![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Slumberhouse, Sova ekstrakt 19,66 zł/ml
Raniutko małe sówki pofrunęły do swoich nowych domów
![]() Za wyjątkiem jednej, która płacze u mnie bo też już chce pofrunąć ![]() ![]() ![]() Podzieliłam się z Wami gratisami, które otrzymałam przy zakupie, więc miejcie na to baczenie rozpakowując przesyłki ![]() sad_bird - to Twoja pierwsza rozbiórka, więc informuję, że po otrzymaniu przesyłki proszę o wpis w wątku o tym fakcie oraz poinformowanie czy wszystko z odlewką ok. Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2015-01-12 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia wpłata już jest na moim koncie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Aniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Ostatnia odlewka do 740 wysłana
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Aniu, wielkie podziękowania! Jaki ciekawy zapach i jaka trafna nazwa perfum!
![]() Toż to jest sowa, która mieszka w sosnowym lesie od stu lat i zna Żwirka i Muchomorka, z którymi wspólnie uprawiają poletko grzybków. ![]() Zapowiada się pięknie pachnący weekend, czego Wszystkim życzę i dziękuję za gratisik! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Jest i u mnie
![]() ![]() Ja czuję, oprócz tego, co w nutach podaje producent, jeszcze tytoń, konopie indyjskie, piołun, nieśmiertelnik i kakao. Może uda mi się (z pewnym trudem) oprzeć chęci posiadania flakonu ![]() Aniu, dziękuję Ci bardzo ![]()
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2015-01-16 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Mam
![]() ![]() Ale to esencjonalne :p zrobiło mi zieloną plamę na ręce ![]() ![]() Powinni dodawać jakieś szmaragdowe ciuchy do wyboru :p.. Niezły zapach ![]() ![]() ...troszkę ma nutke podobną do tych słodkich leśnych iglastych szpilek Fille En Aiguilles Serge Lutens'a... ![]() Edytowane przez 740 Czas edycji: 2015-01-16 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
W swoim poprzednim poście powinnam była napisać "oprócz tego, co deklaruje fragrantica", bo dostrzegłam, zaglądając do Lului, że niczego nowego nie odkryłam, namierzając nieśmiertelnik, kakao i tytoń
![]() Uprzejmie donoszę, że trwałość toto ma śmiertelną- noszę od rana dosłownie dwa psiki i zapach trzyma się jak przyspawany ![]() No i znowu przez Twoją rozbiórkę będę musiała kupować jakiś flakon ![]()
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszko, bardzo dziękuję za udział w rozbiórce ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że zapach przypadł Ci do gustu oraz, że byłeś tu razem z nami - wielkie dzięki ![]() Cytat:
![]() Niestety domownicy nie podzielają mojego zdania - dziś był pierwszy test globalny, dwa "półpsiki" bo wiedziałam, że jest moc i ...... komentarze był niewybredne, a nawet powiedziałabym druzgocące ![]() ![]() ![]() Joasiu, bardzo dziękuję za udział w rozbiórce ![]() Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2015-01-17 o 19:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
I moja sowa dotarła i doczekała się psika. Dobrze slumberhousy zapamiętałam:p mają taką moc, że ćwierćbpsiku to już testy globalne
![]() A co do zapachu. Nie bedę go na czynniki pierwsze rozkładać, bo nie umiem. Alale dla mnie to spacer z psami, ciemnym lasem, graniczacym z wypalonymi lakami, deszcz i srodek upalnego lata. Jest gorąco, wilgotno, dla mnie jest mech i błoto. Ale ten tho... Ja sie nie znam :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klaudia, bardzo dziękuję za Twój udział w rozbiórce ![]() Odlewki odebrane. Miło, że podzieliliście się swoimi odczuciami co zapachu. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za wspólne zakupy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.