![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń. Kosmetyki
Coś u mnie za
- Lancome LVEB Legere?? Mój perfumowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796271 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Hej
Double Wear oddałam mamie w międzyczasie, bo nikt o niego nie pytał ![]() - Nowa miniatura tuszu Sumptuous x2 Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa niedostępna w Polsce, w USA nowość. - 1/3 kredki Benefit High Brow - Mini tusz MUFE Smokey nowy ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Tak, mam pore professional nieużywane i Smashbox miniaturę pod oczy. One są świeże i nieużywane, dostawłam jako gratisy w USA głównie więc nie sądzę, aby były stare, mogę Ci wysłać kody jeśli coś wybierzesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Jeśli piszesz że kompa to proszę Cię o PW, bo z komórki koszmarnie mi się pisze. Oddam Anioła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Trudno przeliczać wartość na miniatury, tusze są wielkości połowy pełnowymiarowego, EL dla mnie też najdroższe
![]() - Mini tusz MUFE Smokey nowy - 1/3 kredki Benefit High Brow - Marc Jacobs, nowa niedostępna w Polsce, w USA nowość - Smashbox pod oczy - PoreProfessional mini |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Szukam zapachów, czy byłabyś skłonna oddać za Miss któryś ze swoich flakonów?
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Podobają mi się Alieny, Flowerbomb, J'adore, Elie Saab i Silver Rain ale nie wiem czy chciałabyś się z którymś flakonem rozstać ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Rozumiem, z wątku podoba mi się też flakon La Vie ![]()
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Mimbelciu
![]() gdybyś miała coś fajnego z pielęgnacji dla starszaków to olejek chętnie oddam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
poki co niestety nic, a planujesz jakies dokladki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za rozswietlacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Od dawna szukam bare study. Jesli chcialabys sie za niego wymienic to napisz prosze co bys za niego chciala
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- W sumie czemu nie. Chyba ze znajdziesz cos jeszcze u mnie dodatkowo za boosta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Na 99% to jest kod A62 ale jakbys poczekala do niedzieli to zrobilabym zdjecie bo ja k mowilam do konca tygodnia nie ma mnie w domu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Jasne. W niedziele wieczor dam zdjecia a w jesli zaakcpetujesz wymianke to q poniedzoalek rano wysle paczke to we wtorek sobie sprawdzisz naocznie stan. Dziekuje za rezerwacje i rowniez rezerwuje cala trojkw dla ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie upieram się
![]() Czy Bare Study jest nowy/ bardzo świeży? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/ a nie masz jakis woskow do wymiany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną kominek nieaktualny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
witaj,
dotarlam do domu i sprawdzilam kod well dressed, nie wiem jak to sie stalo ze wydawalo mi sie ze jest inny- musialo mi sie pomnylic z innym kosmetykiem. Kod produktu to AC3, co oznacza ze wyprodukowano go w grudniu 2013. otwarty jest tez juz troche wiec w pelni zrozumiem jesli go nie bedziesz chciala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
w pelni cie rozumiem dlatego napisalam jak tylko dobralam sie do kodu na rozu
![]() jesli chodzi o collistar to jak najbardziej jestem chetna sie wymienic, tylko czy wydzisz cos jeszcze u mnie? I jak bys proponowala te wymianke bez rozu? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Hej, jak dl mnie ok- tylko na spokojnie sie zastanow. Moge ci te 3 rzeczy zarezerwowac
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- wszytskie produkty sa pelnowymiarowe. serum 30 ml, woda 150 ml a tusz to 11 ml. natomiast zawsze podkreslam nic na sile - jesli nie czujesz sie przekonana to nie ma problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Słonia kenzo?
![]() ![]() (pod ladą też coś się znajdzie... ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ale nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Hej, cos u mnie za DV i LVEB?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Hej, pytałaś u mnie o woski - mnie podoba się u Ciebie cień MUR Rose gold. Które woski Cię interesują?
![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Maybelline -touch blush
![]() kolor? hmmm... jest jakis kod, ale koloru nie ma (16H11W) Tj.mus ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Kurcze, nie mam pojęcia. Niiigdzie nie jest to napisane...
WRZESIEŃ 2015 Kosmetyki ![]() Styczeń 2015; ciuchy ![]() Najnowszy wątek ciuchowy -LIPIEC ![]() ______________ Odpisuj u mnie ![]() Edytowane przez korba3589 Czas edycji: 2015-01-22 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
To w takim razie na pewno odpada dla Ciebie True rose, bo Lovely kiku pachnie dla mnie mało kwiatowo, bardziej jak guma owocowa (oddaję wosk, bo mam świecę - uwielbiam!)
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.