|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Slumberhouse, Sova ekstrakt 19,66 zł/ml
Raniutko małe sówki pofrunęły do swoich nowych domów
![]() Za wyjątkiem jednej, która płacze u mnie bo też już chce pofrunąć i liczy, że jej Pan nie da jej długo czekać ![]() ![]() Podzieliłam się z Wami gratisami, które otrzymałam przy zakupie, więc miejcie na to baczenie rozpakowując przesyłki ![]() sad_bird - to Twoja pierwsza rozbiórka, więc informuję, że po otrzymaniu przesyłki proszę o wpis w wątku o tym fakcie oraz poinformowanie czy wszystko z odlewką ok. Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2015-01-12 o 09:23 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnia wpłata już jest na moim koncie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Aniu
Sówka przyfrunęła do mnie dziś przed południem i pozwoliła się sobą zwariować otulając mnie swoim slumberhousowym baśniowym szalem Dziękuje też za milutki bonusik
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnia odlewka do 740 wysłana
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz tu do nas zaglądał częściej Bardzo dziękuję |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, wielkie podziękowania! Jaki ciekawy zapach i jaka trafna nazwa perfum!
![]() Toż to jest sowa, która mieszka w sosnowym lesie od stu lat i zna Żwirka i Muchomorka, z którymi wspólnie uprawiają poletko grzybków. Zapowiada się pięknie pachnący weekend, czego Wszystkim życzę i dziękuję za gratisik! |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jest i u mnie
Ja czuję, oprócz tego, co w nutach podaje producent, jeszcze tytoń, konopie indyjskie, piołun, nieśmiertelnik i kakao. Może uda mi się (z pewnym trudem) oprzeć chęci posiadania flakonu ![]() Aniu, dziękuję Ci bardzo
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2015-01-16 o 19:32 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Mam
dzięki duże ![]() Ale to esencjonalne :p zrobiło mi zieloną plamę na ręce wyobrażam sobie tak kilka psików na białej koszuli a potem ojj plamy i koszula do prania razem z Sovą )))Powinni dodawać jakieś szmaragdowe ciuchy do wyboru :p.. Niezły zapach porównując zapachy tej klasy do syntetyków ma sie wrażenie że można z nimi kanapkę zjeść takie są naturalne i "prawdziwe"...![]() ...troszkę ma nutke podobną do tych słodkich leśnych iglastych szpilek Fille En Aiguilles Serge Lutens'a...
Edytowane przez 740 Czas edycji: 2015-01-16 o 23:26 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
W swoim poprzednim poście powinnam była napisać "oprócz tego, co deklaruje fragrantica", bo dostrzegłam, zaglądając do Lului, że niczego nowego nie odkryłam, namierzając nieśmiertelnik, kakao i tytoń
Uprzejmie donoszę, że trwałość toto ma śmiertelną- noszę od rana dosłownie dwa psiki i zapach trzyma się jak przyspawany No i znowu przez Twoją rozbiórkę będę musiała kupować jakiś flakon
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszko, bardzo dziękuję za udział w rozbiórce Cytat:
Ja noszę się na czarno, więc nie ma problemu, ale faktycznie białe tkaniny zapewne może poplamić.Cieszę się, że zapach przypadł Ci do gustu oraz, że byłeś tu razem z nami - wielkie dzięki Cytat:
Niestety domownicy nie podzielają mojego zdania - dziś był pierwszy test globalny, dwa "półpsiki" bo wiedziałam, że jest moc i ...... komentarze był niewybredne, a nawet powiedziałabym druzgocące jak kupisz flaszkę to nie będę miała wyrzutów sumienia ![]() Joasiu, bardzo dziękuję za udział w rozbiórce Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2015-01-17 o 20:04 |
|||
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
I moja sowa dotarła i doczekała się psika. Dobrze slumberhousy zapamiętałam:p mają taką moc, że ćwierćbpsiku to już testy globalne
nie tylko sova plamk, przy or trzeba uważaç.A co do zapachu. Nie bedę go na czynniki pierwsze rozkładać, bo nie umiem. Alale dla mnie to spacer z psami, ciemnym lasem, graniczacym z wypalonymi lakami, deszcz i srodek upalnego lata. Jest gorąco, wilgotno, dla mnie jest mech i błoto. Ale ten tho... Ja sie nie znam :p |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klaudia, bardzo dziękuję za Twój udział w rozbiórce Odlewki odebrane. Miło, że podzieliliście się swoimi odczuciami co zapachu. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za wspólne zakupy. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

i liczy, że jej Pan nie da jej długo czekać