![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: chciałam jasny brąz z palette mam czarny:/
Witam
![]() Właśnie kupiłam farbę z Palette (jasny brąz) ale boję się jej użyć... Ostatnim razem kiedy użyłam farby z tej firmy, kolor wyszedł mi prawie czarny... Codziennie myłam włosy, żeby jak najszybciej się tego pozbyć... I teraz przyszło mi do głowy żeby może ją krócej trzymać na włosach?? Myślicie, ze to dobry pomysł?? Dodam tylko, ze ja już mam kolor jasny brąz, tylko pod słońce podchodzi pod rudy. Chcę go przyciemnić jedynie może o 1 lub 2 tony... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
ja tez mialam taki problem ;/ale wypłukał mi sie kolorek teraz i jest git
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
A ja uważam, że farby Palette nie sa takie złe. Na własnym przykładzie- jakiś czas temu chciałam troszkę przyciemnić włosy i moja mama kupiła mi farbę Palette (jeśli dobrze pamiętam to średni brąz). Nie byłam do tego przekonana, słyszałam tyle złych opinii o tych farbach ale zaryzykowałam i nie żałuję! Brąz wyszedł mi śliczny, bardzo zbliżony do tego, który był na opakowaniu. Drugi przykład z mojego życia wzięty: ostatnio przeszłam dwie dekoloryzacje i włosy miałam okropnie rude (przechodziłam z czarnych, farbowanych na czarno). Próbowałam farb z Loreala w odcieniach jasnych brazów ale nie przyniosły efektów, zawiodlam się na nich. Zawiodłam się także na farbie „Karmlowa czekolad” z Wellaton, która wyszła ewidentnie ruda, okropność! Zrezygnowana kupiłam farbę Palette "jasny brąz" i znów mile zaskoczenie! Brąz śliczny, nie czarny- jak to pisza niektóre dziewczyny. Mam jasny, delikatny brąz. Włosy po Palette może i niszczą się bardziej niz po innych farbach, więc trzeba zainwestować w dobrą odzywkę i trzymać ja po umyciu głowy przez dłuższy czas, po paru miesiącach będzie ok. Ja polecam palette, mam na myśli brązy- bo ta gama mile mnie zaskoczyła. Dziwią mnie komenrtarze "nie uzywaj palette jesli chcesz miec wlosy". Jesli ktos ma slabe wlosy niech nie mysli wogole o farbowaniu jakąkolwiek farbą... Próbowałam Syoss, Loreal, Granier. Z Palette wychodzi najczęściej kolor taki, jak na opakowaniu, ewentualnie Granier- po Palette . Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
farbowałam włosy ciemnym brązem i wyszedł mi okropny czarny ale bardzo szybko się zmył chodź po kilku myciach wyglądał o wiele lepiej niż na początku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio się mega zdziwiłam gdy pofarbowałam odrosty czernią z palette (trwałą farbą) i po tygodniu mi się wypłukała do naturalnego koloru (jasny brąz) co nigdy przez 3 lata jak farbuję włosy nie zdarzyło mi się z żadną farbą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.