|  2014-12-14, 19:03 | #31 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: w grudniu;THE BODY SHOP,ELF,AVON,LOREAL PROFESSIONEL,DABUR AMLA,ALTERNA,RENEE B

Hej, niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.

__________________ Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg  | 
|     |   | 
|  2014-12-14, 19:53 | #32 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: w grudniu;THE BODY SHOP,ELF,AVON,LOREAL PROFESSIONEL,DABUR AMLA,ALTERNA,RENEE B

Podoba mi się: THE BODY SHOP extra virgin minerals - podkład do twarzy w kolorku 202 natural vanilla- użyty przeze mnie 4x THE BODY SHOP all-in-cheek colour shade -róż do policzków w odcieniu 3 flushed-maźnięty raz pędzlem THE BODY SHOP pomadka do ust w odcieniu 02- raz przetestowana na ręce szampon Alterra pianka do golenia | 
|     |   | 
|  2014-12-15, 14:20 | #33 | 
| Raczkowanie | 

Hej, Mogę oddać któryś z litrowych Joico za ALTERNA CAVIAR ANTI AGING, co Ty na to? --- zapraszam na moją blogową rozdawajkę (do zgarnięcia SK-II i Shiseido): http://sugarninjas.wordpress.com/201...ii-i-shiseido/ | 
|     |   | 
|  2014-12-15, 19:31 | #35 | 
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				Przekupka: 57 pkt  / 100% pozyt. | 

Podoba mi się u Ciebie Amla i puder ELF, chciałabyś wymienić je na Mirage? ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- No trudno, może innym razem uda nam się coś wymienić   | 
|     |   | 
|  2014-12-17, 10:11 | #37 | 
| Rozeznanie | 

hej, pytałaś u mnie o kilka rzeczy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792084 interesuje mnie u Ciebie tylko LOREAL PROFESSIONEL odbudowujący i zabezpieczający krem termiczny do wlosow BARDZO uwrażliwionych - użyty w maleńkiej ilości z 4x za co mogłabyś go oddać?  On jest z serii Absolut Repair Lipidium? Edytowane przez izusek Czas edycji: 2014-12-17 o 10:12 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2014-12-17, 11:50 | #38 | 
| Felicita | 

Witaj, znajdziesz coś za: THE BODY SHOP all-in-cheek colour shade -róż do policzków w odcieniu 3 flushed-maźnięty raz pędzlem ALTERNA CAVIAR ANTI AGING spray natychmiastowy blask i nawilżenie spray pelen witamin z ochroną UV-ze 118 ml zostało 90% RENEE BLANCHE H-ZONE maska odświeżająca kolor 500 ml- użyłam z 4x BEAVER PROFESSIONAL TOTAL7 CARE lecznicza śmietanka do włosów BARDZO zniszczonych - uzyłam 6 x w bardzo małej ilosci BEAVER PROFESSIONAL KERATIN SYSTEM odżywka keratynowa - została jakaś połowa z 450 ml BEAVER PROFESSIONAL odzywka nawilzająca do włosów zniszczonych 768 ml - użylam ja moze z 5x ORGANIX brazilian keratin therapy odżywka z keratyną - mniejsza połowa z 385 ml ORGANIX brazilian keratin therapy serum przeciw łamaniu włosów - jest 70%   | 
|     |   | 
|  2014-12-17, 13:06 | #39 | 
| Wtajemniczenie | 

hej  podoba mi się: THE BODY SHOP pomadka do ust w odcieniu 02- raz przetestowana na ręce AVON little black dress 30 ml - jest 80-90% AVON spotlight edt 50 ml- zostało jej 30-40% 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-12-17, 19:22 | #40 | 
| Raczkowanie | 

coś za: ELF puder do twarzy w czterech odcieniach - raz maźnięty pędzlem niestety dla mnie za jasny

__________________  | 
|     |   | 
|  2014-12-18, 08:49 | #42 | 
| Felicita | 

A konkretnie które? I co byś mogła za nie oddać?

| 
|     |   | 
|  2014-12-23, 17:30 | #45 | 
| Zakorzenienie | 

znajdziesz coś u mnie za  BIOVAX maseczka do włosów blond - użyta z 3x góra AVON little black dress 30 ml - jest 80-90% ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- A ile ml wyjściowo ma maseczka biovax? Myślę, że mogłabym oddać wszystko oprócz White musk edt 30 ml(bo ceny nawet na allegro wahają się od ok 70 zł) Nie mam tylko w co odlać paryżanki, tzn posiadam fiolkę po zara night, oczywiście wypłukana itp-nie wiem czy by Ci odpowiadało. Co Ty na to? Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-23 o 17:39 | 
|     |   | 
|  2014-12-23, 20:25 | #46 | 
| Zakorzenienie | 

OK. to może tak być?: BIOVAX maseczka do włosów blond - użyta z 3x góra AVON little black dress 30 ml - jest 80-90% za -The Body Shop White musk body spray 100 ml- ubytek ok 25 ml -Kanebo szampon do włosów, zostało ok. 30 ml 6. Yyves Saint Laurent Parisienne edp-odlewka do fiolki po zara night ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- A słuchaj, masz moze jakąś fiolkę wolną na perfumy? Bo mam tylko jedną wolną, a inna wizażanka też chce odlewkę i kurcze nie mam w co   | 
|     |   | 
|  2014-12-24, 00:11 | #47 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam    | 
|     |   | 
|  2014-12-28, 19:25 | #51 | 
| Raczkowanie | 

cześć, nic nie znalazłam z listy za olejek arganowy, ale może coś spoza niej? Jakieś herbaty może masz?

__________________ WISH: kosmetyki naturalne, książki w tematyce zdrowia i urody, muzyczne (płyty, książki, małe instrumenty), glinki suche, podkład mineralny, olej jojoba, buteleczka na oliwę z oliwek | 
|     |   | 
|  2014-12-29, 00:00 | #52 | 
| Wtajemniczenie | 

nic poza guerlainem nic mi nie przyda się, więc niestety nic nie widzę    
				__________________ wymiana, ubrania gap, hm, voucher 200 zl wyjatkowy prezent, toofaced itp... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65423726 | 
|     |   | 
|  2014-12-29, 21:50 | #53 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- i to jest trudne pytanie  nowy kosztował ok 130zł minus że ma ubytek ale plus bo to niedostępna juz limitowanka  trudno ocenic  ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- tak jak wypisałam po kolei  chyba że masz inną konfiguracje   
				__________________ | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-12-30, 02:34 | #54 | 
| Raczkowanie | 

Mi wpadło w oko:  AVON little black dress 30 ml - jest 80-90% LOREAL PROFESSIONEL odbudowujący i zabezpieczający krem termiczny do wlosow BARDZO uwrażliwionych - użyty w maleńkiej ilości z 4x THE BODY SHOP pędzel do różu - użyty raz     | 
|     |   | 
|  2015-01-02, 10:19 | #56 | 
| Rozeznanie | 

dziękuję    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

Pozdrawiam
 Pozdrawiam