|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet prosi o pomoc- do kobiet
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahaha, gdyby nie fakt że to inny przedział wiekowy i zapewne w Polsce, to myślałabym że napisał tu facet, który podoba mi się od 3 lat ale nic z tego nie wychodzi .Ten opis to opis mnie w momencie zauroczenia, więc pozwól, że się wypowiem z mojego punktu widzenia; ta dziewczyna albo jest jakaś fatalna, albo od pewnego czasu jest strasznie w Tobie zadurzona. Ale boi się podejść i wprost to powiedzieć, więc pozwala sobie na troszeczkę więcej niż koleżanki wokół was (fakt że jest odrobinę starsza pewnie ją delikatnie bardziej ośmiela) i liczy że to zauważysz. Oraz oczywiście przejmiesz inicjatywę .
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bosze, wolałabym się do końca życia masturbować, niż z tak postępującymi burakami się zadawać. Mnie to zawsze alarmuje, jak facet nie pyta mnie o zdanie, tylko próbuje narzucać czas, miejsce, rodzaj spotkania, tematykę filmu itd. Widać, że albo próbuje nieudolnie zgrywać samca alfa, albo faktycznie ma jakieś despotyczne zapędy ![]() Może te rady sprawdziłyby się jakoś w poszukiwaniach małolaty do wyra, ale na pewno nie na dorosłej, dojrzałej do związku kobiecie. Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2014-12-26 o 18:57 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dobrze jest wiedzieć jak to jest z punktu widzenia kobiety, to bardzo ułatwia sprawę.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiście jestem obecnie niczym ślepy słoń w sklepie z porcelaną bo nie znam ani jej ani Ciebie, lecz tak na pierwszy rzut oka najlepiej by było jakbyś ją gdzieś po pracy zaprosił do knajpy/ na herbatkę/drinka. JEŻELI to ten sam typ co ja, to może być lekko uszczypliwa/zaczepna po Twojej propozycji, ale nie powie nie
. To z jej strony właśnie takie nieufne wybadanie terenu. A jak pójdzie, to będzie cudowną kobietą Twojego życia, tyle że ja mogę sobie tak tutaj pisać, a ona może być zupełnie inna niż ja to odczytuje . Najlepiej ją delikatnie i sympatycznie gdzieś wyciągnąć ![]() Tak na chłopski rozum - zbytnio nie kombinuj. Jeśli nic do Ciebie nie ma, spędzicie miło wieczór i się pożegnacie. Jeśli jej się podobasz, to znaczy że spodobałeś się jej już jakiś czas temu takim, jakim jesteś na co dzień. Sobą .
Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2014-12-27 o 01:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

ale chciała byś by twój facet umiał się z tobą obchodzić, umiał prowadzić (dżentelmen, nie zwraca na to wgl uwagi) i był męski