|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Melduję się!
Wróciliśmy o północy z kina, polecam "Exodus", super film, koniecznie w 3D ![]() A jutro na Hobbita
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też byśmy sobie z Tż poszli na jakiś film ale kompletnie nic nie ma :/ a hibbita to Tż już widział
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku
My z coreczka juz nie spimy i jemy sobie grzanki srodziemnomorskie z zoltym serem mniam ![]() Widze, ze ostro jedziecie z wyprawka! Ja napisalam do dziewczyny, ktora szyje na zamowienie komplety minky, mozna sobie wybrac kolory i wzory, zapytalam o cene i jak myslicie: Komplet posciel+ochraniacz na szczebelki na cale lozeczko+rozek w przedziale cenowym 250-300 zl to dobra cena?
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalił mnie ten obrazek
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Malduję się w nowym wątku
nie spałam cała noc bo mnie tak kaszel meczy i czułąm ze młoda nie śpi ze mna bidulką pewnie szarpie cały czas... Rano maż mnie zwlókł z łóżka i pojechaliśmy do lekarza i mi antybiotyk przepisała duomox 2x1 i jakiś wziew na rozrzedzenie tego czym kaszle ![]() podobno jest bezpieczny.... co najlepsze nie spałam nic praktycznie może łaczne by sie z 3 godziny uzbierały i spać mi sie nie chche tylko zmeczina jestem kaszleniem
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
z moim biustem w życiu nie kupię stanika bez mierzenia
dla siebie nic nie wypatrzyłam, dla dzieciaczków były jakieś przeceny ![]() ale bardziej inetresowałam się przecenami blenderów, robotów kuchennych itp ![]() Cytat:
a jak TŻ się chwali i opowiada wszystkim jak jego córa kopie ![]() Cytat:
![]() ja ok 150zł za pościel + ochraniacz dam i też nie jest z tych najtańszych ![]() ale mam lenia ale dziś to chyba na obiad tylko warzywa na patelnie będą + zupa pomidorowa, którą wczoraj zrobiłam
|
||
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Hej. witam w nowym watku.
![]() na ostatniej wizycie gin nie dala mi skierowania na glukoze. zrobie prywatnie ale wkurzyla mnie tym bo nic nie wspominala wizyta byla szybka. jakby na odwal. na nast ide do innej bo mojej nie bedzie i jak bedzie spoko to zostaje u niej. sprawdzaja u was tetno dzidzi na wizycie? bo u mnie nie. pyta tylko czy czuje ruchy. jakos tak olewczo traktuja albo ja przewrazliwiona jestem. tak samo z wynikami. slabe mam ale o witaminach nic nie mowila. sama zaxzelam brac. a na skurcze.lydek kazala brac nospe (?) chyba.miala zacmienie przedswiateczne. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też brałam duomox 2x1 przez 5 dni i mi od razu pomogło a wcześniej się męczyłam z prenalenem i tymi innymi g...dającymi sposobami ![]() będzie dobrze ![]() Cytat:
z tego co patrzyłam to sam ochraniacz na łózeczko (całe) to koszt ok 100 zł;/ ja nie mam pomyslu na obiad jeszcze, dopiero o śniadaniu myślę jestem w szoku, że już o 2 h nie śpię, wczoraj wstałam o 10
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hej. witam w nowym watku.
