![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lakiery,balsamy,okulary i kolczyki
Lolu cos mi przeglądarka szwankuje - dostaję info że cos piszesz ale nie widze co
![]() jesli mozesz to przyślij mi na PW listę innych rzeczy do wymiany, moze sie dogadamy ![]() bo tu odświeżam i odświezam i nic :/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
za lakier podziękuje interesuje mnie balsam może masz cos jeszce na wymianke oprocz tego co w wątku? wtedy wysle ci chętnie te 3 sztuki korali
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Maskara czarna, pokrowiec z nowej serii mtv różowy na płytki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
a na ile płyt jest ten pokrowiec (czy on jest twardy czy raczej miękki?) moze jeszce cos u mnie znajdziesz? jesli jednak nie to napisz czego szukasz a ja zobazce czy mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
oki tak dla pewnosci to zapytam jeszce czy to jest to etui taki okrągle (i byly jeszce nibieskie z tej serii???)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Weronika wysłałam paczuszkę, ale normalną , a nie priorytetem. Ile zapłaciłaś za nią??
Bo teraz się Poczta wycwaniła, bo kiedyś to ważyli i płaciłaś w zależności od wagi, a teraz to 5 zł musiałam zapłacić i nawet to nie było ważone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
W zasadzie to tak, bo rezerwowała je iza, ale ja jej mówiłam, że być może się z kim innym wymienię. U ciebie podoba mi się ta fioletowa sukienka. Mogę prosić o wymiarki?? Troszeczkę ci się nie opłaca, może sobie jeszcze coś wybierzesz do tych kolczyków?? Jeśli nie to w piątek będzie dostawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.