![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49367144]Zamacham znad rozcietej reki
![]() ![]() ![]() A ómisz zakładać, czy to premiera będzie? ![]() Ja nie lubię Carry, kolorystyka kompletnie nie moja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#33 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
grozi wypollizowaniem
|
Wogle galeriowal ktos ostatnio? Redzia? Niedlugo jakies wypze powinny hyc, gdzie warto uderzyc?
Codo marek to ja jakos wyjatkowo nie mam szczescia do kappahl, wszy sko mi tam wyglada jak do,pasania gesi lub dla 50+ ![]() ![]() W zarze natomiast nic na mnie nie pasuje i nie jest to kwestia rozmiaru...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-12-16 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się rzeczy w Mohito - monochromy etc, lubię. No ale ja już po sklepach nie chodzę ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-16 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No wisz, ja mam Njujorkery i Orseje, tak średnio po 80 zł pewnie
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49367144]Zamacham znad rozcietej reki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |||||
Zakorzenienie
|
ale moze się kiedyś nauczy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Zgodnie ze snobistycznym wątkiem ostatnio przeglądam tylko strony typu shwrm, pakamera - bo basicowe ciuchy mam więc mogę zaszaleć z formą - ale tam dołują mnie ceny i w rezultacie nie kupuję nic. I w ogóle ostatnio mam podejście "walić ciuchy, i tak nikt nie doceni tylko zobaczy kupkę czarnych szmat, lepiej inwestować w książki" ![]() 2. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja onegdaj pierwsza, ostatnia i jedyna wizyta w Carry, przed laty, wyglądała (jak przez okno, hoho ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
no to jeszcze raz dziękuję
![]() właśnie doczytałam w starym barze, powodzenia z tą nową pracą ![]() ustały, ufff ad wsysania, to tak, ciągle coś się dzieje, no i BB sezon trzeci w połowie ![]() a tak fogle to P. mi dziś uświadomił, że z tydzień święta ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49367144]Zamacham znad rozcietej reki ![]() ![]() współczuję rozcięcia i przybijam pionę (czy tam żółwika ![]() ![]() przeczytałam uciekaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie wkurzają niemożebnie święta w tym kraju - tzn nie same święta, bo wiadomo, jak się jest zarobionym po kokardkę, to takie 2 dni wolnego to wypas. Chodzi mi o to, że u nas tygodnie przed i po, to martwy sezon - nic nie da się załatwić. Dentysta - Pani przyjdzie po nowym roku, wszelkie inne usługi niezakupowe - urlop, nie mamy terminów. ![]() ![]() Padam na wszystko, ale nie chce mi się spać. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-16 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
aaaaa i nius koci, jeden z dziecioków tych od koty "z krzywą główką" ma dom, tzn. dom czeka cierpliwie, bo kotek się oswaja trochę powoli
![]()
![]() |
#45 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ozdób wąt fotą, będzie bardziej w temacie
![]() ![]() No i jeśli chodzi o LV ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tych tel. to mam nadzieję, że to jakaś pomyłka była ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() a z tym LV to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam chec na cos fajnego ale wciaz stwirdzam zem za stara...np bluze w obraz albo witraz bym secwalnela ![]() Sweter bym chciala taki dlugi i pofalowany, ale nie taki waterfal,jak teraz szedze som, bo glupio w tym wygladam...jakby mnie cos do ziemi ciagnelo....bardziej takimala nietoperz co jak sie zlozy rece to sie faluje i z tylu tal Ki polokragly a z przodu niedomkniety... ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- I nosi mnie coby se prawic jakies fajne okulary, macie jakies ajdijas?
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-12-16 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||||
BAN stały
|
Eeee, każdy i tak by pomyślał, że se u Chintyka kupiłaś, teraz LV więcej, niż reklamówek z Biedry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pamiętam, kiedy kupowałem coś stacjonarnie, zdziczałem jak jaki człowiek z głębi tajgi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
też mnie to dziwi
![]() Cytat:
![]() ![]() Znad kawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Macham znad nikogo i niczego. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Polly, widuję takie swetry właściwie wszędzie: Allegro, H&M, shwrm. Tylko nie poświęcałam im uwagi bo to kompletnie nie mój fason. Pisałyście coś o Montanie, to ten Montana od Graphite? Chcę przetestować, gdzie go można dorwać? Betty, nie wiem czy mi doradzisz skoro traktujesz kwasy jako wstęp do peelingu ale może - otóż minęło już chyba ze 2 i pół tyg i nadal mam po kwasie wysyp i zero upiększających/rozjaśniających efektów, właściwie jest tylko gorzej bo więcej śladów po syfach. Robić mocniejsze stężenie (10%) czy lepiej sobie darować bo najwyraźniej mi nie służy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam torbę od chińczyków za 3 dychy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||||
Zakorzenienie
|
O truskawkowy bar
![]() Cytat:
![]() Cytat:
He? ![]() ![]() ![]() ![]() Znad bałaganu i mega hałasu - idealne warunki do relaksu ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jakie macie ciekawe lub nieciekawe rolety w oknach? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
tiaaaa, zaczeły się u mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() snad padniętego dida. urzędował całą noc a teraz książę pan odsypia ![]() i snad zapowiedzianych na cały łikend gości. nie lubieu gości. tych gości ![]() i jeszcze muszę z tego tytułu przy garach pańszczyznę odrobić ![]()
#55 | |
Zakorzenienie
|
A ja tam nigdy nic fajnego dla się nie widzę ( rzadko bywam w związku z tym). Chyba jestem za młoda na ten sklep ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Może drewnanio kamienne
![]() https://www.google.pl/search?q=opraw...w=1366&bih=660 Cytat:
Jednak wciaż są miejsca, gdzie ludzi stać na urlopy i 3 tyg święta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-17 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() Ciebie dziwi, a ja jestem przerażona i zdezorientowana ![]() Cytat:
![]() ja P. też mówiłam, że jak jego Zofia jeszcze raz zadzwoni to za....ę nieee ja się głównie na wypszach ubieram, więc nie było drogo, ale biorąc pod wzgląd jakość i tak zdecydowanie zbyt drogo ![]() dobry baru ![]() śniła mi się Ewusia z mężem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||||
BAN stały
|
Znad porcelany śniadaniowej i dwóch rozpoczętych ksionrzek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie się śniła jakaś błogosławiona, śpiewająca na żywo do mikrofonu na jakiejś gali ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja miałam rąbnięty sen ostatnio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najlepiej odpuscic sobie kwaszenie w ciazy... Znad wynikow badan z ktorych niewiele wynika. Tzn. wszystko prawidlowo, oprocz przekroczonych erytrocytow w moczu...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.