![]() na ostatniej wizycie gin nie dala mi skierowania na glukoze. zrobie prywatnie ale wkurzyla mnie tym bo nic nie wspominala wizyta byla szybka. jakby na odwal. na nast ide do innej bo mojej nie bedzie i jak bedzie spoko to zostaje u niej. sprawdzaja u was tetno dzidzi na wizycie? bo u mnie nie. pyta tylko czy czuje ruchy. jakos tak olewczo traktuja albo ja przewrazliwiona jestem. tak samo z wynikami. slabe mam ale o witaminach nic nie mowila. sama zaxzelam brac. a na skurcze.lydek kazala brac nospe (?) chyba.miala zacmienie przedswiateczne. z wypraqki to ja juz nie wiem co kupowac. zostaly mi apteczne rzeczy i wozek. ten miesiac odpada bo slaba wyplata a samochod znowu musze oddac do mechanika. bo stuka. j si z nim wykoncze. buziaki. napsze pozniej co mam z ubranek to moze poradzicie co dokupic bo juz zglupialam. mam duzo na 56. troche.mniej na 62. jeszcze nowy rok zaczal sie kijowo bo z tz poklocona tak barzdziej powaznie. az nie mam ochoty na niego patrzec. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po syropie z cebuli
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Mialam paskudna noc brzuch pobolewal jak by mi co tam weszlo miedzy mala a skore i przeszkadzalo. Po 24 wzielam procha i odpuscilo ale nad ranem juz z powrotem czulam. Leze i nie wstaje poki co tylko do wc i chlopakom jak cos trzeba.MAJKA balneum drozsze ale to mi najbardziej pomagalo przy chlopakach a u nas azs wiec kupuje to, przezorny ubezpieczony. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- MADELINEM u mnie po 20tyg na kazdej wizycie tetno srawdza polozna, badania tez co miesiac daje lekarz sam i witaminy
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i może na to się zdecyduje ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- a tak swoją drogą - gdzie masz ofertę na ochraniacz na całe łózeczko w takiej cenie? bo to tanio
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-03 o 08:21 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
to cos lipna ta przychodnia. z Milena wlasnie mialam wszystko sprawdzane. tzn chodzi mi o tetno. a teraz tylko moja waga badanie na fotelu i macanie brzucha. jak o nic nie zapytam to nie powie.
szkoda ze u nas nie ma gina. bylo lepiej. kocyki z minki mega mi sie podobaja. jak bede miala wiekszy przyplyw kasy to.uszyje komplet do wozka. mnie ostatnio bolalo w boku. jakby przy kosci. ale przeszlo. chyba zle spalam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis nie spie od 6 i zaraz zwariuje. Spie u Tzeta jego matka od 6 rano ma wlaczony telewizor i radio i spalila juz 10 fajek (przeciez z kuchni nie czuc) ja rozumiem, ze to jej dom ale no kurde... ;/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biore na pewno kocyk minky ale nad poducha do kompletu do wozka sie zastanawiam jeszcze
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- PAVLINECKA taa skad ja to znam ze z kuchni nie czuc! Mam to samo u swojej mamy. Wspolczuje
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Życie Madziu, życie ![]() Widziałam go wczoraj i też mnie rozbawił gossip - zdrówka! Ja już po śniadanku, teraz kawa z eklerkiem i babeczką serowo-owocową ![]() Późniejbiorę się za pomidorową i pranie trzeba wywiesić. Za oknem wiatr, błoto - paskudnie
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w IX części
Przeraża mnie że to już tak blisko porodów- czuje ze jakiś miesiąc przed już zestresowana będę ![]() Ja jeszcze bez śniadania i niewiem co zjeść jakoś niemam żadnych zachcianek - mogłabym nic nie jeść, ale córeczka potrzebuje ![]() Na obiad mam zupę, ale na drugie brak pomysłu. Koło południa jadę do mamy i będziemy piwnicę penetrować tzn będę wybierała rzeczy które mi pasują po coreczce brata - podekscytowana jestem he mam nadzieje że będą tam jakieś cacuszka ![]() A co do minky to ja nie kupuję całych kompletów - za dużo by było moim zdaniem w tym samym wzorze - na pewno jakiś kocyk poduszka
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-01-03 o 09:24 |
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
reżyser Gladiatora nakręcił, podobny styl. http://www.filmweb.pl/film/Exodus%3A...ie-2014-659455 Wstałam, jem kanapeczki i jedziemy
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Nacytowalam sie i sie psuje;/
Wkurza mnie wizaz od nowego roku!:/ Madzix moim zdaniem bardzo duzo od Ciebie chca za ten zestaw.. Pavlinecka spokojnie ;* Lekka jak tam ten film,o czym? ![]() Hehe ja jutro bede miala 25w0d wiec jeszcze 15tyg..a do porodu juz w sumie od 13tu ale kurcze nie stresuje sie. Chce miec synka obok,taaak bardzo![]() Ale stres mnie jeszcxe dopadnie hehe. Ja juz po spacerzr z Kaprysem, na obiad piersi w papirusie. Kupilam swieze parowrczki slaskie delikatesowe i bulki na sniadanko Ovecnie pisze liste zakupow spozywczych dla M. A ci do przykrywania to bede miec komplet poscieli ale planuje na poczatek kocyki,a jak nie wyjdxie to kupie spiworki
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Witam sie po sniadanku. Nie dali mi rano pospac wszyscy mnie budzą :-P Nie mam pomyslu na obiad :-(
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Black u mnie piersi w papirusie (bo wczoraj pizza byla i nie zrobilam-poza tym miesny mial wolne hehe) no i ja mam puree z kalafiorka do tego a M ziemniaki i surowke
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
mąż ogarnął kuchnię, ja salon i łazienkę i się byczymy
![]() zabieram się za wybranie ostatecznie wypełnienia do łóżeczka - ochraniacz, kocyk lub pościel aaa zjem sobie parę mini snickersów wczoraj w Tesco były przecenione z 25zł na 9zł za kg
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
u mnie barszcz bialy na golonce. wlasnie sie gotuje. a jak pachnie. mmmm....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
#57 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wizaż na prawdę dobija... Tak się zastanawiam, skoro maleństwu nie daje się poduszki to po co w tych zestawach poduszki? Ja chyba kupię tylko ochraniacz ( widziałam takie wypasione za 80 zł, ale są śliczne A wózki to mam takie typy: ( tylko nie wykupić ;P) http://allegro.pl/nowy-powystawowy-x...933519910.html http://allegro.pl/camarelo-q-sport-3...866575661.html http://allegro.pl/wozek-2w1-x-lander...946820465.html ( ale chyba nie wezmę - kolor.....) http://allegro.pl/wozek-delti-x-land...950275060.html i używane np: http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-...tml#d95e52e7b4 http://olx.pl/oferta/super-wozek-x-l...tml#d95e52e7b4 i mój faworyt: http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-...tml#501f5d86ec |
||
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po późnym sniadanku ale sobie pospalam, za to sny miałam co jeden to gorszy wrr
![]() Cytat:
Mi tez szwankuje wizaz strasznie! Ja też zamierzam zacząć tradycyjnie od pościeli/kocyka a gdyby coś to śpiworek się kupi ![]() Cytat:
Idę się kąpać, ogarnę trochę mieszkanie i lece do biedronki po coś na obiadek. Milego dzionka
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Bird mozesz nie kusic?
![]() Dzisiaj juz ich nie ma w promce? ![]() Pavlinrcka mnie tez wkurza:/ Wolalabym xmove z xlanderow ogolem. A tak to ciezko mi wybrac ![]() Hanka no i super ![]() Mamy podobny plan ![]() Ja zaraz kurczaka pokroje na kotleciki zeby miec juz z glowy i siebie ogarne. M na 11 na silke leci
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry z lozka jeszcze, na sniadsnie mi sie zachcialo buly z serem z mikrofali. zjadlam polowke i to chyba jednak nie to
no coz.. teraz kawka i trzeba by sie podniesc z lozka.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

też byśmy sobie z Tż poszli na jakiś film ale kompletnie nic nie ma :/ a hibbita to Tż już widział 
Ślubujemy: 21.10.2017 

brzuch pobolewal jak by mi co tam weszlo miedzy mala a skore i przeszkadzalo. Po 24 wzielam procha i odpuscilo ale nad ranem juz z powrotem czulam. Leze i nie wstaje poki co tylko do wc i chlopakom jak cos trzeba.