|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: éclair
PIĘKNIE...SUPER...BOSKO. Aga, pokazalas, ze mozna pomalowac sie delikatnie i wygladac "jak spod igly"
![]() Kolor cieni i pomadki IDEALNIE do siebie pasują. Pieknie wycieniowane cienie na gornej powiece pod łukiem brwiowym. I zdjecia swietne. Nie ma sie do czego przyczepic ![]() Aha, ten roz to zdecydowanie Twoj kolor. Taki majtkowy, nie zimny i nie cieply. To bardziej kolor APC czy Bourjois?
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
No i znowu fajnie wyszlo. Bardzo podoba mi sie ta poswiata na twarzy, swietnie sie spisal ten srebrny pyl i emulsja rozswietlajaca
![]() A buraczki mniam...u mnie nie ma w sklepie |
|
|
|
#33 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ona
niestyntetycznie? Czyli jak? Bo bardzo mnie to intryguje Femme i Jo-ja bym chyba nie uchowała się we Włoszech, nie przepadam za makaronem ![]() Maju-dokładnie tak, nie ma wyraźnych i dużych drobinek, daje raczej gładki i jednolity ale zarazem dość silny połysk Beekeeper, chyba Bourjois, bo jest użyty na większej powierzchni, PAC to ciepły wyrazisty kolorystycznie róż , nałożony tylko w załamaniu i ciut w zewn. kąciku. Sylwia, neonka, manolita, Jolu...dziękuję tanzanit nie ma? O matko, ja kocham buraczki
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dodaje do ulubionych
Jestem zachwycona,te "polyski" wyszly Ci genialnie, zazwyczaj dziewczyny z tym przesadzaja,u Ciebie perfect Kolory na powiece-cudo |
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tu widzialam buraki tylko jeden, jedyny raz. Moj luby "czerwona zupe" jadl pierwszy raz w zyciu w Polsce w czasie Wiglii. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
hehe ja też kazałam sobie tłumaczyć co to znaczy Mniej więcej niesyntetycznie czyli,że kobieta nie jest pokryta wszelkimi syntetycznymi, chemicznymi mazidłami, które powodują, że odchodzi od swojej naturalności, staje się jakby sztuczna. Naprawdę to był fajny komplement, jak usłyszałam" Wyglądasz tak niesyntetycznie.":P
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Pięknie, poprostu pięknie i nie wiem co powiedzieć
.
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam patczeć na makijaż tego typu - na ten połysk na oczkach
ślicznie
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie, świeżo, delikatnie,bardzo mi się podoba
Jesli nie będziesz miała nic przeciwko, to jutro skopiuje go do pracy,o ile mi w ogóle wyjdzie.No i niestety nie mam żadnej emulsji rozświetlającej, zresztą po kilku godzinach sama z siebie świece się na twarzy .
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś... Po pierwsze gratuluje dorobienia sie mieszkanka (przy poprzednim makijazu cos o tym pisalas
).Po drugie - makijaż jest ANIELSKI Przepiekny.
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
....Ines ale masz ładnego Avatarka
![]() Agabilku, przeprasam za zboczenie z Twojego wątku
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Agus
pieknie, slicznie, cudnie, rewelacyjnie. Zartuje oczywiscie. Nic dodac nic ujac. No pieknie, slicznie ... po prostu.
