Kto ze mną? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-30, 22:00   #31
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home
Dot.: Kto ze mną?

Cytat:
Napisane przez ahgatta
Cześć babki! I jak staracie się bardzo?
Ja się trochę podłamałam bo niestety z zeszłego cyklu nici. Od tego (to 10dzień) zaczęłam za radą wielu 'zaciążonych' z forum gazeta pić ziółka o.sroki i łykam oeparol. Mam nadzieję, że tym razem się uda, czego i Wam życzę i jednoczęśnie gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczkom brzuszków!
Niedługo rozpoczynamy starania i tak jak w zeszłym cyklu pisałam była to mordęga, tak w tym myślę, że będzie inaczej, bo od paru dni o niczym innym nie myślę, tylko o seksie. To chyba wpływ tych ziółek, albo już nie wiem co
Czy ten oeparol zwieksza ochote na seks ;-) bo jak tak to chyba zastanowie sie nad tym wiecie co jest najgorsze, ze to moj TZ sie dopomina a nie ja buu kiedys tak nie bylo buu. SSzkola i praca robia swoje - po prostu zmeczona zem
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-01, 11:33   #32
Meme
Zadomowienie

GG do Meme
Smile Dot.: Kto ze mną?

Cytat:
Napisane przez Anchela
Swoją drogą ciekawe jest to, że jak się nie chce mnieć dzidziusia to o wpadkę zadziwiająco łatwo, a jak juz chcesz mieć poptomka to trzeba się o niego trochę pomęczyć A mówią, że robienie dzieci to banalna robota

najlepiej o tym nie mysleć,"dopuscić". Jak my staralismy sie o dzidziusia, to ja o niczym innym podczas seksu z mężem nie mysłałam, tylko, żeby "zaskoczylo, żeby zaskoczylo...!"potem przez 3 tygodnie nie moglam sie doczekać kiedy zrobie test, az dostałam okres. Wreszcie sie wkurzyłam, odpusciłam, nagle znów spodobalo mi sie zycie mlodej mężatki bez dziecka, (akurat byl maj), zaświecilo Slońce, poszlam do fryzjera, kupiłam jakis nowy ciuch i ogólnie spuer sie z soba poczułam. Mąż też obudził sie z zimowego snu i zaczęlismy "szaleństwa" jak zaraz po ślubie. Pojechalismy sobie na dlugi majowy weekend z moimi rodzicami nad Jezioro Garda do Wloch, i korzystalismy z zycia ile sie dalo! No może troche przegieliśmy z alkoholem, ale miesiac pózniej test pokazał 2 kreski! I tak juz sobie jetse,m w ciaży od 7 miesięcy i jest super. Dlatego naprawdę lepiej wyluzować, zadbać o siebie (od strony takiej kobieco sexualnej) i zdrowo nacieszyc sie mężęm kochankiem. Potem jak juz brzuszek dużo urosnie, mąż kochanek przechodzi metamorfoze w męża tatusia i czulego opiekuna, a i Tobie seks inaczej smakuje( wcale nie gorzej, tylko inaczej).
Dlatego Kochane cieszcie sie Waszymi próbami, próbujcie ile sie da (tylko bez schizy na tym punkcie jak ja). Trzymam kciuki, na pewno juz nie dlugo każda bedzie Mamusią!

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-01, 12:12   #33
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Jestem żywym przykładem tego że im mniej się starasz tym lepiej wychodzi Wiosną odstawiłam pigułki profilaktycznie na 3 miesiące żeby organizm odpoczął i proszę jestem w 7 miesiącu ciąży.
Grunt to nie dać się zwariować i spokojnie czekać.
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-01, 14:59   #34
ahgatta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home
Czy ten oeparol zwieksza ochote na seks ;-) bo jak tak to chyba zastanowie sie nad tym wiecie co jest najgorsze, ze to moj TZ sie dopomina a nie ja buu kiedys tak nie bylo buu. SSzkola i praca robia swoje - po prostu zmeczona zem
Właśnie nie wiem co sie u mnie stało,że tak nabrałam ochoty Niestety nie mogę określić jednej przyczyny bo piję ziółka o.sroki, lykam oeparol. luteinę i folik. Te ostatnie z zalecenia lekarza. Myślę, że może to być spowodowane owulacją, której w ostatnich cyklach mogłam nie mieć ( jak podejrzewa gin), a teraz po tych wszystkich środkach jest! Po prostu organizm znowu poczuł się kobietą.
ahgatta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-02, 08:45   #35
janeczka
Raczkowanie

GG do janeczka

Witam
Pozdrawiam wszystkie starające się
My też rozpoczęliśmy starania od listopada... Obyśmy mogły niedługo spotkać się w wątku sierpniowe lub wrześniowe mamy...
janeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości