Zrozumieć faceta- jednak trudno :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-06, 09:09   #31
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Dot.: Zrozumieć faceta- jednak trudno :)

Za długo o tym myślisz. Idź pobiegać, z koleżanką na zakupy, poczytaj książkę, wybierz się na piwo, a On w tym czasie napisze :P
Stary 2014-12-06, 11:18   #32
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

Droga Autorko jak sprawa się rozwinęła ? Rozumiem że odezwałaś się raz i nie otrzymałaś odpowiedź ,no i pisałaś po raz drugi i też żadnego odzewu ?Bo jeśli tak to ja już bym faceta olała na całej linii ,widocznie nie zależy ma na znajomość z Tobą ,jestem wstanie zrozumieć obustronne starania się w aby dana relacja rozwinęła się korzystnie,ale za nic w świecie nie dobijałabym się do faceta który olewa moje wiadomość . Poza tym dla mnie zwykłe rozmowy na fb od czasu do czasu ,nie świadczą o jakiś podrywach ze strony mężczyzny ,bardziej wole konkretny (propozycja spotkania albo szczere wyznanie że się komuś spodobałam i chciałaby mnie bliżej poznać ).
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-06, 23:42   #33
Blair_1995
Raczkowanie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;49231568]Droga Autorko jak sprawa się rozwinęła ? Rozumiem że odezwałaś się raz i nie otrzymałaś odpowiedź ,no i pisałaś po raz drugi i też żadnego odzewu ?Bo jeśli tak to ja już bym faceta olała na całej linii ,widocznie nie zależy ma na znajomość z Tobą ,jestem wstanie zrozumieć obustronne starania się w aby dana relacja rozwinęła się korzystnie,ale za nic w świecie nie dobijałabym się do faceta który olewa moje wiadomość . Poza tym dla mnie zwykłe rozmowy na fb od czasu do czasu ,nie świadczą o jakiś podrywach ze strony mężczyzny ,bardziej wole konkretny (propozycja spotkania albo szczere wyznanie że się komuś spodobałam i chciałaby mnie bliżej poznać ).[/QUOTE]
Tak, odezwałam się raz i nie próbowałam kolejny. Zraziłam się po tym jak nie odpisał Chociaż w sumie spróbuję jutro napisać. Jeżeli znowu będzie tak samo ,to sprawa zakończona. Nie dodałam jeszcze w tym wątku, że miało dojść do spotkania ,ale nagle nam się plany zmieniły ( Nie celowo, ale tak się złożyło i nie doszło do spotkania) Rozmawialiśmy, że spotkamy się w następnym tyg ( w tym co mi nie odpisał ). Napisał, że się nie może doczekać , a nagle cisza..

Napiszę jutro jak się mają sprawy Szczerze jestem bliżej ku olaniu tego faceta
Blair_1995 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-07, 01:42   #34
normalnyFacet
Zakorzenienie

Czytajac pierwszy post to nie dziwie sie, ze facet olewa sobie. Tez olalbym dziewczyne, ktora przejawia taka postawe jak autorka.
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-07, 09:01   #35
mesta93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blair_1995 Pokaż wiadomość
Tak, odezwałam się raz i nie próbowałam kolejny. Zraziłam się po tym jak nie odpisał Chociaż w sumie spróbuję jutro napisać. Jeżeli znowu będzie tak samo ,to sprawa zakończona. Nie dodałam jeszcze w tym wątku, że miało dojść do spotkania ,ale nagle nam się plany zmieniły ( Nie celowo, ale tak się złożyło i nie doszło do spotkania) Rozmawialiśmy, że spotkamy się w następnym tyg ( w tym co mi nie odpisał ). Napisał, że się nie może doczekać , a nagle cisza..