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Świeżo i delikatnie
Zresztą dziewczyny już wszytko powiedziały...Ja jeszcze dodam tyle, że utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że błyszczyk nr 5 muszę mieć koniecznie i zachwiałaś moim zamówieniem cieni - już nie wiem czy wolę wziąć brąz 22 czy ten róż 23 dwa. I co ja mam teraz zrobić... ![]() Aha, jak się robi takie super-cienkie kreski cieniem sypkim?? |
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Przepieknie Ci w tym makijazu
Cera lsni blaskiem... Moja ostatnio sie taka paskudna zrobila ze nawet mi sie malowac nie chce Ehhh inni to maja dobrze
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ciebie to ostatnio tylko na MM mozna spotkac? ![]() W ogole nie widuje Cie na innych forach. /Aguś wybacz ze nie na temat wątku - wiem ze wybaczysz
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś pięknie wyglądasz
szczególnie na zdjęciu zza firanki jestes poprostu mistrzynią makijaż jest śliczny, delikatny, podkreśla idealnie Twoją niewątpliwą urodę jestem pełna podziwuPozdrawiam
|
|
|
|
#47 |
|
okrutnica jakaś... |
obrastam przez Was w piórka powoli Olu, destiny, mi.a tanzanit- zawsze możesz liczyc na wizażanki, wyślemy Ci w paczce zapasik buraków ![]() ona nie wpadłabym na takie wytłumaczenie kroofko, dziękuję, ale makijaż sam w sobie nie jest jakis oryginalny i cudowny Camilla, kopiuj, w zasadzie ja go nie wynalazłam na pewno wcześniej ktoś wpadł na taki sam pomysł Aguś- nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa Maju ![]() Aleksadro na pewno już takie zrobiłam ![]() MagJa April, a kwasiki nie pomagają? Musisz przetrzymać |
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Taki sobie makijaż?
Bardzo ładnie wyglądasz - tak świeżo i dziewczęco - promieniejesz![]()
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co z tą kreseczką? Proszę o instrukcję |
|
|
|
|
#50 |
|
okrutnica jakaś... |
MagJa już piszę. Po prostu maczam pędzelek cieniutki do kresek w wodzie i potem w cień bach- wychodzi tak jakby eyeliner ale subtelniejszy niż sklepowy, delikatniejszy. Kreski zwykle robię w ten sposób, cieniutką kreseczką z cienia przy samych rzęsach delikatnie podkreślam kontur oka i zagęszczam rzęski zachowując przy tym naturalny efekt makijażu
![]() lil |
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Tez bym byla cala w skowronkach .Ciesze sie razem z tobą
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wprawy w robieniu linerowych kresek żadnej. Ale podobno praktyka czyni mistrza
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po raz pierwszy wypowiem się o Twoich makijażach:
"Ty jesteś super laska a makijaże są piękne. Jesteś profesjonalistką". Jaki kolor w makijażu - nieważne - ty wyglądasz we wszystkim pięknie. Hi
|
#54 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
powalający komentarz na początek, dziękuję Aguś...sama już nie wiem za co się brać, co najpierw kupić MagJa- wydaje się dość trudne tak jak kreska eyelinerem, ale ponieważ nie daje to mocnej i soczystej w kolorze kreski jest to prostsze naprawdę. |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomagaly ale wyszlo mi ostatnio jakies paskudne uczulenie Narazie sie klajstruje tona podkladu |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Femme, nic mi nie mow
bo ostatnio mam taka tesknote za Polska ,ze nie wiem.Makaron zaraz bede na uszy nawijac, bo juz nie moge! jakas przerwa w koncu na polskie ziemniaczki musi byc (tutejsze maja jakis dziwny smak ![]() |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Zatkało mnie jak zawsze Agusiu
piękny makijaż , dziewczęcy i taki apetituś
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
cudeńko
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam róż!! Slicznie jest
|
#60 |
|
okrutnica jakaś... |
dziękuję za każde słowo i komentarz
wracając do mieszkania w przyszłym tygodniu podpisujemy już umowę i dostajemy klucze. Przypuszczam, że z końcem listopada/początkiem grudnia wprowadzimy się na dobre Jak tylko zameldujemy się, podłączam telefon i biorę Neostradę
|
|
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Bo bardzo mnie to intryguje
nie ma? O matko, ja kocham buraczki
Kolory na powiece-cudo

Ehhh inni to maja dobrze
(tutejsze maja jakis dziwny smak