Forum SEX I PARTNERSTWO? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-03, 21:43   #31
anitra
Raczkowanie

Dot.: Forum SEX I PARTNERSTWO?

A ja jestem na tak.
Wątek Agaty udowodnił ,że można rozmawiać o seksie na poziomie i miło Fakt faktem,że jest w nim wszystko(w wątku) naraz dlatego trudno się teraz nawet w nim wypowiadać,bo ciężko się odnosić do wypowiedzi z samego początku .Uważam,że wątek pokazał również,że wiele osób chcę uzyskać informacje na ten temat,szuka pomocy,i chce uzyskać tą pomoc w sposób kulturalny... Ja też mam parę pytań,ale nie z tych "wielkiej wagi" i dlatego głupio mi tworzyć taki wątek na plotkowym między ty "która hollywodzka piknosc najchudsza" a "dodatki do gazet" (to tylko przykłady,żeby nie było -nie mam absolutnie nic do tych wątków

Jestem za forum i to dokładnie o tematyce jaką zaproponowała Vretka i tak mi się coś zdaje,że ta uwaga o forach "gry" i "po 30" to nie była tak na serio tylko
anitra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:44   #32
Pomadka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Forum SEX I PARTNERSTWO?

Cytat:
Napisane przez Jelonek
To ja jednak jeszcze troszkę podrążę- nie uważasz Pomadko, że róznica pomiędzy perfumami, a "seks forum" jest znaczna?
Oczywiście, że jest!

Tym przykładem chciałam tylko naswietlić sytację jaka miała miejsce, że "perfumy" też były uznane, za niepotrzebny tematycznie dział, a jednak znalazły sobie osobne forum. TO miałam na myśli, a nie że nie ma róznicy, między sexem, a perfumami, czy coś tam jeszcze innego...

Chociaż jakby się tak zastanowić głębiej, to wiele z nas używa perfum do łóżka. Może połączymy oba temty?? [] Będzie i ciekawie i pachnąco [inaczej]

No dobra, kończę z żartami.
Stary 2005-11-03, 21:45   #33
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BeataWi
Forum Emigranckie powstalo po to, zebys nie musiala codziennie wchodzac na plotkowe ogladac na 1 miejscu watku 30 iles stronicowego typu:"Co emigrantkom w duszy gra" "Gdzie kupujecie kosmetyki w DM czy moze u Müllera" itp Zauwaz, ze wiele z nas mieszka poza granicami kraju i sprawy tego typu raczej cie nie dotycza.
Ooo, Emigrantek to bede bronic jak Rejtan Tylko, Becia, zagladaj do nas czesciej Emigrantkom tez na poczatku wiele osob sie sprzeciwialo, ale pomysl sie swietnie obronil i podforum spelnia swoje zadanie, bo spotykaja sie na nim dziewczyny, ktore laczy podobny los, czesto podobne problemy. Ze o mazidlach nie wspomne
Stary 2005-11-03, 21:47   #34
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez BeataWi
Pewnie my sie juz nawet nie myjemy, to takie balsamowanie sie, zeby resztki ciala nie odpadly. Wybacz ale widze tu rozumowanie nastolatki, tutaj zacytuje moje corki (13 i 15 lat): Po 25 roku zycia jest sie juz starym
Dla twojej informacji to forum 30 plus powstalo po to, zeby nie odpowiadaly nam 13-15 latki: "Na pryszcze zrob sobie parowke i posmaruj mascia cynkowa" , to jest tylko przyklad jeden z licznych
Taka refleksja jeszcze na koniec, mlodsza juz nie bedziesz
Chyba źle zostałam zrozumiana Nigdy przez myśl by mi nawet nie przeszło, żeby napisać, że w tym wieku przestaje się o siebie dbać Jak sama słusznie zauważyłaś, forum "30 plus" powstało po to, żeby się nie przekopywać przez młodociane wątki, które nie koniecznie muszą nas interesować, a więc po to, żeby ułatwić poruszanie się między tematami. I głównie o to mi chodzi. Myślę, że wątków dotyczących seksu i związków jest na tyle dużo, że spokojnie można by oddzielić je od reszty. Naprawdę nie chodzi mi o to, żeby na Wizazu zapanowała perwersja i wyuzdanie
vretka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:50   #35
BeataWi
Wtajemniczenie

GG do BeataWi

Cytat:
Napisane przez svenja
Ooo, Emigrantek to bede bronic jak Rejtan Tylko, Becia, zagladaj do nas czesciej Emigrantkom tez na poczatku wiele osob sie sprzeciwialo, ale pomysl sie swietnie obronil i podforum spelnia swoje zadanie, bo spotykaja sie na nim dziewczyny, ktore laczy podobny los, czesto podobne problemy. Ze o mazidlach nie wspomne
Postaram sie czesciej zagladac Ja tak z przyzwyczajenia zagladam najpierw na 30, potem leci kulinarne i plotkowe, czasu brak

