|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń; Mega dużo firmowych ciuchów;-))
a długość spodni z piżamy odkąd mierzyłaś?
płaszczyk: pachy 46cm x2 pas 43cm x2 długość od ramienia w dół 93cm a ta czarna piżamka się czasem nie zwolniła? bo mogłabym wtedy bez marudzenia oddać płaszczyk za koszulę, tunikę i piżamkę... a przy tej fioletowej będę marudzić o więcej ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Niemożliwe, że będzie za duży- ja przecież chcę od Ciebie rzeczy, które będą na mnie pasować, a z płaszczyka powoli wyrastam i na mnie jest przyciasnawy Chyba że schudłaś jakoś bardzo i dlatego się tych rzeczy pozbywasz? Pamiętaj że ja mierzyłam płaszczyk z zewnątrz, a w środku jest ocieplony, czyli np. szerokość 46cm się zmniejsza i to o dużo.
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz mi te 93cm długości spodni piżamy to mierzyłaś długość całkowitą czy od kroku?
i czy do koszuli cropp, tuniki h&m i piżamki byłabyś w stanie coś dołożyć, żebym mogła Ci oddać płaszcz? ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- dziękuję za zdjęcia, sukienki mnie nie zainteresowały tzn. podoba mi się jeansowa, ale będzie duuuużo za duża ![]() może w takim razie przygarnę: Bluzka H&M rozm 40, zdj robione na osobie noszącej S -wygląda genialnie jako luźna ??? czyli z Twojej strony byłoby tunika h&m, koszula cropp, piżamka, bluzka h&m a ode mnie płaszczyk co Ty na to? i jeszcze raz ponawiam prośbę o podanie mi czy długość spodni z piżamy to długość całkowita, czy od kroku ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- to może ten? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1421082122 ale zdecydowanie ten szary, o którym piszesz, że masz taki sam jak ten ![]() to ciemny czy jasny szary? jaka szerokość między paszkami? ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- to może wezmę od Ciebie płyn micelarny Pharmaceris + olejek syoss??? |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
napisz o który sweterek i tunikę Ci chodzi
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
tunika h&m leci już do kogoś innego, zatem ja to widzę tak:
tunika h&m, koszula cropp, piżamka, olejek syoss, micel pharmaceris ZA płaszczyk, sweterek w norweskie wzory pasuje? ![]() mogę wysłać jutro priorytetem, nie ma problemu- dla takich sytuacji robię wyjątki ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Ojej sorry, ale teraz dopiero zauważyłam ile masz przekupek ![]() Także wycofuję się z takiej wymiany, bo nie zgadzam się na jednoczesną wysyłkę. Gdybyś chciała wysłać pierwsza, to propozycja jest aktualna, ale nie wiem czy taki układ Ci pasuje, pozdrawiam |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, dziękuję że się odezwałaś
z tym że podobały mi się u Ciebie takie luźne tuniki i koszule, bo w ciąży jestem i "na teraz" chciałam, a w lipcu już urodzę i już nie będą mi potrzebne... Ale serdecznie zapraszam wtedy, może znajdę coś innego ciekawego u Ciebie ![]() Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego życia, tam gdzie jesteś teraz |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
niestety za te buty szukam innych....
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

Chyba że schudłaś jakoś bardzo i dlatego się tych rzeczy pozbywasz? Pamiętaj że ja mierzyłam płaszczyk z zewnątrz, a w środku jest ocieplony, czyli np. szerokość 46cm się zmniejsza i to o dużo.

tzn. podoba mi się jeansowa, ale będzie duuuużo za duża