Napiszę jutro jak się mają sprawy Szczerze jestem bliżej ku olaniu tego faceta
Jak dla mnie to Ciebie ciężko jest zrozumieć. Dlaczego panuje przekonanie że to facet koniecznie musi odzywać się pierwszy? Jeśli ty byś raz zadzwoniła lub napisała to korona by Ci z głowy nie spadła.
Teraz może facet Ci nie odpisuje bo stwierdził że skoro nigdy nie szukasz pierwsza kontaktu, to nie traktujesz tej znajomości poważnie. Wcale się nie dziwię że dał sobie spokój
A tak na marginesie to zamiast czytać te wszystkie poradniki, kieruj się swoim rozumem. Każdy facet jest inny, jeden potrzebuje dużo miłości i ciepła, a inny woli właśnie zołzy. Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka

Edytowane przez mesta93
Czas edycji: 2014-12-07 o 09:03
mesta93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-07, 14:48   #36
Blair_1995
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mesta93 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to Ciebie ciężko jest zrozumieć. Dlaczego panuje przekonanie że to facet koniecznie musi odzywać się pierwszy? Jeśli ty byś raz zadzwoniła lub napisała to korona by Ci z głowy nie spadła.
Teraz może facet Ci nie odpisuje bo stwierdził że skoro nigdy nie szukasz pierwsza kontaktu, to nie traktujesz tej znajomości poważnie. Wcale się nie dziwię że dał sobie spokój
A tak na marginesie to zamiast czytać te wszystkie poradniki, kieruj się swoim rozumem. Każdy facet jest inny, jeden potrzebuje dużo miłości i ciepła, a inny woli właśnie zołzy. Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka
Nie wiem czemu, ale w mojej głowie ciągle była myśl , że jak napiszę ja znowu za np.3 dni to wyjdę na nachalną . Chyba nie chciałam popełniać tych samych błędów co kiedyś , że za często pisałam do chłopaka Bałam się , że wyjdzie tak samo i chciałam być ostrożna. Niestety sprawy poszły w beznadziejnym kierunku No tak , każdy facet jest inny ,więc nie potrzebnie wszystko porównywałam do przeszłości . Wszystkie poradniki odrzuciłam w kąt
Stary 2014-12-07, 20:04   #37
normalnyFacet
Zakorzenienie

Póki facet jasno nie powie Ci, że przystopować musisz albo no nie wiem, stwierdzi, że za dużo niepotrzebnych rzeczy piszesz to wtedy możesz myśleć "aj nie będę nachalna nie będę pisać".

Jak facetowi zależy to uwierz... NIGDY nie oleje nawet GŁUPIEGO DURNEGO smsa.
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-07, 21:37   #38
Blair_1995
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Póki facet jasno nie powie Ci, że przystopować musisz albo no nie wiem, stwierdzi, że za dużo niepotrzebnych rzeczy piszesz to wtedy możesz myśleć "aj nie będę nachalna nie będę pisać".

Dzięki za odpowiedź ! No nic, człowiek uczy się na błędach... Chyba On szukał kontaktu z mojej strony , a ja mu tego nie dałam ...
Stary 2014-12-08, 00:53   #39
3metrynadniebem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość

Ja ostatnio mam problem z telefonem, bo jak czytam/piszę smsy to mi dzwoni do tej osoby, której smsy czytam/do której piszę Ostatnio rano mnie naszło na przeczytanie smsów z pewnym chłopakiem, no i oczywiście zaczęło mi do niego dzwonić.. Przypał Mam nadzieję, że gość nie stwierdzi, że jestem nachalna
3metrynadniebem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-09, 00:40   #40
sara100
Raczkowanie

Pisałaś, że razem studiujecie - nie widujesz go teraz na uczelni? Ja teraz bym mu już nic pisała (nawet jeśli kusi :P), tylko poczekała na spotkanie face to face
sara100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-10, 23:39   #41
Blair_1995
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sara100 Pokaż wiadomość
Pisałaś, że razem studiujecie - nie widujesz go teraz na uczelni? Ja teraz bym mu już nic pisała (nawet jeśli kusi :P), tylko poczekała na spotkanie face to face
Chodzimy do tej samej uczelni , nie kierunek Teraz wręcz go w ogóle nie widuję.. Ale temat zakończony. Napisałam do niego drugi raz , nie odpisał .. Nie ma co się przejmować
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości