąś striptizerkę
No widzisz, a on tak robi.
Cytat:
Napisane przez biegnaca_z_wilkami Pokaż wiadomość
Popieram.

Rewelacyjny klimat wprowadza taki striptiz przed ślubem. Kwasy, zazdrość, przykrości.

Tobie to przeszkadza. Jest ci przykro. Facet ma to gdzieś. Facet ma gdzieś, że sprawia ci przykrość. Super kandydat na męża
201701121500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 09:23   #48
pannaatopowa
Zakorzenienie

Kiedyś zapytałam faceta o striptiz. Odpowiedział, że mężczyzna, który jest szczęśliwy z związku nie potrzebuje takich rozrywek. Dla mnie jest to zdrada. Dla tych co mówią, że nie: gdyby to nie była obca kobieta w klubie, to niech pomyślą, że to nie jest klub, ale mieszkanie jednego z kolegów. I to nie jest obca kobieta, ale koleżanka. Sytuacja robi się inna nie?
A dla faceta, który mnie zdradza nie ma miejsca w moim zyciu.

Ważniejsze jest, że nie liczy się z Twoim zdaniem. Ale znając życie autorka to przełknie i stanie na tym ślubnym kobiercu, powyrzuca mi to a potem będzie dobrze.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 09:27   #49
AlaZala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Przed ślubem powiedziałam szczerze facetowi, że jak chce striptiz to go on, dla mnie to ok, niech poszaleje.
On mi odpowiedział 'a po co mi to?' i zaproponował wspólny panieńsko-kawalerski - i tak się stało. Pobawiliśmy się razem ze znajomymi w klubie i tyle.
Ja byłam ostatnio na takim wieczorze, może nie panieńsko-kawalerskim, ale kawalerskim mieszanym, tzn. mój kolega bawił się ze znajomymi obojga płci, jego narzeczona również, ale w innym miejscu. I było bardzo przyjemnie, bez żadnych zachowań o charakterze seksualnym.

A z własnego doświadczenia wiem, że towarzystwo jednopłciowe automatycznie rodzi pewne patologie w zachowaniu. Nie wiem, skąd to się bierze, ale w towarzystwie samych dziewczyn zawsze czuję się bardziej skrępowana i mam wrażenie, że ich zachowanie też jest wtedy nienaturalne.
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 09:29   #50
emeczka
Wtajemniczenie

Bo prawda jest taka, że tu nie chodzi o to, czy taki prywatny striptiz jest zdradą czy nie - ile głosów tyle opinii. Tu chodzi o to, czy jest zdradą dla Ciebie autorko. A wydaje się, że tak, skoro masz obiekcje.

Nadal sądzę, że problemem jest fakt, że facet nie liczy się z Twoim zdaniem i uczuciami. A to może mieć o wiele większy wpływ na jakość Waszego małżeństwa, niż goła panna na kawalerskim.

(...)

staraj się kobito bo samo nic z nieba nie spadnie. wierność męża też.
emeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 09:47   #51
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emeczka Pokaż wiadomość
Bo prawda jest taka, że tu nie chodzi o to, czy taki prywatny striptiz jest zdradą czy nie - ile głosów tyle opinii. Tu chodzi o to, czy jest zdradą dla Ciebie autorko. A wydaje się, że tak, skoro masz obiekcje.

Nadal sądzę, że problemem jest fakt, że facet nie liczy się z Twoim zdaniem i uczuciami. A to może mieć o wiele większy wpływ na jakość Waszego małżeństwa, niż goła panna na kawalerskim.
Zgadzam się. Dla mnie to byłoby obojętne, ale skoro dla autorki nie jest, facet powinien brać to pod uwagę. a jak to, co myślą o nim kumple jest ważniejsze niż to, co myśli narzeczona, to widać, kto jest dla niego na pierwszym miejscu.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 12:17   #52
Sarrai
Wtajemniczenie

Mi to by było obojętne... ale to mi.. jak masz inne odczucia no to wiadomo, że tż powinien to uszanować no i vice versa.
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 12:31   #53
Lunola
Raczkowanie

A znasz jego kumpli? Może dogadaj się z nimi i umówcie się że zrobią mu kawalerski w mieszkaniu któregoś z kolegów a tancerką którą mu załatwią będziesz Ty?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 12:43   #54
kontrolerjakosci
Przyczajenie

no cóż wygląda t tak że koledzy dają stówe i laska idzie z kawalerem na taniec do pokoiku. Jak juz facet jest nagrzany. A praktycznie na wszystkich działa widok cycków i cipki 3 cm przed oczami facet wyciąga kolejna stówe za loda i na tym sie konczy
kontrolerjakosci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 13:01   #55
wolny lopes
Raczkowanie

