|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana Noworoczna Styczeń z Lady.D. - Lveb,Dior,Mugler,Chloe ..
No to ja odpadam. Pozdrawiam
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
pytałaś u mnie o Diora chętnie oddam za Aniołka
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
tyle jest diora: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1417441252 a torby faktycznie nie oddam za trampki
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
z wątku to raczej nic nie wybiorę - mimo wieku
jestem fanką miss dior, lveb itp.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę że szukasz balsamów do cery suchej, mam kilka pod ladą typu Lipikar Baume czy Avene Xeracalm
Jesteś zainteresowana?---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- To dokładnie napiszę Ci w poniedziałek wieczorem bo jestem poza domem ale z tego co pamiętam to na pewno mam 400 ml Lipikar Baume AP+ i z Avene Xeracalm oliwkę 400 ml i krem 200 ml, choć myślę że więcej tego nachomikowałam ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Podoba mi się całkiem sporo piszę z telefonu i nie wyświetlają mi się zdjęcia więc nie widzę ubytku we flaszkach a nie chcę Cię urazić. Wypiszę więc wszystko co mi się podoba:Michael Kors edp; Guerlain Shalimar a z odlewek LPRN, LVEB i Miss Dior Cherie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

dziekuję ,pozdrawiam
jestem fanką miss dior, lveb itp.
piszę z telefonu i nie wyświetlają mi się zdjęcia więc nie widzę ubytku we flaszkach a nie chcę Cię urazić. Wypiszę więc wszystko co mi się podoba: