|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Roxana Przykro, że musisz się tak stresować.. teraz to i tak możesz tylko czekać na wyniki... ściskam mocno Fajnie,że lekarz delikatny.. Moja koleżnka jak nieusłyszała lekarka bicia serca tojejnic nie wytłumaczyła tylko kazała iść do szpitala "wyczyścić to" !! koleżanka była zdruzgotana.. zresztą nie mało się słyszy o lekarzach, co taktu i sumienia nie mają,nie mówiąc o zwykłej ludzkiej życzliwości... jeszcze raz ściskam ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- aaa i żeby nie było jakw oborze ;-) witam sie w nowym wątku
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Roxanko a ja jestem dobrej myśli , dużo takich przypadków jest że kobieta w ciąży się dowiedziała że dziecko będzie chore a później sie okazywało że jednak jest wszystko ok . Na pewno będzie dobrze .. będe trzymam kciuki aż do samego rozwiązania
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Roxana strasznie mi przykro
Też widziałam tego biednego dzidziulka w TVN i nie jestem w stanie pojąć tego jak lekarze na kilku sprzętach nie rozpoznali wady. ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Męża to masz super ! Takie wsparcie jest nieocenione !
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w kolejnej części
Roxana, też bym zrobiła to badanie... żeby wiedzieć na czym się stoi. Jak długo czeka się na wynik? Będę zaciskać kciuki tak mocno jak tylko się da. Wierzę, że maleństwo jest zdrowe Czytałam co pisałyście o tym dzieciaczku bez rąk i nóg... jeny jakie biedactwo Nie widziałam w tv, a w internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Roksana teraz dopiero doczytałam, przed chwilą wróciłam. Jak już pisałam wcześniej osobiście znam 2 dziewczyny, które też miały taką diagnozę a dzieci urodzone są zdrowe. Wierzę, że będzie ok
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie kochane !!
Wiem, ze to nie jest pewność a prawdopodobieństwo i ja nadal wierze, ze bedzie dobrze natomiast jesli jest szansa na to jeszcze jedno nieinwazyjne to je zrobie - jesli sie okaże, ze jest wszystko dobrze - to bede mogła w spokoju i radości cieszyć sie z ciazy We wtorek badanie a wyniki chyba do 2 tygodni jak sie nie mylę... Wiecie, ze z tego wszystkiego zostawiłam w gabinecie wydruk z usg z wymiarami malucha a jak mi mowil to nawet nie zapamiętałam ? Byłam w takim dołku po tej rozmowie ze tylko sie wpatrywałam w te małe cudo
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooj to szkoda, ale nic dziwnego. Ważne, że sobie pooglądałaś maleństwo
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w nowym wątku
Roxana Ja cały czas wierze ze wszystko dobrze sie skończy
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielny poranek
Spac nie moge, wstac tez nie bo by sie junior obudził (a tego nie chce) a mnie tak ssie z głodu, ze głowa mała ! Miałam w planach dzis "nicnierobienie" przez cały dzien a zapomniałam, ze popołudniu do tesciowej na urodziny - POMOCY! ![]() Ja od dzisiaj staram sie myślec tylko pozytywnie (wizyta u tesciowej sie w to nie wlicza :P ) i trzymam sama za siebie kciuki, zeby sie udało ![]() Miłego, pełnego radości dnia !
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj mam zamiar calusi dzień przeleżeć w łóżku zresztą jak wczoraj ![]() A wizyty u teśćiowej współczuje. Ja również życzę miłego dnia! |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Roxana i tak trzymać. Trzeba wierzyć, że jeszcze wszystko się ułoży. Niezależnie jak wyjdą testy,to i tak dziecko,które wam się urodzi, będzie najwspanialsze dla was. Trzymaj się .
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Cytat:
współczuję imprezki swoją drogą jak mogłaś zapomnieć o tak ważnym dniu ? ![]() również życzę wszystkim miłego dnia |
|
|
|
|
#43 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ! ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Wlasnie tak staram sie myślec ... ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Mój błąd, o takich rzeczach sie nie zapomina Serioooo ?! chcesz wiedziec co myśle ? :P Zbyt mało interesująca błachostka, zeby o tym pamietać, nawet prezentu nie mamy :P
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja w nowym wątku
Ja jeszcze leże z Tżem bo dziś wyjątkowo szybko się obudziliśmy nie wiem dlaczego My na 12 do teściów na obiad ale ja tam się cieszę bo teściową lubię ![]() Roxana bedzie wszystko dobrze |
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, widze ze dobre humory dopisuja od samego rana, dzis zapowiada się piekny dzień przynajmniej u nas w malopolsce
my sie za niedługo zbieramy do kosciolka a potem na obiad do tesciow :pŻyczę wszystkim spokojnej niedzieli, idzcie na spacerek
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie tak myśle i stwierdziłam, ze nie mam chęci na jeżdżenie po sklepach ... Myślałam, zeby dac tesciowej jakis grosz do koperty i niech sama sobie cos kupi...Z drugiej strony zas potrzebuje tej sporej kasy na wtorek... I kazdy grosz sie liczy... Wiec ani tak ani tak nie jest dobrze... Nie pasują mi te urodziny dzisiaj... Ani nastroju nie mam (ciagle bedzie sie przewijać temat badan :/ ) ani sił dzisiaj. Zostałabym w domku, w łóżeczku, z ksiazka
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się w 18 tc Roksana - No to nadal trzymam mocne ![]() My wróciliśmy wczoraj późno z chrzcin, ale jedzenie było tak dobre, że nie mogłam wstać od stołu
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to może tak zrób i wyślij męża samego z synkiem powiedz że nie za dobrze się czujesz. Ja odkąd jestem w ciąży cały czas się tak wykręcam
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Roxana_lu moze kupcie jakies dobre czekoladki, do tego likierek i już..
masz dosc pilnych i istotnych wlasnych spraw by moc zapomniec poza tym nie ma nic gorszego niz kupowac prezent pod presją..milej sie spotkac bez okazji dd1dd tesciowa bywa wyzwaniem ![]() asienka nie za dobrze Ci?ja to już nie wiem co robic na te obiady.. jak Wasze brzuszki?u mnie rośnie jak na drożdzach... smaruje sie oliwką BD ale az boje sie pomyslec bo rozstepy po 1 porodzie i tak sie pojawiły ..wlasnie jem sniadanko a synek bawi sie legiem..
|
#51 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam się słońce próbuje się przebić przez chmury. Młody śpi jeszcze to cieszę się ciszą. Mężowi podobno na filmie podobała się tylko muzyka, ale dziś się pyta czy podpisujemy umowę jak dla mnie to może być. Początkowo ten aktor jakoś nie pasował mi, ale fajnie zagrał. I gdzieś w internecie jest film, na cnd czy jakoś tak. Jakbyście chciały zobaczyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śniadanko do lozka od Tż i nadal razem leżymy, żyć nie umierać
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie tak myśle, ze moze wlasnie cos takiego kupie. Aaaa zobaczę jeszcze. Wiem, ze teściowa sama nie bedzie chciała nic od nas wziasc bo wie jakie koszta nas czekają ale z pustymi rekami głupio isc... Ja czuje ze mi brzuszek sie powiększa ale, ze startuje z większa waga to az tak tego nie widac ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Na cda widze tylko zwiastun
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Jest też wersja po rosyjsku i po polsku też, w piątek na telefonie sprawdzałam i była.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też się kończy jakimiś czekoladkami, winiaczem, kwiatkiem itp
biżuterii jej nie kupuję, bo ma od groma i jak zakłada wszystko to świeci jak choinka a zresztą co taka babka więcej potrzebuje... cholercia coś mi się chmurzy za oknem |
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wam
Ja aby na chwilę się przywitać wpadłam. Szalone jesteście, nie było mnie kilka dni a tu już 3część , a z 2 jeszcze mam tyle stron do nadrobieniaJa siedzę właśnie na zajęciach i się z leksza przynudzam a tu trzeba do 14 siedzieć..Miłej niedzieli wam życzę idę w ramach wykładu nadrabiać poprzednią część |
|
|
|
#59 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie było mnie ze dwa dni i nawet nie zaszalałyście z ilością stron uff .... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładny dzionek przed nami, więc nie ma co się kisić w domu
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Sierpnióweczki
Roxana, tak trzymaj i życzę cierpliwości dziś ![]() U mnie też już widzę, że brzuch urósł, a właśnie po południu to już mi tak wywala, że... no cóż, że jest jak u dd1dd ![]() Szykujemy właśnie śniadanko
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Nie widziałam w tv, a w internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat 

współczuję imprezki