W 80% sponsorem tańca prywatnego jest Algida.
tyle w temacie.
wolny lopes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 13:13   #56
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kontrolerjakosci Pokaż wiadomość
no cóż wygląda t tak że koledzy dają stówe i laska idzie z kawalerem na taniec do pokoiku. Jak juz facet jest nagrzany. A praktycznie na wszystkich działa widok cycków i cipki 3 cm przed oczami facet wyciąga kolejna stówe za loda i na tym sie konczy
Ewentualnie pani doprowadza pana do wytrysku w spodniach ocierając się o niego (na jeźdźca, wszystko tylko bez wkładania). Jak to nie jest seks (i zdrada), to nie wiem co nim jest...
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 13:28   #57
WackelDackel
BAN stały

Ja bym mu dała takie prywatne tańce, że by w powietrzu z głodu wykitował.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez wolny lopes Pokaż wiadomość
W 80% sponsorem tańca prywatnego jest Algida.
tyle w temacie.
WackelDackel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 13:33   #58
atsenka
Zadomowienie

Mnie TZ denerowowal przed kawalerskim że pojdzie na striptiz ale robil to tylko dlatego ze zawinilam pewna akcja zazdrosci i chcial mnie podenerwowac troszke Ostatecznie stanelo na imprezie w gronie znajomych- my z dziewczynami w jednym klubie, on z chlopakami w drugim oddalonym od naszego o 5 min drogi i pozniej sie spotkalismy i bawilismy razem. TZ w sumie powiedzial ze jak mam ochote to mozemy z kolezankami isc na meski striptiz i jemu to nie przeszkadza ale wiedziac ze on bedzie z kumplami pil piwo w pubie nie zdecydowalam sie. Nie czulam tez takiej potrzeby.
Jezeli natomiast chodzi o Twoja sytuacje autorko to wydaje mi sie ze nie powinnas sie na to godzic jezeli jestes temu przeciwna. Sprobuj jeszcze raz porozmawiac z TZ i wytlumaczyc mu na spokojnie ze najzwyczajniej w swiecie tego nie tolerujesz. Jezeli ja bym powiedziala TZ ze dla mnie striptiz to zdrada i nie chce zeby to robil a on mimo to by poszedl to niewiem czy zostalby moim mezem. Stracilabym do niego zaufanie, a zwiazek bez zaufania nie ma zadnego sensu.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 14:05   #59
Martecza
BAN stały

Cytat:
hej, pytanie kieruję do wszystkich Panien Młodych, które tak jak ja za kilka miesięcy staną na ślubnym kobiercu, ale wiadomo, że przed tym wielkim dniem będzie panieński i kawalerski.... no i wlaśnie o ten kawalerski chodzi. Niedawno mój TŻ był na kawalerskim kumpla i wiem, że zapłacili mu prywatny taniec w klubie go go. Rozmawiałam i nie raz kłóciłam się o to z moim TŻ czy on by odmówił jeśli kumple by mu zapłacili taką "atrakcję" i powiedział, że nie, bo on to trakuje jako tzw "zje*y" i że dla niego to nic nie będzie znaczyć i że gdybym ja miała mieć striptiz sam na sam na panieńskim to absolutnie zły by nie był, bo mi ufa. Ja niestety nie potrafię sobie wyobrazić, że jakaś goła laska wywija cyckami przed twarzą mojego faceta :/ Niby na tych prywatnych tańcach nie wolno dotykać takiej dziewczyny, ale kto tam wie co się dzieje w tym prywatnym pokoju. Czy dla Was byłby to powód do stresu czy olałybyście to i nie przejmowałybyście się tym? Po wielu kłótniach w tym temacie ustąpiłam, tzn powiedziałam, że jeśli będzie taka sytuacja na jego kawalerskim to trudno - przeżyję, ale chcę wiedzieć po tym wieczorze, czy taki taniec był czy nie. Z jednej strony cieszę się, że TŻ powiedział że jeśli takie coś będzie to weźmie udział w tym tańcu, bo gorsze by dla mnie było jeśli dowiedziałabym się po ślubie o takiej sytuacji, a przed ślubem byłabym zapewniana, że "a feeee nigdy w życiu kochanie" itd. Macie też takie obawy przed wieczorem kaawalerskim swoich TŻ?
Dziewczyno, nie daj sobie wmówić tych bzdur, że taniec striptizerki to nie zdrada. Zdrada zaczyna się w głowie. Jeśli miałby czyste intencje, nie stanowiłoby dla niego problemu odmówienie udziału w czymś takim. Ale nagie kobiece ciało go za bardzo przyciąga żeby rezygnować z tego na rzecz bliskiej osoby. Nie łykaj jego wykrętów, co innego ma mówić?
Martecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 15:38   #60
karambaa14
Przyczajenie

póki co odpuszczam, chciałam się wygadać i dowiedzieć czy faktycznie jestem dziwna i mało liberalna czy mam rację i każda dziewczyna miałaby z tym problem. Do ślubu jeszcze kilka miesiecy, do kawalerskiego tak samo, 2-3tygodnie przed kawalerskim powiem i mojemu TŻ i świadkowi (ale jemu mniej dosadnie), że nie życzę sobie sytuacji sam na sam w go-go, a jeśli tego nie szanuje to do widzenia. Niech sobie idą na piwo i popatrzą na sali jak już muszą, ale jeśli się dowiem, że był taniec sam na sam to po weselu.
karambaa14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości