![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lutowa wymiana
Niestety nic nie znalazłam
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dobierz cos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi, czy ten czerwony sweter z łatami H&M bardzo duży wypada? czy mogłabym prosić o wymiary? dł. rękawa i szerokość w biuście?
podoba mi się jeszcze ta granatowo szara koszulka z czerwonym sercem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() szukam obecnie bluzek ,sweterków itp więc zainteresowały mnie następujące rzeczy; fioletowy over z H&M beżowa łaty na rękawach feeling Wild z jednorożcem cienka koszula ecru z Atmosphere te rzeczy chciałabym dla córki ale musiałabym znać dokładniejsze wymiary miętowe rurki s/m fioletetowe rurki s/m
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
A więc napewno bym chciała:
1. szklanki do capuccino/caffe latte - 6 sztuk kieliszki do wina - 4 sztuki 3. narzuta na łózko - kolo bordo/ciemna głęboka czerwień czy masz do niej poduszki? 6 koc polarowy czarny 7.4. akcesoria ze stali nierdzewnej - kosz na owoce, trzypiętrowe kosze do powieszenia, reling na akcesoria kuchenne, ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Chciałabym jeszcze zobaczyc zdjecia ostatniej pozycji, Poźniej moge wrzucić foto odkurzacza opis- http://www. ceneo.pl/7802274#tab=spec Odkurzacz jest w stanie idealnym, dostalismy 2 na ślub ten byl tylko kilka razy użyty. ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- musisz znazac spacje po . ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Samsung SC 5480 Solidne, szybkie i czyste odkurzanie • Łatwe opróżnianie worka bez ryzyka rozprzestrzeniania się kurzu. • Siła ssąca odkurzacza nie maleje wraz z napełnianiem worka. • Wygodny uchwyt rury i dostateczna jej długość dba o Twój kręgosłup. • Nowoczesny design sprawia, że sprzęt staje się ozdobą domu. 360 stopni Rura obrotowa, którą możesz skierować w dowolnym kierunku sprawia, że możesz odkurzać znacznie sprawniej i wygodniej niż dotychczas. Duża pojemność 2,4 l i schowek na akcesoria Wskaźnik zapełnienia worka Wskaźnik zapełnienia worka powiadamia użytkownika o konieczności opróżnienia worka i oczyszczenia filtra kurzu. Zmień worek na kurz, gdy wskaźnik zmieni kolor na „CZERWONY” Ergonomiczny uchwyt Ergonomicznie zaprojektowany uchwyt pozwala na komfortowe przenoszenie i trzymanie odkurzacza. Dwie pozycje parkowania Możliwość parkowania w dwóch pozycjach pozwala użytkownikowi doczepić rurę do odkurzacza na czas odkurzania oraz po jego zakończeniu, co ułatwia zarówno sprzątanie, jak i przechowywanie. Odetchnij z ulgą. Dosłownie. W odkurzaczach Samsung zastosowano filtr HEPA, gwarantujący najwyższą czystość powietrza wydmuchiwanego podczas odkurzania. Dzięki wyłapywaniu mikrocząsteczek kurzu i innych alergenów, jak np. pyłków kwiatowych i pleśni, filtry HEPA sprawiają, że środowisko, w którym przebywamy, jest czystsze i zdrowsze. Jakość powietrza wydmuchiwanego i zdolność do emisji filtrów HEPA marki Samsung uzyskały certyfikację SLG, najbardziej uznanego instytutu certyfikującego i testującego w Niemczech. Certyfikację uzyskały również wybrane filtry roztoczy i alergenów. Typ Workowy Maksymalnie zużycie energii (W)2100 Poziom głośności dB(A) 83 Pojemność worka/zbiornika na kurz (l)2.5 Regulacja mocy Na obudowie Rura Metalowa teleskopowa Szczotka - Podstawowa Szczotka z przełącznikiem dywan/podłoga Filtr Piankowy/EPA E11 Akcesoria - Szczotka z włosiem 360 Obrotowa rura Długość przewodu zasilającego 6m Gumowe kółka Automatyczne zwijanie przewodu zasilającego PARAMETRY FIZYCZNE Wymiary (S x W x G) (mm) 273 x 370 x 233 Waga (kg) 4 Kolor Niebieski Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-26 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Ten czarny koc to jest taki cienki polarek czy jakiś lepszy i jaki ma wymiar?
I pościel dziecieca to jest napewno polar?? Bo na zdjeciu to wygląda jak flanela/bawełna? Czy mogłabym prosić o zdjecie materiału z bliska? Interesuje mnie to: 1. szklanki do capuccino/caffe latte - 6 sztuk 3. narzuta na łózko - kolo bordo/ciemna głęboka czerwień 6 koc polarowy czarny 7.trzypiętrowe kosze do powieszenia pościel dziecieca 6 pościel polarowa w róże wymiary 135/200 Littel pink dres Percive Solei full spedd fotelik Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-26 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
więc dla Ciebie
** żelazko **wałek do ćwiczeń mięśni brzucha-stan bdb ** przyrząd do ćwiczeń Avon-stan bdb **gry Trudne słówka i Pytania i odpowiedzi dla mnie ,póki co; **beżowa łaty na rękawach feeling Wild **cienka koszula ecru z Atmosphere - rozm 40 -chciałabym zobaczyć te zaciągnięcia, da się to uchwycić kochana na foto ? **http://www.vinted.pl/kobiety/koszulk...ara-z-cwiekami **miętowe rurki i fioletowe rurki **szara z serduchem **oversize Rihanna ** over H&M Jeśli koszula z Atmo będzie względna ,to te rzeczy chciałabym za swoje.Czekam na wieści ![]()
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Liczylam że dogadamy się na większą wymiane
![]() Więc narazie interesuje mnie to: 1. szklanki do capuccino/caffe latte - 6 sztuk 3. narzuta na łózko - kolo bordo/ciemna głęboka czerwień 6 koc polarowy czarny 7.trzypiętrowe kosze do powieszenia Littel pink dres Percive Solei full sped Jak chodzi o wycene chciałabym rzeczy w cenowej granicy 300zl. Na gwarancji powinien być bo jest z zeszłego roku, muszę poszukac jakis papierów do niego. Wycen prosze rzeczy które wybralam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
szukać i tu i tu , mam ambitne plany na niedzielę by powstał i ciuszkowy i kosmetyczny
![]()
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Zdjęcia odkurzacza, jeśli chcesz jeszcze jakieś napisz a zrobie.
ps.Odkurzacza narazie nie mylam żeby potem nie było problemów że gdzies zardzewial czy coś podobnego jest tylko na sucho przetarty. Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-28 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
A więc?
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Zawsze wysyłam pierwsza, duze rzeczy zawsze kurierem, zawsze prosze o sprawdzenie paczki przy kurierze i zawsze masz mozliwosc nie odebrania paczki wiec wydaje mi sie że nie masz sie czego obawiać ale to już Twoja decyzja. Nie mam dowodów aby udowodnić moja niewinnasc w tamtej sprawie wiec odpusciłam. Niestety ale wczesniej nie sadziłam że bede musiala zabezpieczac siebie i nie nagrywałam filmów z wymienianymi sprzetami. Teraz już zmądrzałam mam nagrany filmik z odkurzaczem że wszystko jest ok, moge Ci podesłac na maila. Niestety nie znalazłam dokumentów do niego, po przeprowadzce troche rzeczy mi sie zawieruszyło. Jeśli rezygnujesz to daj znac żebym wiedziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Mogę oddać odkurzacz za :
1. szklanki do capuccino/caffe latte - 6 sztuk 3. narzuta na łózko - kolo bordo/ciemna głęboka czerwień 6 koc polarowy czarny Littel pink dres Percive Solei full sped A czy nie sądzisz że osoba odbierająca nie koniecznie musi byc uczciwa i może zmanipulowac zdjęcia, Twoim zdaniem nie można np. ulac perfum i zarzucić komuś że wysłał mniej? Ja do tej pory sądziłam że nie ale nikt nie jest nieomylny. Jak już pisałam zawsze wysyłam pierwsza z opcja sprawdzenia i zawsze proszę o otwarcie i sprawdzenie paczki przy kurierze wtedy właśnie jest 110% pewności że osoba odbierająca odebrała to co miała dostać a jeśli jest inaczej są na to dowody (spisany protokoł czy nie odebranie paczki) A jeśli ktoś obiecuje że sprawdzi paczke odbiera ją a po 7 godzinach twierdzi że coś jest nie tak to moim zdaniem jest podejrzane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Nie potrzebuje więcej zdjec
Co do koncówek mam tą co na foto byla jeszcze taka mała ale nie moge jej znaleźć. Podaj mi maila wyśle Ci film, obejrzysz sobie dokładniej odkurzacz zeby potem nie bylo niedomówień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
z tego co wypisałaś wszystko jest w rezerwacji, dziewczyna ma się odezwać dziś popołudniu, ale przypuszczam że się wymienimy
![]() czy nic innego nie widzisz? najbardziej zależy mi na: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1423752616 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1423755744 napisz czego szukasz za to i wejdź może do mojego ciuszkowego, może tam coś wypatrzysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.