|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Paweł Kukiz na prezydenta?
"wykład" o gender na uniwerku? o słodka paranojo.
należało w ogóle księdzu podziękować i wysłać na KUL, bo uniwerek jest świecki z założenia. Pękłabym ze śmiechu, gdyby mi na moim wydziale ktoś próbować straszyć okropnym złym dżenderem dawne czasy Zakłócanie rzeczywiście pozostaje zakłócaniem i tego nie popieram. ocena prawna jednak może być inna i zależy od całości sytuacji, w linku było trochę na ten temat. |
|
|
|
|
#32 | ||
|
BAN stały
|
Ciekawy czy już są jakieś kierunki studiów albo konkretny - "gender"?
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie gender mniej przeraża niż bezczelna i zakłamana postawa kościoła. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rozdmuchany temat z niczego, żeby było czym straszyć ludzi. którzy nie mają pojęcia kto to ten dżender, ale to szatan A uczelnie powinny być świeckie. Jak wszystko co państwowe. Czyli wolne od religijnych akcentów. Konstytucja niestety nie przestrzegana. co do "lewaków" i teorii spiskowej - nie wypowiadam się arbitralnie, zanim nie przejrzę akt sprawy. |
|
|
|
|
|
#35 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i namieszał ![]() od wczoraj tylko o nim gadają(no na pewno więcej niz o K i D) i co zrobi jego elektorat ??!!!
Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2015-05-11 o 21:46 |
||||||||
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na niego głosowałam, bo naprawdę nie ma w tym kraju nieszczęsnym na kogo głosować. W następnej turze jest wybór jak między dżumą a cholerą. Komorowski jaki jest każdy widzi. Dudy kobity odwaliły się na różowo jak wójtowa z córką na festyn z okazji dożynek. W ogóle PiS powoduje u mnie dreszcze. Slabo jakoś widzę takiego prezydenta, też na bank obciachu narobi.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet ja o tyyylu lat ruszyłam dupę na wybory Tylko wydaje mi sądząc po sobie;d ze wyborcyKukiza nie głosowali na te całe JOW-y którymi wycierajĄ sobie teraz gęby K i D Tylko przeciwko PO i PIS-owi Żeby siĘ chodź troche te ryje zmieniły i co teraz? chyba znowu nie pójdę |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
ja.
|
też głosowałam na Kukiza trochę »na złość« popisowi. w drugiej turze chyba nie pójdę, nie mam kandydata.
wystukano na kalkulatorze. |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Kukiza głosowali fani, ale dobrze tak, bo chociaż przez maleńką chwilę Komorowski trząsł portkami. Bo 15% różnicy między urzędującym Prezydentem a piosenkarzem-pijakiem to niewielka różnica
![]() Widać jak Komorowskiego kochają i tego drugiego też, że tak głosowali. |
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Tylko mi spróbujcie nie iść na drugą turę i marudzić że Komor znowu jest prezydentem :/
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#45 | |
|
Raróg
|
Hehe, pamietam jak Kukiz grał w moim miasteczku. Cos tam pitolił pod nosem z butelką piwa w ręce. Mój ex z nim wtedy pochlał. A teraz proszę, pan prezydent pełną gębą
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zarówno i Komorowski jaki i Duda to zwykłe partyjne marionetki. Nie oddam głosu na żadnego z nich. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zresztą forum zagrzmiało po tym. Na drugą turę też pójdę zagłosować przeciw panu prezydentowi (mam nadzieję niedługo).
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem na kogo głosować jeszcze, mam 2 tygodnie na zastanowienie.
Podobno Duda trzyma z Rosjanami, że jest za nimi coś obiło się o uszy, prawda to? że coś ma wspólnego z Ruskimi? O co chodzi? |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Tak, Putin go wystawił jako kandydata do wyborow, spryciarz, temu malo słychać Kaczyńskiego, bo się obraził trochę
Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-12 o 10:30 |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Duda trzyma z Kaczyńskim. Jest jego podstawioną marionetką.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Czy z tego powodu nie pójdziecie na wybory?
Ta druga tura (jak zwykle zresztą) to wybieranie mniejszego zła. Po raz pierwszy poprę pisowca, Krul Bul miał 5 lat żeby się wykazać a nie robił NIC oprócz podpisywania wszystkiego co mu podsunięto. W czasie kampanii zachowywał się jak wójt, władza je moja, racja je moja, wyjde do ludu niech sie cieszo hehehe. Jako JEDYNY nie wziął udziału w debacie, dla mnie to był jasny przekaz "bawcie się bawcie, przecież wszyscy wiemy że to ja jestem właściwym prezydentem i wygram z palcem w nosie hohoho po co mi debata ludzie mje lubio". Gardzę prezydentem który mnie traktuje jak wiejski ksiądz proboszcz. Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Kukiz może pajac, ale mniejszy niż Korwin, no i sondaże wskazywały na Kukiza, to ludzie zagłosowali na tego który ma szansę, żeby głosu nie tracić. Cytat:
Co z tego, że nie awanturnik? Nikomu jeszcze na dobre nie wyszło mieć prezydenta ciepłą kluchę, który nie ma za grosz ogłady, nie wie kto pierwszy siada (akcja z Angelą), woła Szoguna, włazi na krzesło, nie zna ortografii, gada w koło jakby siedział przy ognisku i harcerzom do snu opowiadał, podpisuje wszystko jak leci co mu partia podetknie pod nos. Nie ma co ukrywać, został prezydentem tylko dlatego, że trafiła się niebywała okazja, że przeskoczył oczko wyżej przez akcję w Smoleńsku. Gdyby nie to nikt nigdy by nie brał go pod uwagę, bo jest tak miałki, że się źle robi od słuchania tego jego bajania. |
||
|
|
|
|
#55 |
|
ja.
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się Komorowski kojarzy z wujasem, co grilla na działce urządza i popija prosto z puszki czarnego Specjala
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Powtarzam pytanie - czy z tej okazji macie zamiar olać wybory i pozwolić aby Bredzisław "rządził" kolejne 5 lat? Wszyscy byli tacy przeciwko niemu, a jak przyszła druga tura to "mam w dupie bo żaden się nie nadaje". Wierzyliście że Kukiz przejdzie?
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() XDDDDDD |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Duda podpisał się pod słynnym projektem, żeby karać więzieniem za in vitro. To też dla mnie kompletnie dyskwalifikuje tego pana. Po co mi prezydent, który będzie podskakiwał, jak mu ksiądz biskup każe? I te jego kobity w różach straszą po nocach. Komorowski i Duda, faktycznie jest wybór, aż się chce iść na wybory. Wszyscy oni po jednej matce
tak samo beznadziejni, zaściankowi, niereprezentacyjni.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
http://www.lknap.cba.pl/inc/tak/KOMO...39_580x467.jpg
mój hit <3 lubię też złote myśli pana prezydenta w stylu dzisiejszego "jak żyć za dwa tysiące" czy "kto kandyduje wiedząc że nie wygra oszukuje wyborców" <3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

dawne czasy 

, zresztą forum zagrzmiało po tym. Na drugą turę też pójdę zagłosować przeciw panu prezydentowi (mam nadzieję niedługo).