|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ciaza czy nie? pomóżcie !! proszę :(
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50603544]Beta rzadko kłamie, ja się jeszcze z tym nie spotkałam. Oby ginekolog wyjaśnił Twoje wątpliwości. Te testy były różnych firm?[/QUOTE]
Tak testy były różnych firm ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Ta ja juz nie wiem co myśleć raz się czyta tak potem tak - mętlik jak nie wiem co mam w głowie. Zobaczymy za ponad tydzien u ginekologa
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Jak tam limonko? Czy coś już się wyjaśniło?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Hej jeszcze nic nie wiem po za tym ze robiłam ostatnio znów dwa testy i pozytywne .. w sobotę rano będę w Polsce kolo 8 rano u siebie , ale chyba laboratorium żadnego nie znajdę. Obym znalazła. Ale nie wiem.
No i jeszcze teraz na dniach 22 coś takiego powinna być miesiączka. Dam znać jak coś się dowiem Tez się niecierpliwie jak i wy męczące i nie wiem czy mam się cieszyć czy nie.. a już bym chciała wiedzieć ..
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Odplatnie badanie wykonasz w kazdym szpitalu.
Ew. mozesz jechac na SOR, powiedzieć ze jesteś w ciąży i bardzo zle się czujesz. Mi w 7 tygodniu ciazy testy wyszedł slabo mimo iż ciąża rozwijała się prawidłowo.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sytuacja u ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.