Becia69

http://www.pajacyk.pl/
http://www.polskieserce.pl/
BeataWi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:50   #36
FEMME_BANALE
Wtajemniczenie

Weszlam juz tu, wiec sie wypowiem choc jestem NEUTRALNA co do pomyslu. Czyli - robta jak chceta, ale ja wiem juz z gory, ze nie bede w tym forum uczestniczyc, tak samo jak nie uczestnicze w roznych innych forach wizazowych, przykladowo moje pulchne odnoze nie postawilo kroku na FITNESSIE , DERMATOLOGII, MASAZU, MEDYCNIE ESTETYCZNEJ, bardzo rzadko na MODZIE czy FRYZJERZE... Hmm, a moze z drugiej strony (tak sobie glosno mysle) taka segregacja skrupulatna bylaby dobra - kazdy wchodzi tam gdzie lubi i co go interesuje...

"I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES
I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE
IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk
FEMME_BANALE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:51   #37
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Otóż to- same widziałyście kogo zwabił nam całkiem niewinny wątek o męskich rajstopkach Człowiek z siekierą dzień i noc musi chodzić żeby takim ucinać... dostęp do forum rzecz jasna
Na takim forum potrzebaby chyba z 5 moderatorów
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 21:53   #38
BeataWi
Wtajemniczenie

GG do BeataWi

Cytat:
Napisane przez vretka
Chyba źle zostałam zrozumiana Nigdy przez myśl by mi nawet nie przeszło, żeby napisać, że w tym wieku przestaje się o siebie dbać Jak sama słusznie zauważyłaś, forum "30 plus" powstało po to, żeby się nie przekopywać przez młodociane wątki, które nie koniecznie muszą nas interesować, a więc po to, żeby ułatwić poruszanie się między tematami. I głównie o to mi chodzi. Myślę, że wątków dotyczących seksu i związków jest na tyle dużo, że spokojnie można by oddzielić je od reszty. Naprawdę nie chodzi mi o to, żeby na Wizazu zapanowała perwersja i wyuzdanie
Mysle, ze na 30 smialo mozesz porozmawiac o seksie, ma sie te doswiadczenia
Dobra zmykam juz do lozka bo mnie Jelon czy inny (Z)los pogoni i do pracy trzeba wstawac raniutko
Milego wieczoru (a moze juz nocy ) wszystkim zycze

Becia69

http://www.pajacyk.pl/
http://www.polskieserce.pl/
BeataWi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:53   #39
sarenka
Zakorzenienie

A ja mam takie małe pytanko, skąd wiecie, że coś jest "jak z bravo.pl" - to takie modne porównanie ostatnio - to było pytanie retoryczne, odpowiedź nasuwa się sama

Jakoś nie przemawia do mnie opinia, że powstanie forum dla gier było słuszne a dla"partnerstwa" jest niesłuszne [można znaleźć argumenty za i przeciw obu forom] - to po prostu kwestia czy "góra" się zgodzi czy nie..

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:56   #40
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Jestem przeciwna. Podzielam w 100% zdanie Jelonka. W ogóle a kysz z takim pomysłami. Strach się bać co by się na takim forum działo.
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:56   #41
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie
Na takim forum potrzebaby chyba z 5 moderatorów
Obawiam się, że nawet gdyby uprawnienia dostali wszyscy modzi wizażu, to i tak by się to na niewiele zdało
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 21:57   #42
anitra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sarenka
A ja mam takie małe pytanko, skąd wiecie, że coś jest "jak z bravo.pl" - to takie modne porównanie ostatnio - to było pytanie retoryczne, odpowiedź nasuwa się sama

Jakoś nie przemawia do mnie opinia, że powstanie forum dla gier było słuszne a dla"partnerstwa" jest niesłuszne [można znaleźć argumenty za i przeciw obu forom] - to po prostu kwestia czy "góra" się zgodzi czy nie..

Sarenko,ujęłaś to wspaniale zgadzam się z Tobą w pełni,uwaga co do "jak z bravo.pl" piękna

Edytowane przez anitra
Czas edycji: 2005-11-03 o 22:00 Powód: lit
anitra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 22:00   #43
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarenka
Oj, racja. Kobity, nie tworzmy tu jakichs katastrofalnych scenariuszy
Stary 2005-11-03, 22:02   #44
FEMME_BANALE
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Obawiam się, że nawet gdyby uprawnienia dostali wszyscy modzi wizażu, to i tak by się to na niewiele zdało
A moze by sie takie forum seksowne zalozylo wlasnie jako "lep na trolle"? Nie trzeba by ich bylo tropic po calym WIZAZU hehe, bo tam bysmy ich mieli dostatek... (Zartje, hehe ).

