![]() |
#31 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Dot.: Przerwa w zwi±zku
Cytat:
wiêc wydaje mi siê, ¿e to wiek w którym trzeba braæ odpowiedzialno¶æ za swoje czyny, pos³ucham was, porozmawiam z ni± i poproszê o to ¿eby siê okre¶li³a. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 282
|
Cytat:
To nigdy nie jest fair trzymaæ kogo¶ w niepewno¶ci, w stanie zawieszenia tyle czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
Cytat:
I autorze to ze jestes uczuciowy i sie angazujesz nie oznacza ,ze masz w swoim postepowaniu sluchac tylko serca- bo krzywdzisz sie bardzo bedac taka zabawka. My Ci dla Twojego dobra radzimy, albo czekaj i nie pisz albo umow sie z nia i powiedz 'mam juz dosc tego co jest teraz chcesz byc ze mna czy niea? okresl sie w koncu". bo zabawka mozna byc latami...jesli nam tak bardzo zalezy a ktos jest tak bardzo niezdecydowany..
....za rok,piêæ, dziesiêæ bedziesz ¿alowal ze nie zacz±³es dzisiaj. Edytowane przez tesknota25 Czas edycji: 2015-03-23 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
od dzisiaj zrywam kontakt, mam nadziejê, ¿e bêdê wstanie wytrzymaæ nie pisz±c do niej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I zerwanie kontaku oznacza ze tez nie odpisujesz jak ona pisze. Mozesz to zrobic z nienacka albo napisac ' meczy mnie juz ta przerwa miedzy nami, lepiej bedzie jak przez jakis czas nie bd sie wcale kontaltowac, bo za duzo mnie to kosztuje' .-wtedy czujesz sie w porzadku wobec dziewczyny,a dbasz tez o wlasne uczucia. Pamietaj ze konsekwencja jest wazna, i mysle ze na conajmniej tydzien dwa powinienes zamilknac nawet jesli ona bedzie sie dobijaæ.
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 868
|
Cytat:
Dziewczyna chce od Ciebie odpocz±æ. Pewnie kontaktuje siê z Tob±, bo sie przyzwyczai³a przez te 2 lata. Ale lepiej by³oby, ¿eby¶cie siê ze soba nie kontaktowali, ¿eby ona mog³a ustaliæ, czy Ciê kocha i chce z Toba byæ, ale w nieco innej formule (zostawiacie sobie wiêcej przestrzeni, Ty na niej nie wisisz), czy z jej strony uczucia do Ciebie wygas³y. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
dzisiaj jest to MEGA ciê¿kie... inaczej mia³ wygl±daæ ten dzieñ... dzisiaj mieliby¶my rocznice:/
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- napisa³em jej, ¿eby siê zemn± skontaktowa³a kiedy ju¿ wszystko sobie pouk³ada.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 659
|
Cytat:
![]() ![]() I nie zgodzê siê z dziewczyn± wy¿ej, zawsze siê wie co siê czuje, nie ma czego¶ takiego jak "chyba" Trzymam kciuki za Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
heh, no jako¶ muszê
![]() spêdzê ten czas na si³owni :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Najlepiej
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
A jeszcze spytam o radê,
powinienem zrobiæ co¶ ¿eby wzbudziæ w niej zazdro¶æ kiedy nie ma zemn± kontaktu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Mo¿esz napisaæ na fb " Czuje siê fantastycznie" heheheh
![]() Bêdzie my¶leæ o co chodzi ![]()
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
I jak Ci idzie Autorze?
![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Witam,
Dzisiaj siê spotykamy... za 30 minut wszystko siê wyja¶ni... jestem dobrej my¶li bo tyle mi pozosta³o... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Mysle, ze poznala kogos innego i zostawia sobie "furtke" w razie gdyby nowy okazal sie palantem. Nie warto...
