![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Już nie długo, już za chwilę. Sta☠ry roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.
Ja bym zjadla muffinki
![]() ![]() A nigdy mnie do slodkiego nie ciagnelo... U mnie mlody nakarmiony i spi... A mne odwiedzil mikolaj ![]() Dostalam czarna skorzana torebke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie długo, już za chwilę. Sta☠ry roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
![]() Cytat:
dokladnie to mialam napisac caroli. U mnie jest tak w przychodni ze dzwonie i mowie ze z takim malenstwem musze przyjsc sie skonsultowac i nigdy nie bylo problemu. Lekarka zawsze przychodzi wczesniej przed swoja praca tylko po to zeby takie dzieciaczki nie musialy stykac sie z chorymi doroslymi. Cytat:
![]() Witam sie z rana ![]() My po karmieniu. Pierwsze o 2 teraz kolejne o 6. Wczesniej dluzej mi wytrzymywala w nocy a teraz sie kreci. Ale za to w koncu chodzi normalnie spac tzn o przyzwoitych godzinach wiec rodzice maja chwile tez dla siebie ![]() Dzieki mamusie za wsparcie ![]() A teraz uciekam jeszcze spac bo max o 9 pobudka. Trzeba sie ogarnac i obiad jakis mamie zostawic co by nie siedziala z pustym brzuszkiem ![]() Milej soboty i udanych mikolajek ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
witam sie i ja
![]() ![]() oczywiscie z laktatorem w reku bo tylko wtedy mam czas by was czytac ![]() no i jak mikołaj ??? był juz ?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Dot.: Już nie długo, już za chwilę. Stary roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.2
Melduje sie w nowym wątku i lecę nadrobić stary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Witam się także ja w nowym wątku
![]() ![]() ![]() Magda, dobra robota jak zwykle ![]() ![]() ![]() ![]() Niestabilna, te twoje smakołyki to je się oczami ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny, zadzwonie jeszcze raz do medicoveru. Ogolnie to wizyte moje miec teraz, zaraz... Ale chce do konkretnego lekarza. A z tym kaszlem to nie wiem czy to nie splywajacy katar... Eh... Chyba, ze te inhalacje rozrzedzily katar i dlatego tak furkoczy jej w nosku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Dot.: Już nie długo, już za chwilę. Stary roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.2
No...nadrobilam
![]() Paulina - baaardzo mocno zastanawiam sie nad włosami takimi jak ostatnio zrobiła sobie Chylińska albo jak ma Dorota Gardias ![]() ![]() Madziu - ostatnio myślałam wlasnie jak to super, ze chce Ci sie tworzyć dla nas te piękne wątki ![]() ![]() Carola - u nas pełno śliny od pchania rączek do buzi ![]() U mnie Mikołaja nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po niedzieli jak zrobię pochwalę się efektem jeśli chcecie;-) my w drodze do rodziców. ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z facetami to juz tak jest... zostawisz ich na chwile to zaraz slyszysz co tak długo Cie nie było. Ale to ze siedzisz caly dzien to juz bie widzą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do opieki to,lanie dla Tża Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Moj tz tez to samo i musialam pokazywac ze dziecko tez chce do taty nie tylko do mamy Ale moj tz mowil cos w stylu ze to ja jestem dla malenstsa najwazniejsza i ze to mnie chce czuc i byc blisko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez sie staram jak tylko moge ale mój tz jest nie do wytrzymania ![]() ![]() ![]() Cytat:
Obrazek w 100% trafiony ![]() Tz jak nie mógł ogarnąć małej to stwierdził, ze ja ja tak wychowałam!!!! Ze ona wymusza jak zaplacze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo jak kuba Bogu tak Bóg Kubie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja małemu na kaszel dostałam homeopatyczny syrop-drosetux,chyba więcej nie mógł brać a miał 2 miesiące i zdziwiłam się,że może ale na ulotce było napisane dawkowanie dla takich maluchów. Wydaje mi się,że pomógł,bo z dnia na dzień było co raz lepiej a wcześniej to charczał jak stary dziad... Cytat:
![]() ![]() Tataa przyjedzie po 15 ![]() ![]() ![]() ![]() No i dziś w końcu dostałam się do fryzjera ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Jest mi zawsze przykro jak czytam jakie macie problemy z tż. Moj anioł nie jest tez ma swoje wady. Maruda z niego czasamo straszna. Ale ja podchodzę do niego zawsze z żartem i zmienia nastawienie chyba mu wtedy wtyczka łapie. Ale pomaga mi, teraz jest chory i czeka go operacja
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
witamy sie i my na nowym watku.
A tutaj prezencik dla cioc wizazowych...
![]() |
#47 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chętnie zobaczę ![]() ![]() Cytat:
Moze chce zostać wystrzelony w kosmos z mamą? Myślę, że taki obóz dla naszych tż naprawdę by się przydał.gdzie nauczyliby się jak żyć. Bo chyba nie potrafią, barany jedne. Cytat:
Będzie się działo, i znowu nocy będzie mało ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Kochane ![]() My do 11.30 pogarowalysmy. Dziś na obiad Pomidorowa z ryżem i zapiekanka makaronowa. A później piekę ciasto z gruszkami. ![]() Y nas mikołaja nie było. Podobno jeszcze. A ja dla męża nic nie mam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam się na nowym wątku
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i przy katarze tez kaszelek byl Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do Tzta ech... co ja ci moge napisac?moj sobie swietnie radzi z małym ale... ja i tak jak wychodze to na chwile wiec nie zdązy sie chlop zmęczyć ![]() co do prezentow to mi Tz daje kase i mowi kup sobie co chcesz,albo chodź pojedziemy to ci kupie ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwaga ![]() ![]() ![]() ![]() takze mam super ciepłe butki od Tzta ![]() ![]() a ze są Mikołajki to zapomnialam ![]() Plecy mnie tak bolą że nie wiem co mam zrobic ![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oo to się dzisiaj narobisz w kuchni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-12-06 o 12:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
My też się witamy w nowym wątku
Etusia śliczna Mikołajka ![]() Mi tz na Mikołaja kupił paletę cieni i kredek do oczu. Niby fajnie tylko ze ja się nie maluje bo nie umiem a on już od dwóch lat chciał mi to kupić a ja zawsze mówiłam ze nie bo i tak będzie to leżało. Ale teraz się uparł i kupił ![]() ![]() Niestabilna ![]() .
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
dziekujemy slicznie
![]() u nas prezenty ja zrobilam dla tz i dla moich rodziców a tz oczywiscie dla mnie nic nie mial ale coz... ja lubie komus cos dac a on nic nie pomysli ach te chlopy ![]() a co by bylo ciekawie to wczoraj dostalam okres ![]()
![]() |
#53 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Współczuje operacji... no każdy ma jakies tam swoje wady ale u nas to juz jest męczące i mnie to zaczyna dusić ![]() ![]() Cytat:
Słodka Mikołajka ![]() Cytat:
Padlam z tego wystrzelenia w kosmos ![]() ![]() U nas dzisiaj stworzyłam gulaszowa ![]() Cytat:
Gdyby mój mi kupił buty to bym nie dała w nich rady bo by były pewnie na wysokiej, cienkiej szpilce ![]() A z plecami mam to samo pod prawa łopatka ![]() Cytat:
No o ile dobrze przeszłam ciąże i nie mam traumy po porodzie to tez sie panicznie boje ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
To witam się i ja
![]() ![]() Niestabilna ![]() U mnie był mikołaj ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety body dla taty już obkupkane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Już nie długo, już za chwilę. Sta☠ry roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.2
W nowym wątku-Witamy sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Niestabilna brawo za nowy wątek ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Dobra- skoro Mieszko od cyca nie chce odejść to na szybko
![]() Niestabilna- mam nadzieje ze operacja nie jest poważna i szybkiego powrotu do zdrowka dla tz. A i wanna zdecydowanie Ci sie należy ![]() Etusiaaa córeczka prześliczna ![]() ![]() Aisa jestes Pikna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas jak co roku Mikołaj ominął mamę ![]() ![]() ![]() Ale córka to mnie rozłożyła dziś ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A moja córa zrobiła taką kupostrofę, że kupka była aż we włosach ![]() ![]() Edytowane przez agnes 20 Czas edycji: 2014-12-06 o 15:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pod choinkę planuje małej kupić i się zastanawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim
![]() u nas Mikolajek nie obchodzimy. Prezenty dajemy pod choinkę. Ogólnie to przechodzimy teraz chyba skok 12 tygodnia. Mały jest meeega marudny, nie potrafi w dzien sam zasypiac tylko musi byc bujany i ciagle chce mu sie spac. Dzis duzo placze. Juz czasami nie mam sily.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.