"I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES
I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE
IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk
FEMME_BANALE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 22:04   #45
Meariel
调解人

Ja też wypowiem się na ten temat. Jestem przeciwna. Uważam, że plotkowe wystarczy.
Stary 2005-11-03, 22:04   #46
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FEMME_BANALE
A moze by sie takie forum seksowne zalozylo wlasnie jako "lep na trolle"? Nie trzeba by ich bylo tropic po calym WIZAZU hehe, bo tam bysmy ich mieli dostatek... (Zartje, hehe ).
Pomysłowa z Ciebie Wizażanka

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2005-11-03, 22:10   #47
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja
Jak najbardziej rozumiem Twoje uwagi i obawy. Sadze jednak, ze wizaz potrafi trzymac poziom i tego samego oczekuje sie od uzytkownikow, dlatego moderator bylby stanowczy (jak ten Jelon na przyklad ) i gdyby pojawil sie jakis glupawy post, moze nawet prowokacja, taki watek bylby usuwany. Przypieloby sie jakas prosbe przypominajaca o poziomie dyskusji na forum...
Seks to czesc naszego zycia, istnieje przeciez dziedzina nauki - seksuologia. Jakos mi to sie z plotkami nie komponuje
Oczywiście, że seks jest ważny i nie powinien być tematem tabu (choć akurat ja zwierzać się z tak intymnej sfery mojego życia nie mam zamiaru), ale obawiam się, że przypięcie notki z prośbą o zachowanie odpowiedniego poziomu dyskusji niewiele by dało. Sądzisz, że osoba zakładająca głupawy (wg nas) wątek, również uważałaby, że jest on nie na poziomie? Bo ja mam wrażenie, że wszyscy zakładający swoje wątki myślą o nich wręcz przeciwnie
A jak się sprawdzają takie notki? Przykłady można mnożyć: "skorzystaj z wyszukiwarki", "zapoznaj się z regulaminem Targkowiska", "zapoznaj się z regulaminem portalu", "przeczytaj zasady forum ginekologia" itd.
Stary 2005-11-03, 22:18   #48
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Oczywiście, że seks jest ważny i nie powinien być tematem tabu (choć akurat ja zwierzać się z tak intymnej sfery mojego życia nie mam zamiaru), ale obawiam się, że przypięcie notki z prośbą o zachowanie odpowiedniego poziomu dyskusji niewiele by dało. Sądzisz, że osoba zakładająca głupawy (wg nas) wątek, również uważałaby, że jest on nie na poziomie? Bo ja mam wrażenie, że wszyscy zakładający swoje wątki myślą o nich wręcz przeciwnie
A jak się sprawdzają takie notki? Przykłady można mnożyć: "skorzystaj z wyszukiwarki", "zapoznaj się z regulaminem Targkowiska", "zapoznaj się z regulaminem portalu", "przeczytaj zasady forum ginekologia" itd.
Oj, nie twierdze, ze taka notka bylaby jedynym rozwiazaniem problemu Na tym polega tez niewdzieczna rola moderatora - zamykac watki, ktore w jego/jej mniemaniu sa nie na poziomie. Tak jak mowie - wizaz trzyma poziom zdecydowanie, w porownaniu do innych forow (for? Help! ) i mysle, ze tak by bylo w przypadku forum o seksie i zwiazkach. A jesli komus by dzialania moderatora nie odpowiadaly, pozegnalby sie z wizazem bez zbednych dyskusji Uwazam, ze tylko przez stanowczosc mozna utrzymac okreslony poziom forum i jest to mozliwe (wiesz cus o tym, Jelonku, bo sama musisz tak dzialac).
Stary 2005-11-03, 22:28   #49
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja
A jesli komus by dzialania moderatora nie odpowiadaly, pozegnalby sie z wizazem bez zbednych dyskusji
Taaa, akurat to znam z autopsji- bez zbędnych dyskusji mówisz? Jakoś nie wierzę w aż taki utopijny obraz Spójrz ile kontrowersji wzbudzają działania na Targowiskach, gdzie regulamin jest jasno określony. Na "seks forum" takiego regulaminu 100 procentowego ułożyć nie można, no bo jak? Wątki takie ok, wątki inne już nie ok? Bez dyskusji by się nie obyło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 22:36   #50
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Taaa, akurat to znam z autopsji- bez zbędnych dyskusji mówisz? Jakoś nie wierzę w aż taki utopijny obraz Spójrz ile kontrowersji wzbudzają działania na Targowiskach, gdzie regulamin jest jasno określony. Na "seks forum" takiego regulaminu 100 procentowego ułożyć nie można, no bo jak? Wątki takie ok, wątki inne już nie ok? Bez dyskusji by się nie obyło
No, racja, wiem, ze zawsze pojawiaja sie jakies "ale" i w kolko musisz powtarzac jak mantre zasady targowiska, bidna kobito Jednak mozna zawsze zastosowac prosta zasade: moderator rzadzi, jak sie nie podoba, to do widzenia i wszelki resistance is useless