![]() |
#47 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 152
|
Przeszed³em dwa zwi±zki które trwa³y w³a¶nie dwa lata
![]() Raz mia³em podobn± sytuacjê. Oczywi¶cie jako g³upi nastolatek, musia³em wêszyæ. Pozna³a kogo¶ i z nim siê spotyka³a (nie zdradza³a) lecz jej nie wysz³o. Bo gdy dowiedzia³em siê o tym po prostu od niej odszed³em. Ona wpad³a w rozpacz i jej mi³o¶æ siê odrodzi³a. Co z tego wynik³o? Nic... po kilku msc. zwi±zek siê rozpad³. A ja po jakim¶ czasie (+/- rok) pozna³em kolejn± osobê, z któr± spêdzi³em kolejne 2 lata ![]() Kolego, je¿eli jeste¶ zazdrosny, czêsto z ni± siê spotykasz, czêsto uprawiacie seks itd. to wchodzicie w monotonie. Nie jest to dziwne, ¿e siê zauroczy w kim¶. Masz szansê na odzyskanie tych uczuæ, ale czy jest sens? Wed³ug mnie nie. Ona chce odpocz±æ od Ciebie... Nawet nie zauwa¿y³e¶ jak Ciê ubli¿y³a, traktuje Ciê jak jak±¶ prywatn± rzecz. Stary zachowaj mêsk± godno¶æ. Poka¿, ¿e masz jaja na miejscu. Niech zrozumie kogo TRACI. Spotykaj siê z kumplami, kole¿ankami. Mo¿e poznasz osobê która bêdzie warta Twojego po¶wiecenia? Nie mów jej o tym, zapomnij o niej. Niech ona teraz o Ciebie walczy. Jeste¶ wstanie nosiæ dla niej góry, a ona Ci mówi: "chcê odpocz±æ" to jest fair? ![]() Szykuj siê na to, ¿e MO¯ESZ ju¿ nie zaznaæ jej ust, ciep³a, zapachu. Szykuj siê na to, ¿e MO¯ESZ zaznaæ nowe fascynuj±ce do¶wiadczenia. Nie zapomnij o b³êdach które pope³ni³e¶ kiedy¶. Miej dystans do niej, niech ona ma dystans do Ciebie, a nowe ciep³o które na pocz±tku zaznasz, bêdzie trwa³o d³u¿ej ni¿ dwa lata ![]() Nie walcz o ni±, niech ona teraz walczy o Ciebie. Ty ju¿ swoje zrobi³e¶. Pozdrawiam Ciê Twardzielu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzn trochê tak, ale ona nas zbli¿y³a do siebie bardziej ![]() Jak Ci posz³o Autorze? ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Mam nadziejê, ¿e kolega nie zrobi³ niczego g³upiego... Albo teraz nie¼le baraszkuj± w ³ó¿ku ^^
Nie ¿±daj czego¶ od kogo¶, je¿eli sam nie potrafisz tego daæ. W telewizji tego nie mówi±: https://www.youtube.com/user/CEPERolkV8 "Bo nie o to chodzi by zmieniaæ ¶winiê przy korycie, tylko koryto im zabraæ." Janusz Korwin Mikke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Jeste¶my razem, postanowili¶my spróbowaæ jeszcze raz, trochê musi siê zmieniæ ale mam nadziejê ¿e wszystko siê u³o¿y i wiêcej takich sytuacji nie bêdzie ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Super
![]() Uwierz mi, ¿e to nie jest standardowe podej¶cie z "odpoczynkiem"
Nie ¿±daj czego¶ od kogo¶, je¿eli sam nie potrafisz tego daæ. W telewizji tego nie mówi±: https://www.youtube.com/user/CEPERolkV8 "Bo nie o to chodzi by zmieniaæ ¶winiê przy korycie, tylko koryto im zabraæ." Janusz Korwin Mikke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podpinam siê do pytania kolegi. Opowiedzia³a Ci dlaczego tak siê sta³o? Dlaczego chcia³a przerwy i to tak d³ugiej? Co do Ciebie czuje? I najwa¿niejsze czy Ty jej powiedzia³e¶ co Tobie nie odpowiada ![]() Pozdrawiam, i trzymam za was kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 018
|
Powodzenia
Paradoksalnie - gdy masz depresyjn± osobowo¶æ, lepiej dajesz sobie radê z przewlek³ym bólem. Lepiej dajesz sobie radê z sytuacjami, które nie daj± nadziei na poprawê. ![]() Nie warto martwiæ siê czym¶, czego nie mo¿na unikn±æ. Do¶æ bêdzie zmartwieñ, kiedy to nast±pi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
;( wszystko wczoraj siê skoñczy³o... nie jeste¶my ju¿ razem, nie umiem siê z tym pogodziæ ale muszê.. muszê pozwoliæ jej odej¶æ.. mo¿e za jaki¶ czas kiedy mnie ju¿ nie bêdzie, nie bêdzie mojego stara, mojego zabiegania... mo¿e wtedy zrozumie, ¿e jednak jej czego¶ brakuje... i siê odezwie... ja bêdê czeka³, nie wiem jak d³ugo ale bêdê jeszcze czeka³
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#58 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Wiesz, mo¿e i lepiej ¿e siê rozstali¶cie, zwi±zek jednostronny nigdy nie ma szans istnienia. Odpoczniecie od siebie, zaczniecie nowe ¿ycie.
Szczerze? Nie czekaj za dziewczyn±, zwyczajnie nie czekaj. Chcesz byæ wyj¶ciem awaryjnym? Podczas czekania, Ty siê bêdziesz dusi³ w sobie, bêdziesz siê zastawia³ co u niej, bêdziesz zazdrosny ¿e ona dobrze siê bawi, a sam mo¿esz straciæ szanse na poznanie kogo¶ warto¶ciowego. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.