|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto ze mną?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najlepiej o tym nie mysleć,"dopuscić". Jak my staralismy sie o dzidziusia, to ja o niczym innym podczas seksu z mężem nie mysłałam, tylko, żeby "zaskoczylo, żeby zaskoczylo...!"potem przez 3 tygodnie nie moglam sie doczekać kiedy zrobie test, az dostałam okres. Wreszcie sie wkurzyłam, odpusciłam, nagle znów spodobalo mi sie zycie mlodej mężatki bez dziecka, (akurat byl maj), zaświecilo Slońce, poszlam do fryzjera, kupiłam jakis nowy ciuch i ogólnie spuer sie z soba poczułam. Mąż też obudził sie z zimowego snu i zaczęlismy "szaleństwa" jak zaraz po ślubie. Pojechalismy sobie na dlugi majowy weekend z moimi rodzicami nad Jezioro Garda do Wloch, i korzystalismy z zycia ile sie dalo! No może troche przegieliśmy z alkoholem, ale miesiac pózniej test pokazał 2 kreski! I tak juz sobie jetse,m w ciaży od 7 miesięcy i jest super. Dlatego naprawdę lepiej wyluzować, zadbać o siebie (od strony takiej kobieco sexualnej) i zdrowo nacieszyc sie mężęm kochankiem. Potem jak juz brzuszek dużo urosnie, mąż kochanek przechodzi metamorfoze w męża tatusia i czulego opiekuna, a i Tobie seks inaczej smakuje( wcale nie gorzej, tylko inaczej). Dlatego Kochane cieszcie sie Waszymi próbami, próbujcie ile sie da (tylko bez schizy na tym punkcie jak ja). Trzymam kciuki, na pewno juz nie dlugo każda bedzie Mamusią!
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem żywym przykładem tego że im mniej się starasz tym lepiej wychodzi
Wiosną odstawiłam pigułki profilaktycznie na 3 miesiące żeby organizm odpoczął i proszę jestem w 7 miesiącu ciąży.Grunt to nie dać się zwariować i spokojnie czekać. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Pozdrawiam wszystkie starające się ![]() My też rozpoczęliśmy starania od listopada... Obyśmy mogły niedługo spotkać się w wątku sierpniowe lub wrześniowe mamy...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

A mówią, że robienie dzieci to banalna robota