Podoba mi sie idea forum o seksie, nie ukrywam tego. Nie dlatego, ze odczuwam potrzebe wyrazenia sie i wlasnych pragnien na wizazu , tylko dlatego, ze widze, iz jest takie zapotrzebowanie, bo ten nieszczesny watek o seksie peka w szwach
Stary 2005-11-03, 22:40   #51
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja
Podoba mi sie idea forum o seksie, nie ukrywam tego. Nie dlatego, ze odczuwam potrzebe wyrazenia sie i wlasnych pragnien na wizazu , tylko dlatego, ze widze, iz jest takie zapotrzebowanie, bo ten nieszczesny watek o seksie peka w szwach
Mną kierują dokładnie takie same pobudki (ile w nas empatii )

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2005-11-03, 22:41   #52
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jelonek
30 się nie depilują Fakt i tak już niedługo do piachu, więc niech ostatnie tchnienia zużyją na coś bardziej przydatnego, np. napisanie testamentu
Żart, gdyby ktoś nie załapał (po dzisiejszej akcji wolę uprzedzać kiedy żartuję ).
Idąc Twoim tropem myślenia wizaz mógłby mieć jedno forum, na którym omawialibyśmy wszystkie sprawy. Trochę wizażystki, jakieś wątki targowiskowe, trochę ginekologii pomiędzy dermatologią i kosmetyczką itd.
Jelonku czy Ty naprawde nie potrafisz skonczyc jednego tematu i do niego nie wracac?
Zrobilas to bardzo subtelnie ale obie wiemy o jaką "akcje" chodzi.Zreszta wg mnie to nie byla zadna akcja ale jak wolisz...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 22:42   #53
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarenka
Mną kierują dokładnie takie same pobudki (ile w nas empatii )
Tak naprawde, to chodzi o to, ze chce sie dowartosciowac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 22:44   #54
Jula
Zakorzenienie

Hmn, a gdyby nazwać forum tak bardzo ogólnie "partnerstwo" albo cos koło tego? I wsadzać tam WSZELKIE tematy związane z facetami, związkami, bliskością, seksem? Rozumiem, że wiele dziewczyn się obawia, że "seks" w nazwie będzie działała jak wabik na wszelkie maści zboczeńców, ale chciałam zauważyć, że takowi zdarzają się tak czy siak i to niejednokrotnie.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 22:46   #55
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka
Jelonku czy Ty naprawde nie potrafisz skonczyc jednego tematu i do niego nie wracac?
Zrobilas to bardzo subtelnie ale obie wiemy o jaką "akcje" chodzi.Zreszta wg mnie to nie byla zadna akcja ale jak wolisz...
A dla tych, którzy nie wiedzą, bo nie wszyscy czytają każdy wątek- warszawianka nie zrozumiała dzisiaj mojego żartu-> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=263
i dlatego subtelnie (taka już jestem, że nie rzucam nickami, więc całkiem niepotrzebnie się dopisałaś) zaznaczam, że kilkanaście postów wyżej był żart.
EOT w temacie załączonego postu.
Stary 2005-11-03, 22:47   #56
201804200947
Konto usunięte

Ja rowniez jestem na tak.Watkow o takiej tematyce jest coraz wiecej i prawdopodobnie bedzie coraz wiecej wiec utworzenie takiego forum jest wg mnie dobrym pomyslem
Stary 2005-11-03, 22:48   #57
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja
Dobra, dobra, wszyscy wiemy, że tak naprawdę to chcesz być "sex mod", więc się tu nie zasłaniaj dowartościowaniem własnej osoby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 22:49   #58
201804200947
Konto usunięte

Warszawianka doskonale zrozumiala Twoj zart.
Dopisalam sie poniewaz obie postanowilysmy ten temat skonczyc.Ja slowa dotrzymalam,Ty nie.Nie pytam dlaczego,to Twoja sprawa.
Stary 2005-11-03, 22:51   #59
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Dobra, dobra, wszyscy wiemy, że tak naprawdę to chcesz być "sex mod", więc się tu nie zasłaniaj dowartościowaniem własnej osoby
Ooo nie, nie mam takich wygorowanych ambicji, z czym do ludzi, pani kochana
Stary 2005-11-03, 22:53   #60
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości